یعنی یه نفر پیدا نمیشه بگه بازی کجا سیو میشه تا ببینم میتونم سیو های قبلیم رو بردارم یا نه ؟
و لطفا یه مرددددددد پبدا بشه سیو خودش رو از اکت 2 ل اولیه اش برام اپلود کنه![]()
یعنی یه نفر پیدا نمیشه بگه بازی کجا سیو میشه تا ببینم میتونم سیو های قبلیم رو بردارم یا نه ؟
و لطفا یه مرددددددد پبدا بشه سیو خودش رو از اکت 2 ل اولیه اش برام اپلود کنه![]()
یکی دو مرحله بازی کردم روی حالت های اولترا و مدیوم چیز خاصی تا اینجا نداشت بنظرم
و اینکه gta رو بازی نکردم ولی فکر کنم خیلی از این سر باشه
علی الترا و های مانیتور HD بالای "20 میخواد تا بفهمی چه خبره تو بازی....با رزولیشن 1024X1280 نمیشه چیزی درک کرد...خیلیا فک میکنن چون کارت قوی ای دارن میتونن تنظیمات الترا رو به اجرا در بیارن...بله میتونن ولی تفاوتی نسبت یه های یا حتی مدیوم احساس نمیکنن....
بچه ها چرا نمیشه آدمای عادی رو کتک زد ؟
بابا من این همه منتظر این بازی بودم که عقده هامو خالی کنم، ولی نمیشه آدمای بی گناه و کتک زد
کلا combat نداره![]()
یه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه سیستم داشته باشی که بکشهیه مقایسه ی کوچولوی دیگه از گرافیک دو نسخه ی PC و PS4 که همونطور که تصاویر سمت راستی خودشونو نشون میدن معلومه که PC بهتره.....
خدا کنه زودتر یه پچ دیگه بده بهتر بشه... خیلی بازیش باحاله معتادش شدم
![]()
مجید نسخه ریلودد رو بازی میکنی یا اسکیدرو رو ؟
ممنون میشم سیو بازیت رو از اول اکت 2 رو برام اپلود کنی
علی این PS4 کلا بلور هست یا تو عکس اینجوره؟ PC که خیلی شفاف تره
این بلورش منو یاد GTA IV میندازه، پورتش واسه PC اینجوری بود.
فک کنم reloaded باشه.
باشه سیو بازی ها کجاست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)