تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: Transistor

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض Transistor

سازنده:
    SuperGiant Games
    ناشر: Supergiant Games
    کارگردان: Amir Rao
    آهنگساز: Darren Korb
    پلتفرم: Windows, PS4
    تاریخ انتشار: 5/20/2014
    ژانر: نقش آفرینی اکشن
    مُد: تک نفره
    سایت رسمی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مقدمه

Transistor عنوان نقش آفرینی اکشن با تمی علمی-تخیلی و دومین اثر استودیو مستقل SuperGiantGames سازنده عنوان تحسین شده Bastion می باشد. این عنوان بر خلاف Bastion دارای ناشر خارجی نخواهد بود و در تاریخ 20 ماه مِه میلادی برای PC و PS4 توسط استودیو منتشر خواهد شد. ساختن یک عنوان دیگر بعد از عنوانی خاص چون Bastion و برآورده کردن انتظارات برای هر استودیویی چالش بزرگی خواهد بود، اما به نظر می رسد SuperGiant با عنوان جدید خود از پس این بار بزرگ بر آمده.

داستان

بازی داستان دختری به نام Red را در شهری به نام Cloudbank روایت می کند، دختری که سابقا خواننده بوده اما بنا به دلائلی توسط گروه مرموزی با نام The Process تحت تعقیب است. اما Red در سفر خود تنها نیست، یک شمشیر ناطق به نام Transistor هم او را همراهی می کند، شمشیری که در واقع یگانه ابزار دفاعی Red در برابر خطرات به شمار می رود و به طور همزمان نقش گوینده بازی را ایفا می کند. Red و Transistor با همکاری هم به دنبال پیدا کردن صاحبان قبلی این سلاح و البته دلائلی هستند که Red را تهدید می کنند.

گیم پلی

همچون Bastion این عنوان نیز دارای دوربین ایزومتریک خواهد بود. دنیای بازی بیشتر شبیه به یک فضای شهری اغراق شده در عصر آینده و به طور همزمان ترکیب شده با المان های رمانتیک از طریق استفاده از رنگ ها و نورپردازی های خاص خواهد بود. سفر Red در سطح شهر Cloudbank به طور مداوم با مبارزاتی همراه خواهد بود. مبارزاتی که با حملاتی به شکل real-time و با امکان استفاده از pause انجام می شوند که از این حیث می توان گفت نسبت به Bastion بازی به مراتب استراتژیک تر خواهد بود و لزوم استفاده از تفکر و تنوع در مبارزات، بخش جدایی ناپذیری از این عنوان خواهد بود.

با گذشت زمان و به مرور Transistor قابلیت های متعددی به خود می گیرد، از جمله می توان از قابلیت Turn نام برد که به کمک آن می توان زمان را نگاه داشت، با توجه به تهدیدهایی که در اطراف وجود دارد، برای چند حرکت آینده خود برنامه ریزی کرد و نهایتا آنها را به شکلی سریع تر پیاده سازی کرد. از آنجا که دشمنان قدرتمندی بر سر راه Red قرار می گیرند، استفاده از قابلیت Turn به کنترل سرعت مبارزات، جاگیری های مناسب و کاورگیری بهتر کمک می کند. بعد از هربار استفاده از این قابلیت زمانی برای شارژ مجدد آن لازم است، بنابراین باید صرفا در مواقع ضروری از این قابلیت استفاده کرد، آن هم به شکلی که در انتهای حرکات برنامه ریزی شده، Red در یک منطقه امن و نه در معرض دشمنان قرار گیرد. یا از دیگر قابلیت ها می توان به Mask اشاره کرد که امکان ایجاد buff های متعددی در برابر damage های وارده را به همراه قابلیت نامرئی شدن برای چند ثانیه را ایجاد می کند. امکان استفاده از قابلیت های متعدد و ترکیب آن ها دست بازیباز را در مبارزات باز می گذارد و گزینه های بسیار زیادی را ایجاد می کند.

