سلام من یه مدار می خوام که تقویت کننده جریان باشه می خوام 1 آمپر با ولتاژ 15 ولت یا بیشتر بدم به مدار و10 آمپر با ولتاژ13 ولت بگیرم شدنی هست؟خواهشا کمک کنید دارم بیچاره میشم.عکسی چیزی دارید برام بزارید سپاس فراوان دوستان.![]()
سلام من یه مدار می خوام که تقویت کننده جریان باشه می خوام 1 آمپر با ولتاژ 15 ولت یا بیشتر بدم به مدار و10 آمپر با ولتاژ13 ولت بگیرم شدنی هست؟خواهشا کمک کنید دارم بیچاره میشم.عکسی چیزی دارید برام بزارید سپاس فراوان دوستان.![]()
سلام
امکان دارد بیشتر توضیح دهید؟ شما مطمئن هستید به چه چیز نیاز دارید؟می خوام 1 آمپر با ولتاژ 15 ولت یا بیشتر بدم به مدار و10 آمپر با ولتاژ13 ولت بگیرم
چیزیکه دوستان در پست های قبل پرسیده بودند، یک تقویت کننده بود...
درست مانند حالتیکه شما صدای یک میکروفن را تقویت میکنید تا از بلندگو ها بزرگ پخش شود ولی در گوشه ای دو شاخی به برقی میزنید تا انرژی لازم برای این کار تامین شود.
یعنی تقویت ولتاژ روی خط ورودی انجام میشود ولی انرژی این کار از یک منبع تغذیه مناسب تامین میشود.
میبخشید شاید کمی خنده دار باشد ولی حقیقتش من کمی نگرانی دارم که شما خدایی ناکرده منظورتان آن نباشد که بخواهید یک باتری 15V-1A را به یک باتری 13V-10A (شبیه یک باتری کوچک ماشین) تبدیل کنید؟
منظورتان این که نیست؟؟؟
کاملا درست میگن ... شما چطوی از 15وات ورودی میخواید 130وات خروجی بگیرید!!
اما شاید منظور ایشون برای پانل های خورشیدی هست که ورودی 1 امپر 13 ولت دارند و میخوان مثلا یک خروجی اینوتر یا طرحی شبیه به این داشته باشند...
اگر اینطور باشه 100% شدنی هست بهرحال روش های زیادی هست شما به روش انالوگ با چندتا ترانزیستور و..میشه اینکارو کرد اما در جریان بالا بدلیل تلفات ترانزیستور و...از روش های سوئیچینگ معمولا برای تقویت تبدیل ولتاژ جریان استفاده میشه که بهرحال نیاز به دانش خاص خودش هست
با سلام
من دنبال شکل مداری هستم که تقویت کننده چند برابر کننده جریان با ولتاژ ورودی 220 ولت باشد.
ببخشید شاید خنده دار باشه ولی من نمیدونم ورودی باتری به مدار کجاست اصلا از این مدارا سر در نمیارم لطفا بیشتر توضیح دهید.
سلام
طبیعتاً خواندن یک نقشه نیاز به حداقل اطلاعاتی دارد.... من نمیدونم ورودی باتری به مدار کجاست ...
در هر چهار مدار، آن علامت سه خطه کف نقشه نماد منبع تغذیه منفی مدار (صفر) است.
در تصویر اول:
VCC نماد منبع تغذیه مثبت است.
در تصویر دوم:
با توجه به اینکه خروجی در تلاش است تا آمپر ثابتی تولید کند (در مقابل ولتاژ ثابت) خروجی این مدار (همان نقطه) باید با وسیله مصرف کننده سری شود و سر دیگر آن وسیله مصرف کننده به قطب مثبت منبع تغذیه متصل شود.
در تصویر سوم و چهارم:
از IC استفاده شده و IC ها خودشان دو پایه برای تغذیه مثبت و منفی دارند که باید بسته به اینکه چه IC استفاده کرده اید (LM741 ... NE5532 ...) باید به دیتاشیت IC مذکور مراجعه و شماره پایه های تغذیه و سایر پایه های مرتبط را درآورید.
(در واقع باید شبیه همین کار را برای ترانزیستورها هم انجام دهید تا بسته به شماره آنها متوجه شوید چیدمان سه پایه BCE در آن شماره خاص به چه نحو است)
در تصویر سوم:
خروجی مدار سوم، ولتاژی است که باید موازی به مصرف کننده متصل شود یعنی خروجی با نماد مثلثی به مثبت مصرف کننده و منفی مصرف کننده به منفی همین مدار
در تصویر چهارم:
خروجی مدار چهارم، جریانی است و باید به مصرف کننده سری شود یعنی خروجی به منفی مصرف کننده و مثبت مصرف کننده به مثبت تغذیه.
باز اگر مشکلی بود در خدمت هستم.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)