البته باید اینم اضافه کنیم که بازی های یوبی سافت معمولا مثل آدم روی pc اجرا نمیشن!!!
جدای از گرافیک من بیشتر نگران گیم پلی هستم
تا الان که بازی نسل بعدی چه از نظر گیم پلی و گرافیک ندیدیم. امیدوارم این اولیش باشه
البته باید اینم اضافه کنیم که بازی های یوبی سافت معمولا مثل آدم روی pc اجرا نمیشن!!!
جدای از گرافیک من بیشتر نگران گیم پلی هستم
تا الان که بازی نسل بعدی چه از نظر گیم پلی و گرافیک ندیدیم. امیدوارم این اولیش باشه
تصویر بازی در Xbox 360 :
نتیجه اینکه هنوز PS2 زنده ست!
اگه اینجوری باشه گرافیک بازی توی نسل قبلی واقعا افتضاحه
درسته نسل قبلیه ولی دیگه گرافیکش نباید در این حد باشه یعنی ما اپن ورلد های راکستار رو ببینید از نظر گرافیکی خیلی با این فرق دارن
البته خب توی پی سی و کنسول های نسل فعلی این مشکل وجود نداره و گرافیک باید بیست باشه
امتیازهای بازی هم فکر کنم خیلی بالا باشه و به نظرم با این شرایطی که این بازی داره و این همه انتظار اگه متای زیر 9 بگیره یعنی شکست!
امکان نداره!
کیفیت واقعا پایینِ
ساختارِ افتضاح-نورپردازی داغون-رنگ ها چرا اینجوریه؟؟؟!
امیدوارم بهتر از این باشه.
بعد از Gta V امیدوارم بودم یه بازی اپن ورلد برا یه مدت بتونه سرگرمم کنه.
توی اینجا ویدئوی کوتاهی هم ازش هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت کلی که در این حد نیست و کیفیت خود عکس و ویدئوی منبع پایینه
ولی کلا به نظر می رسه از نظر گرافیکی روی نسخه نسل قبلی کار نکردن
همین GTA V هم با اینکه از نظر گرافیکی برای یه بازی کنسولی عالی بود ولی بعضی جاها گرافیکش منو راضی نمی کرد و مشکل داشت حالا این که دیگه فاجعه ست!
برای پی سی هم حداقل یه پی سی 500 دلاری لازمه که برای ما دیگه فکر نمی کنم در حد اینقدر باشه![]()
دقیقا" مشکل همینه....به دلیل بیرون اومدن کنسول های نسل 8 این نسل قبلیا رو میخوان از چش بندازن......
+
همینه که برا یه شرکت یا یه فرد عادی تو خارج() 670 میشه کف.....
+
دو تا تریلر جدید از بازی منتشر شدن که یکی تریلر لانچ بازیه....() و تو ی تریلر دیگه میتونین اون چیزایی رو که از بازی انتظار داریدو ببینید....
اولی...
دومی.....
Last edited by Altairezio; 23-05-2014 at 04:21.
WATCH_DOGS-DELUXE EDITION-FULL-CRACKED-SCبازی کرکـ شد با حجم 13.8 گیگـ .
GTA V که واسه PC نیومد.
امیدوارم تا اون موقع بتونه جاش رو پر کنه ...
به نظرت حجم بازی کم نیست ؟؟؟ فکر کنم فیک باشه خبر ! وقتی برای کنسول نزدیک 18 گیگ حجمش بود برای پی سی خیلی بیشتر از این حرفا باید باشه !
به قول یکی از دوستان ای کاش این بازی بتونه جای خالی جی تی ای رو پر کنه !
حجم برای نصب 25 گیگ بوده و همیشه فایل نصبی خیلی حجم کمتری داره نسبت به حجم خواسته شده سیستم مورد نیاز !
اکثر سایت های تورنت که کرکـ شده هستند حجمشون درو و بر همین 14 گیگ هست .
ولی پیشنهاد من اینه که 1-2 روزی صبر کنیم تا ببینیم چی میشه ...
---------------------
تو سایت skidrow crack که زده در حال upload امکانات زده این نسخه 20 دیقه گیم پلی اضافه و هزار چیز دیگر
امکانات اضافی :
محتوای مخفی: ....
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-05-2014 at 13:37.
مهدی جان (اسمتون مهدی بود دیگه)
شما میتونین اجرا کنین رو سیستمتون این بازی رو
من میترسم Cpu لپتاپم ذوب شه
یا کارتِ گرافیک بسوزونه با این وضعیت!
اتفاقا این بازی میتونه محک خوبی برای سی پی یو و کولر سی پی یو و حداکثر دمایی که در اخرین حد فشار بهش میاد باشه ! من که منتظرم ببینم تو حداکثر فشار کاری دمای سی پی یو با این کولری که دارم تا چه حدی بالا میره !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)