صدا گذاری

در Transistor بر خلاف Bastion راوی وجود نخواهد داشت، گرچه شباهت هایی در زمینه نحوه صحبت کردن کاراکتر و منتقل کردن داستان با توجه به کارهایی که بازیباز در لحظه انجام می دهد، در هر دو عنوان دیده می شود. یکی از اعضای تیم سازنده در این مورد می گوید: "ما این نحوه از بیان داستان را واقعا دوست داریم، این روش باعث می شود که هر بازیباز بتواند با سرعت دلخواه خود در بازی پیش برود، بی آنکه روند بازی به وسیله کات-سین ها یا سایر روش های بازگو کردن داستان قطع شود. ما از روند عمل و عکس العملی که این نحوه از روایت ایجاد می کند به شدت راضی هستیم، چرا که این نحوه روایت لحظاتی را رقم می زند که بازیباز احساس می کند که بازی در واکنش به عمل او در هر لحظه پاسخ می دهد. البته حضور دوباره Logan Cunningham که صدای راوی در Bastion به شکل استادانه ای انجام داده بود، هم بی تاثیر نبود. گرچه معتقدیم و امیدواریم که نحوه انجام کار در Transistor به اندازه کافی با Bastion تفاوت داشته باشد و در جای خود یک عنوان خاص بوده و تجربه متفاوتی را رقم بزند."

موسیقی متن

کار موسیقی بازی توسط Darren Korb آهنگساز عنوان Bastion که موسیقی آن به شدت مورد تحسین منتقدین قرار گرفته بود، انجام شده. وکال آن نیز همچون Bastion توسط Ashley Barrett انجام شده. مدت زمان آلبوم موسیقی بازی بیش از 60 دقیقه خواهد بود و از طریق استیم با قیمت 10 دلار قابل خرید خواهد بود.

تریلر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شات

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تهیه، ترجمه و تنظیم: City 17

منابع: Wikipedia, Rockpapershotgun, VG247

2. 14 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

4. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دستت درد نکنه معراج
    دو سه روز پیش توی فکر این تاپیک بودم و می خواستم بزنمش
    البته من زیاد تاپیک نمی زنم و یعنی می گفتم یه نفر اونو بزنه

SuperGiantGames کم کم دیگه داره به یه استودیوی خیلی خوب تبدیل میشه
    ظاهرا این بازی هم مثل Bastion عالی کار کرده
    فکر کنم حدود 2.5 گیگ حجمشه و احتمالا به زودی دانلودش می کنم

6. 6 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

جالبه نمرات بازی خیلی متنوع هست از 9 تا 4. البته پایگاه های معتبر اکثرا نمره های 8 به بالا دادن.
    اکثرا از سیستم مبازرات و روایت بازی تعریف کردن و همچنین جلوه های صوتی و بصری بازی هم مورد تمجید قرار گرفته.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عنوان کرده که بازی نه نا امید کننده هست و نه به اندازه عنوانین قبلی سازنده خوب. اگه بازی زمان بیشتری برای توضیح داستان، شخصیت ها و دنیای بازی می داشت می تونست یک تجربه لذت بخش تر باشه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی جالب گفته
    "فضای خلق شده توسط بازی به گونه ای هست که می خواهیم جزئی از اون باشیم، ازش بیشتر بدونیم و از همه مهم تر اونو ترک نکنیم. ترانزیستور چیزی نیست که بلافاصله بعد از تموم شدن فراموشش کنید. در عوض شما آرزو خواهید کرد که یک بار دیگه برای اولین بار اونو تجربه کنید."

8. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

امروز تمومش کردم یکی از بهترین بازی هایی بود که کردم

10. 2 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بازی قشنگیه دیشب دانلود کردم از پیسی دانلود ولی وقتی همه ی کارهاشو میکنم یه نوع مشکل متنی داره یعنی مثلا میخواد بنویسه enter یه نوع فراخونی برنامه نویسش برا من میاد کسی میدونه چجوری درست کنم؟
    مثلا به جا EXIT میاد Shell_Enter دستورش میاد ...

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من وقتی فایل نصب رو اجرا می کنم یک همچین ارروری میده:

راهنمایی لطفا ؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •