تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 39 اولاول ... 28343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 387

نام تاپيک: مشکلات و سوالات درباره لپ تاپ Dell XPS M1530

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان نمی دونم توی این تاپیک جاش هست یا نه ولی به هر حال من اینجا سوالم رو مطرح می کنم ...
    من یک لپ تاپ فوجیتسو دارم که متاسفانه نمی دونم چرا وقتی به ویدئو پروژکتور وصلش می کنم تصویر نمیاد ... !!! کم کم دارم به این نتیجه می رسم که شاید این مارک از لپ تاپ به پروژکتور وصل نمیشه !!! چون دوستام با مارک های مختلف به محض اینکه کابل دستگاه رو وصل می کنن ؛ تصویر دارن و ....
    حالا نمی دونم باید تنظیم خاصی انجام بدم یا نه ... اگه کسی می دونه راهنمایی کنه من رو بی زحمت ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من قبلا ویندور 7 نصب کردم اما سی دی مودم که دارم رو سون نصب نمیشد فقط رو خوده ویندوز اورجینال لب تاپ که ویستا هستش نصب میشه با این حال اگه ویندوز 8 نصب کنم برنامه های دی وی دی اورجینال نصب میشه یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    xps من از روی سقف ماشین افتاد و گوشه اش شکست .واقغا چی ساختند .روشنش که کردم دیدم کار میکنه ولی جای پبچش شکست .جالا موندم بدنشو از کجا پبدا کنم؟

4. این کاربر از mehran5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    من یک لب نوت بوک
    dell xps 1530
    دارم که 4 سال مداوم با آن کار کرده ام و اصلا خراب نشد. تنها سال اول کانکتور تصویر صفحه قطع شده بود که زمانی که برای تعمییر به شرکت فروشنده دادم گفتن مادربردش را خراب کردند و مجددا برایم مادربرد نصب کردند

جدیدا بعد از گذشت 4 سال از این اتفاق چیپ گرافیکی لب تاب دچار مشکل شد و وقتی برای تعمییر دادم برایم یک چیپ دیگر نصب کردند اما بعد از حدود یک هفته تصویر دچار اختلال شد و مدام فریز میشد
    الان 14 روز هست که لب تاب را برای تعمییر سپرده ام و امروز به من خبر دادند مادر برد خراب بوده!
    سئوال من این هست که آیا این خرابی به دلیل حرفه ای نبودن تعمییرکاربوده یا ایراد در برد از قبل وجود داشته
    ضمنا قبل از سپردن لب تاب - سیستم را توسط خود لب تاپ چک کردم و همه چیز اوکی بود و ایرادی نداشت
    با توجه به این که هزینه برد را از من درخواست کرده اند احساس می کنم ایراد اصلی اصلا به برد ارتباطی نداشته.

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوست عزیز

1- اولا تعمیرات لپ تاپ در ایران هیچکونه تضمینی ندارد

2- دوم اینکه مشکلات رایج سری xps : مشکل سوختن چیپ گرافیکی - مشکل قطع شدن کابل مانیتور - مشکل سوختن یکی از اسپیکرها - مشکل جدی با باطری ( سری 6 سل )

من پیشنهاد میکنم دنبال تعمیر این مدل نباشید و یک لپ تاپ جدید تهیه کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز

1- اولا تعمیرات لپ تاپ در ایران هیچکونه تضمینی ندارد

2- دوم اینکه مشکلات رایج سری xps : مشکل سوختن چیپ گرافیکی - مشکل قطع شدن کابل مانیتور - مشکل سوختن یکی از اسپیکرها - مشکل جدی با باطری ( سری 6 سل )

من پیشنهاد میکنم دنبال تعمیر این مدل نباشید و یک لپ تاپ جدید تهیه کنید

لب تاب من واقعا 4 سال خیلی خوب کار کرده و خیلی هزینه کزدم و قیمتش هم خیلی زیاد بود زمانی که خریدمش
    حقیقتا حیفم میاد تعمییرش نکنم

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

لب تاب من واقعا 4 سال خیلی خوب کار کرده و خیلی هزینه کزدم و قیمتش هم خیلی زیاد بود زمانی که خریدمش
    حقیقتا حیفم میاد تعمییرش نکنم
    الان اگه اینو بخوای بفروشی نهایتا 500 بیشتر نمیکنه اگه همه چیش سالم باشه

دوره cpu های core 2 و گرافیک 8600 دیگه به اتمام رسیده

صفحه این مدل هم کیفیت خوبی نداره در مقایسه با مدل های مشابه . سی دی رامش هم که بسیار ضعیف

من این مدل رو 3 سال داشتم و میدونم چیه . همه این بلا ها سر من هم اومده از سوختن چیپ و اسپیکر و باطری و .... کل مدتی که اینو داشتم فقط در رفت و امد به تهران بودم و هزینه مدام برای خرید قطعه واسه این

بعدش دیگه فروختمش 600 تومن . رفتم یه وایو فول اچدی سری F گرفتم واقعا عالیه از هر نظر

خلاصه این هرچقدر که خرجش کنی بازم میاد تعمیر . حالا خود دانی
    Last edited by DJMOKHTAR; 09-02-2014 at 01:36.

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    من یک لب نوت بوک
    dell xps 1530
    دارم که 4 سال مداوم با آن کار کرده ام و اصلا خراب نشد. تنها سال اول کانکتور تصویر صفحه قطع شده بود که زمانی که برای تعمییر به شرکت فروشنده دادم گفتن مادربردش را خراب کردند و مجددا برایم مادربرد نصب کردند

جدیدا بعد از گذشت 4 سال از این اتفاق چیپ گرافیکی لب تاب دچار مشکل شد و وقتی برای تعمییر دادم برایم یک چیپ دیگر نصب کردند اما بعد از حدود یک هفته تصویر دچار اختلال شد و مدام فریز میشد
    الان 14 روز هست که لب تاب را برای تعمییر سپرده ام و امروز به من خبر دادند مادر برد خراب بوده!
    سئوال من این هست که آیا این خرابی به دلیل حرفه ای نبودن تعمییرکاربوده یا ایراد در برد از قبل وجود داشته
    ضمنا قبل از سپردن لب تاب - سیستم را توسط خود لب تاپ چک کردم و همه چیز اوکی بود و ایرادی نداشت
    با توجه به این که هزینه برد را از من درخواست کرده اند احساس می کنم ایراد اصلی اصلا به برد ارتباطی نداشته.
    من فکر میکنم قطعه یی که به شما دادند خوب نبوده توصیه میکنم اول تحقیق کنید برای یک تعمیرکار خوب و بعد این موضوع را به تعمیرکار توضیح بدید و دلیل جویا بشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام

مشکل فوری دارم ممنون از جواب های سریع تون...

ویندوز سون ریختم تو این لپ تاپ ولی صفحه بالا نیاورد
    پرسیدم از چند نفر گفتن باید درایور گرافیکش رو نصب کنی
    درایور از سایت nvidia هم دانلود و نصب کردم.صفحه بالا آورد ولی رفتم یه فیلم بزارم هنگ کرد و... روز از نو روزی از نو
    پرسیدم گفتن درایور مخصوص خودش رو داره
    منم که CD درایور های خودشو دارم ولی از بس خش داره بالا نمیاد

حالا کسی درایور کارت گرافیک داره برای ما بزاره؟؟؟؟؟؟؟

ببخشید طولانی شد...

آخر فروم باز Re Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

شما توی گوگل سرچ کنید Dell XPS M1530 NVIDIA 8600m GT Driver براتون لینک دانلود میاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •