شارژ کارت خیلی حرفه ای بوده
احتمالا یه حالی به کارتریج داده
راستی مدل دستگاهت چیه؟ نکنه 1102 یا 1005 هست. اگر اون باشه شاید شارژ کارت حال نداشته مصرفی خالی کنه. پر هست.
شارژ کارت خیلی حرفه ای بوده
احتمالا یه حالی به کارتریج داده
راستی مدل دستگاهت چیه؟ نکنه 1102 یا 1005 هست. اگر اون باشه شاید شارژ کارت حال نداشته مصرفی خالی کنه. پر هست.
همون مدل که گفتم به از 1025 هست. حرف گوش کن. از من که نمی خوای بخری که بخوام بازار گرمی کنم.
اگر می خوای اکثر پرینت هات مشکی باشن اصلا رنگی نخر. چون هزینه اش کم کم 5 تا 7 برابر یه پرینتر مشکی هست.
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت بود چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
با سلام چاپگر سامسونگ مدل 4300دارم که طبق راهنمایی موجود در این سایت مشکل کشیدن کاغذ را داشت یعنی اگر چند تا کاغذ در سینی بود موقع پرینت دو تا رو با هم میگرفت و باعث گیر کردن میشد در صورتی که با یک کاغذ مشکل نداشت که برطبق راهنمای که در این سایت کرده بودید چاپگر رو باز کردم و تمام مراحل رو انجام دادم اما الان پیغام open heat error رو میده چند بارم بازکردم که مبادا سیمی راجانزده باشم اما همه سیم ها درست جا خورده بودن لطفا ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم
اگه حرفتون را قبول نداشتم که سوال نمیپرسیدم...چرا ناراحت میشین وقتی ازتون سوال میشه!!!با مشتری هم اینجوری برخورد میکنید!!
اگه بخام سیاه سفید بگیرم،چه مدلی بگیرم؟1102 یا چیز دیگه ای هست که برای پرینت سیاه سفید بصرفه تر باشه؟چاپ دورو و برام مهم نیست خودم میتونم کاغذ را جابجا کنم
351 و 451 و 251 برای رنگی پیشنهاد میدهین؟کدامش از نظرشما بهتره؟فرقشون چیه؟
Last edited by aminkhan2014; 27-05-2014 at 06:07.
canon i-sensys mf3010
الآن باید چیکار کنم ؟
canon i-sensys mf3010
الآن باید چیکار کنم ؟
مستقیم از پریز تلفن وصلش کنم یا به تلفنم .صلش کنم؟
میشه این تنظیم هدر و اتوماتیک فکس رو توضیح بدید.
99% ارسال فکس داریم دریافت فکس تقریبا نداریم.
آخه یه کارتریج دیگه رو با همون تونر شارژ کردم مشکلی نداره!
بعد همش خطا میده که low cartrige با اینکه پر هستش
Last edited by ЯΣZΛ; 27-05-2014 at 20:10.
آقا من کابل usb برای print lq100 خریدم میخوام نصب کنم ولی lq-100 رو تو اون قسمت نداره چیکار کنم ؟؟
شاید مخزن تونر سوختش رو خالی نکرده برات!
3تا کارتریج a78 دارم سه تاشونم مشکل دارن!
یکیشون فابریکیه بعد این که خالی شد شارژش کردم همش خطای خالی بودن میده و وقتی پرینت میگیرم یه هاله مشکی روی کل کاغذ میندازه
اون یکی هم متفرقه هست اونم روی کاغذ هاله سیاه میندازه
سومی هم نو نو هست به 30 برگ نرسیده خیلی خیلی کمرنگ میزنه!
Last edited by ЯΣZΛ; 29-05-2014 at 21:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)