تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4651 از 4751 اولاول ... 3651415145514601464146474648464946504651465246534654465546614701 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,501 به 46,510 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من که تا الان تو تایم شبانه 200 گیگی گرفتم و ماه دیگه هم میرم رو آرت 1

2. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من که تا الان تو تایم شبانه 200 گیگی گرفتم و ماه دیگه هم میرم رو آرت 1
    چطوری؟ شما که مدتی پیش محدود شده بودی و شاکی بودی!

4. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این یعنی چی ؟ یعنی با اکو 8 فقط 5 گیگ میتونم دان کنم شبانه ؟

این نوشته رو قبلاً پای اون توضیحات ندیده بودم و معلومه بالاخره دارن کم کم یه اطلاعاتی به مشتری بدبخت می‌دن. منتهی خوب اینکه این حداقل باشه یا حداکثر دیگه معلوم نیست. ولی باز رحمت به یه جایی که اسمش رو نمی‌برم (بخاطراینکه باز بهم ایراد نگیرن....) چون رسمی گفته دو برابر حجم اولیه، ولی تااینجا شاتل حرف رسمیش حجمی معادل حدوداً نصف حجم اولیه هست. دیگه اگه حجم اضافه هم بعداً خریدی حساب نمی‌شه.

6. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مشکل قطعی برای من فرق میکنه و خیلی بدتره.
    برای من در طول این مدت که محدود بودم 2 روز اینترنتم محدود نبود و همون 2 روز اصلاً قطعی نداشتم(یعنی قطعی ها مربوط به محدودیت اعمال شده میشه) و بعد از این 2 روز دوباره محدود شدم و قطعی ها هم شروع شد.
    از نیم ساعت پیش تا الان کلاً 15 دقیقه اینترنتم قطع بود و دوباره چند ثانیه یا چند دقیقه دیگه دیگه قطع میشه همینطور در طول شبانه روز قطعش میکنن و در طول 24 ساعت میشه گفت جمعاً حداقل 6 ساعت قطع هست.

پس با این حساب خیلی خوشبحال من که محدود نیستم و هنوز مشکل فنی سرعت و یا قطعی احتمالی دارم. البته امروز تا الان اینترنت خاموش بود و نشده بود چک کنم که آیا درست بوده یا نه.
    بعد هم این رو بگم که قبلاً سر تماسهای خودم بهم پشتیبانی می‌گفت که محدودیت شبانه ربطی به روز و سرعتش نداره. اگه دیدم سرعت روزم خراب هست بهشون بگم تا درستش کنن. دیگه چه برسه به اینکه بخواد قطع هم بشه. به نظر دارن سیاستشون رو عوض می‌کنن و مجازات شب رو به روز هم می‌کشونن. یادمه دو سه ماه پیش که تازه اومده بودم شاتل و سر همین محدودیتها بحث بود، کسی نمی‌گفت که اینترنتش هم قطع می‌شه. ولی توی همین اواخر اردیبهشت تا الان دیدم که دو سه نفر همچین چیزی رو بعنوان مجازات اسم بردن.

8. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چطوری؟ شما که مدتی پیش محدود شده بودی و شاکی بودی!
    خب اره دیگه تا اخرین روز دورم استفاده کردم و گزاشتم هی پیام بده که ببا پول بده و... منم ندادمدیگه خودشون منو از تولیست خارج کردن و الانم ک یک ماهه ۴ مگ دارم محدود هم نشدم چ تو شب چ تو روز لپ کلاماین که شاتل از تو ما کشیده بیرون

داره خودمونی میشه fragari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس با این حساب خیلی خوشبحال من که محدود نیستم و هنوز مشکل فنی سرعت و یا قطعی احتمالی دارم. البته امروز تا الان اینترنت خاموش بود و نشده بود چک کنم که آیا درست بوده یا نه.
    بعد هم این رو بگم که قبلاً سر تماسهای خودم بهم پشتیبانی می‌گفت که محدودیت شبانه ربطی به روز و سرعتش نداره. اگه دیدم سرعت روزم خراب هست بهشون بگم تا درستش کنن. دیگه چه برسه به اینکه بخواد قطع هم بشه. به نظر دارن سیاستشون رو عوض می‌کنن و مجازات شب رو به روز هم می‌کشونن. یادمه دو سه ماه پیش که تازه اومده بودم شاتل و سر همین محدودیتها بحث بود، کسی نمی‌گفت که اینترنتش هم قطع می‌شه. ولی توی همین اواخر اردیبهشت تا الان دیدم که دو سه نفر همچین چیزی رو بعنوان مجازات اسم بردن.
    اين مشكل هر ساله بوجود مياد براي من هم نشده كه سالي بياد و مشكل اينترنت نداشته باشم حتي در بهترين شرايط كه محدود نباشم و سرويس رو تازه تمديد كرده باشم و دانلود هم زياد نكرده باشم مشكل كم شدن سرعت در بعضي مواقع ايجاد ميشه يا مثلاً به مدت ١ يا ٢ ساعت اينترنت قطع ميشه ولي خودبخود بعد از مدتي عادي ميشه.
    يا يك هفته پينگ ١٠٠ تا ٢٠٠ تا زياد ميشه و انواع مشكلات جزئي ديگه.

11. این کاربر از fragari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب اره دیگه تا اخرین روز دورم استفاده کردم و گزاشتم هی پیام بده که ببا پول بده و... منم ندادمدیگه خودشون منو از تولیست خارج کردن و الانم ک یک ماهه ۴ مگ دارم محدود هم نشدم چ تو شب چ تو روز لپ کلاماین که شاتل از تو ما کشیده بیرون
    من از اپلو بوی و اکانت مولتی شر استفاده میکنه بنظرت ربطی به سرور داخلی و خارجی داره؟ من یه هفته ای روزی3گیگ دانلود میکنم و محدود نشدم! قبلا خیلی راحت محدودم میکردن

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان چنتا سوال داشتم لطفا جواب بدین
    سرویس 128 شاتل حدودا چند کیلوبایت سرعت دانلود میده؟
    فرمول محدود کردن سرعت چجوری حساب میشه؟یعنی شبی / هفته ای یا ماهی چقدر دانلود کنیم محدود میشیم؟
    سرعت دانلود شبانه نسبت به روزانه چقدر تغییر میکنه ؟
    مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من سرویس نامحدود 512 از آسیا تک دارم دانلود که از 400 مگ بیشتر بشه سرعت از 70 به 20 میرسه میخوام بیام شاتل سرویس نامحدود 128 art شنیدم سرعت دانلود 100 است و شنیدم از سرورهای خارجی سرعت کمتر است ............کسی سرویس art نامحدود داره بگه چطوره؟

داره خودمونی میشه Pejii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من سرویس نامحدود 512 از آسیا تک دارم دانلود که از 400 مگ بیشتر بشه سرعت از 70 به 20 میرسه میخوام بیام شاتل سرویس نامحدود 128 art شنیدم سرعت دانلود 100 است و شنیدم از سرورهای خارجی سرعت کمتر است ............کسی سرویس art نامحدود داره بگه چطوره؟
    سرویس های art دانلود زیاد کنی سرعت میاد روی 8 تا 16. اگه دانلودر هستی سمت شاتل نرو.

16. این کاربر از Pejii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 319 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 319 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •