تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 208 از 218 اولاول ... 108158198204205206207208209210211212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,071 به 2,080 از 2175

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در مورد سریع ترین, بهترین یا مناسب ترین هارد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بازهم WD Black بهتر هست .

البته تا اونجایی که میدونم مدلهای قدیمیتر WD Black از لحاظ سرعت بوت سیستم عامل و اجرای نرم افزارها عملکرد بهتری در مقایسه با مدلهای جدید دارد گرچه ممکن هست صدای بیشتری داشته باشد .
    اینه برای بوت بلک بهتره درست با توجه به اینی که فرمودید کپی و پیست بلو بهتره و با توجه به اینکه وقتی ویندوز بیاد بالا دیگه از مرحله بوت شدن گذشته دیگه اینجا مثلا در اجرا و کار با نرم افزار های نصب شده بازم بلک بهتره یا بلو ؟ سوال دوم اینکه این فرمت ادونس برای هارد یک ترا

ظرفیتشو چقدر زیاد میکنه؟ فرمولی داه که بخوام برای سایر ظرفیتها حساب کنم ؟ پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
    Last edited by platinum64; 29-04-2014 at 22:36.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینه برای بوت بلک بهتره درست با توجه به اینی که فرمودید کپی و پیست بلو بهتره و با توجه به اینکه وقتی ویندوز بیاد بالا دیگه از مرحله بوت شدن گذشته دیگه اینجا مثلا در اجرا و کار با نرم افزار های نصب شده بازم بلک بهتره یا بلو ؟ سوال دوم اینکه این فرمت ادونس برای هارد یک ترا

ظرفیتشو چقدر زیاد میکنه؟ فرمولی داه که بخوام برای سایر ظرفیتها حساب کنم ؟ پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
    در اجرا و كار با نرم افزارهاي نصب شده بازهم WD Black عملكرد و كارايي بهتري دارد . تستهاي دو هارد WD1002FAEX و WD10EZEX كه اسپويل كردم را ميتونيد بررسي كنيد . اگر فرومول خاصي براي محاسبه ميزان حجم اضافه شده به خاطر AF وجود داشته باشه (كه بعيد ميدونم) من اطلاعي ندارم .

محتوای مخفی: WD1002FAEX 

محتوای مخفی: WD10EZEX 

پس بلک جدید چی داره که اختلاف زیاده ؟ اینم بگمکه از سیستم زیاد استفاده میکنم صدای این بلک ازار دهنده که نیست؟
    اين هارد ديسك (WD1002FAEX) از AAM پشتيباني ميكند . اگر صداي آن زياد باشد بعداً ميتونيد با استفاده از برنامه هايي مثل HDD Scan صداي آنرا كمتر كنيد (به قيمت از دست دادن كمي كارائي و سرعت) . اگر در مورد قيمت و ميزان صداي آن مردد هستيد پيشنهاد ميكنم همان WD Blue و يا حتي Seagate Barracuda 7200.14 بخريد كه علاوه بر قيمت كمتر ، عملكرد و كارايي آن براي يك كاربر عادي كاملاً كفايت ميكند .

پروفشنال amirfakhrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    قصد دارم برای لپ تاپم حافظه ssd بگیرم. با توجه به اینکه لپ تاپم دو درگاه msata داره، لطفا در مورد قیمت و کیفیت حافظه های موجود راهنمایی کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم بین هارد وسترن دیجیتال بلو و هارد سیگیت 1 ترابایت کدام بهتر هست و سرعت انتقال و طول عمر بیشتری داره ؟ باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام می خواستم بدونم بین هارد وسترن دیجیتال بلو و هارد سیگیت 1 ترابایت کدام بهتر هست و سرعت انتقال و طول عمر بیشتری داره ؟ باتشکر
    سلام .

با توجه به تستهاي پيوستي كه البته روي سيستمهاي متفاوتي تست شده ، بنظر ميرسه كه هارد ديسكهاي سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري هم از لحاظ Sequential Transfer rate و هم از لحاظ Access & Seek Time/IOPS در مقايسه با WD10EZEX داشته باشند .

محتوای مخفی: ST1000DM003 

محتوای مخفی: WD10EZEX 

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

سلام .

با توجه به تستهاي پيوستي كه البته روي سيستمهاي متفاوتي تست شده ، بنظر ميرسه كه هارد ديسكهاي سيگيت ST1000DM003 پرفورمنس بهتري هم از لحاظ Sequential Transfer rate و هم از لحاظ Access & Seek Time/IOPS در مقايسه با WD10EZEX داشته باشند .

[/SPOILER]
    ببخشد هارد های 500 وسترن و سیگیت هم تو سرعت همینطورن یا نه اونا سرعتشون کمتره؟
    خرابی این دو برند کدومش کمتره؟

