سلام
دو نسخه از بازی اومده
یکیش 14 گیگ
ریلود هم 23 گیگه
فرقشون چیه؟![]()
سلام
دو نسخه از بازی اومده
یکیش 14 گیگ
ریلود هم 23 گیگه
فرقشون چیه؟![]()
مجموع نمرات بازی تا الان 82 هستش و خب بازی برخلاف اونی ظاهر شده که در تبلیغاتش نشون داده بود.
اما در هر صورت همین دست اورد هم در نوع خودش برای این که بتونیم سرگرم بشیم خیلی عالی هست.
IGN به بازی نمره 8.4 داده و اشاره کرده که ( WD یک عنوان اکشن Open World بسیار عالی است که با وجود عناصر منحصربه فرد هـ ک در بازی باعث شده تا به یک بازی به یادماندنی تبدیل شود)
نکات مثبت:
محیط جهان باز بسیار بزرگ
سیستم هـ ک قدرتمند
ماموریت های متنوع
نکات منفی:
تعقیب و گریز ماشین ها ضعیف
شکست یا Auto-fail شدن ماموریت ها
سلام بروبچ
سیستممو ارتقا دادم
الان
سیستم من اینه
Ram:12
vga:ati 5770
cpu:core i7 quad core 2.7
لامصب گرافیکم ضعیفه
بنظرتون واسه مدیوم کافیه
رم میتونه به گرافیک کمک کنه؟
اه خدایا دارم کم کم به فکر خرید ی کنسول میفتم...چه مسخره بازی ایه اخه دراوردن اینا...اون از اسسینس کرید نسخه دزدان دریایی که رو همه سیستمها لگ میزد اینم ازین بازی جدید UBI ...ای بابا با هشت گیگ رم و این سیستم های فضایی هم مشکلات بابرجاست![]()
?Dafuq
مگه نگفتی که رو LOW کلی لگ داری چجوری رو high عالی بازی میکنی؟
ماشین سواریش افتضاحه ولی گرافیک عالی هست رو اولترا !
بچه ها چند تا سوال :
1- سیو بازی کجا ذخیره میشه دقیقا ؟
2- من امروز اشتباهی زدم بازی رو پاک کردم کلا !!!!!! تا چند مرحله بعد آکت 2 رفته بودم !!! همون جایی که میره از یه کارخونه و با ماشین دنبال یه نفر میکنه و میکشتش : ممنون میشم اگر یکی از دوستان سیو بازیشون رو از اول اکت 2 یا یکی دو مرحله بعد از اون رو برام اپلود کنند .
3- بدبختی من نسخه نصب شده رو دانلود کرده بودم که پاک شد حالا مجبورم دوباره دانلود کنم ! نسخه ریلودد اومده اینو میزارم برای دانلود .
دوستان اگر ممکنه قسمت هایی رو که ممکنه باعثِ لو رفتن بازی بشه تو اسپویلر بزارید
( با همه عزیزان بودم نه فقط شما دوستِ عزیز)
سیو هم تو قسمت Documents معمولا هستش (برای اکثر بازی ها)
الان دقیقا کجاش اسپویلر میخواست برای من ؟ یکی رفته یکی رو کشته !! این شد لو رفتن داستان !!
سیو بازی رو اون قسمت نیست .
گفتم که با همه بودم نه با شما !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)