8. این کاربر از saeid 22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشد هارد های 500 وسترن و سیگیت هم تو سرعت همینطورن یا نه اونا سرعتشون کمتره؟
    خرابی این دو برند کدومش کمتره؟
    مدلهاي 500GB ، بنظر سرعت كمتري در مقايسه با مدلهاي 1TB دارند پس توصيه ميكنم مدلهاي يكترابايتي را بخريد مگر اينكه اختلاف قيمت براي شما مهم باشد .
    در مورد سوال آخر آمار دقيقي از ميزان خرابيها و مرجوعي ها ندارم (توليد كننده و يا گارانتي كننده هارد ديسك نيستم) ولي به هر حال احتمال خرابي در هر مدل و از هر برند وجود دارد پس مدلهاي بخريد كه گارانتي معتبرتر و طولانيتري داشته باشند ، همچنين استفاده صحيح در كاهش احتمال خرابي موثر هست .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قصد خرید هارد رو دارم و برام خیلی فرق نمیکنه که اینترنال باشه یا اکسترنال و سرعت بالا و ماندگاری بالا مد نظرم هست به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قصد خرید هارد رو دارم و برام خیلی فرق نمیکنه که اینترنال باشه یا اکسترنال و سرعت بالا و ماندگاری بالا مد نظرم هست به نظرتون کدوم رو انتخاب کنم؟
    برای بهره مندی از حداکثر کارایی و کاهش هزینه های بعدی ، ابتدا کاربرد و هدف ـتان و میزان بودجه را مشخص کنید . مثلاً اگر از دیتاهای مورد نظر به دفعات زیاد که در هربار به مدت طولانی استفاده میشود و اگر قصد جابجایی آنرا ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید . از آنجایی که هارد دیسکهای اینترنال در جای امنی نصب میشود (داخل کیس) و برقرسانی مطمئنتری دارند (به شرط پاور مناسب) و سایر مسائل مربوط به هارد دیسک اکسترنال (مثل خرابی کانکتورها و کابلها در اثر استفاده زیاد) احتمال خرابی کمتری خواهند داشت و اگر دیتا برای شما اهمیت زیادی داشته باشد نه تنها میتونید از هارد دیسکهای با کیفیت تر استفاده کنید (مثل هارد دیسکهای سری اینترپرایز که معمولاً قیمت بالاتری هم دارند) میتونید از قابلیت Data Redundancy استفاده کنید (که در بعضی از مادربردها وجود دارد یا اینکه کارت RAID مجزائی بخرید) .

با توضیحاتی که داده شد اگر قصد خرید هارد اینترنال دارید با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت Seagate Barracuda 7200.14 بخرید .

به هر دلیل اگر در خرید هارد دیسک اینترنال محدودیت دارید (مثلاً نداشتن پورت آزاد SATA و یا نداشتن فضای کافی جهت نصب هارد دیسک) و یا جابجایی روزانه آن و متصل کردن آن بر روی سیستمهای متفاوت (مثلاً TV ، ----- و ...) میتونید انواع اکسترنال بخرید . خودتان هم بهتر میدونید که اکثر مدلهای اکسترنال موجود در بازار دو نوع هست پرتابل و دسکتاپی و با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست بهتر هست انواع دسکتاپی Seagate Backup plus بخرید که البته برای جابجایی روزمره گزینه مناسبی نیست .

13. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برای بهره مندی از حداکثر کارایی و کاهش هزینه های بعدی ، ابتدا کاربرد و هدف ـتان و میزان بودجه را مشخص کنید . مثلاً اگر از دیتاهای مورد نظر به دفعات زیاد که در هربار به مدت طولانی استفاده میشود و اگر قصد جابجایی آنرا ندارید توصیه میکنم هارد دیسک اینترنال بخرید . از آنجایی که هارد دیسکهای اینترنال در جای امنی نصب میشود (داخل کیس) و برقرسانی مطمئنتری دارند (به شرط پاور مناسب) و سایر مسائل مربوط به هارد دیسک اکسترنال (مثل خرابی کانکتورها و کابلها در اثر استفاده زیاد) احتمال خرابی کمتری خواهند داشت و اگر دیتا برای شما اهمیت زیادی داشته باشد نه تنها میتونید از هارد دیسکهای با کیفیت تر استفاده کنید (مثل هارد دیسکهای سری اینترپرایز که معمولاً قیمت بالاتری هم دارند) میتونید از قابلیت Data Redundancy استفاده کنید (که در بعضی از مادربردها وجود دارد یا اینکه کارت RAID مجزائی بخرید) .

با توضیحاتی که داده شد اگر قصد خرید هارد اینترنال دارید با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست اگر بودجه کافی دارید میتونید WD Black انتخاب کنید در غیر اینصورت Seagate Barracuda 7200.14 بخرید .

به هر دلیل اگر در خرید هارد دیسک اینترنال محدودیت دارید (مثلاً نداشتن پورت آزاد SATA و یا نداشتن فضای کافی جهت نصب هارد دیسک) و یا جابجایی روزانه آن و متصل کردن آن بر روی سیستمهای متفاوت (مثلاً TV ، ----- و ...) میتونید انواع اکسترنال بخرید . خودتان هم بهتر میدونید که اکثر مدلهای اکسترنال موجود در بازار دو نوع هست پرتابل و دسکتاپی و با توجه به اینکه سرعت بالا برای شما مهم هست بهتر هست انواع دسکتاپی Seagate Backup plus بخرید که البته برای جابجایی روزمره گزینه مناسبی نیست .
    ممنون از توضیحات کامل شما..من یه مصرف کننده عادی هستم که چون هارد500 گیگ سیستم من داره پر میشه میخوام برای ذخیره آرشیو موزیک و فیلمام 1ترا بگیرم...باتوجه که خاطره بدی از هارد اکسترنالم دارم که باعث شد کلی از آرشیوم از بین بره تصمیم گرفتم که هارد داخلی بگیرم...
    حالا باتوجه به نیازم همونwd black رو بگیرم؟ علت اینکه قیمتش خیلی بالاست چیه؟ فرقش با blue و green چی هست؟
    اگه هارد جدید بگیرم میتونم درکنار هارد فعلی نصب کنم؟
    هارد من سیگیت هست و صداش معمولیه شنیدم وسترنا خیلی صدا داره....
    خلاصه ببخشید بابت اینهمه سوال

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •