من به نظرم وقتی برای یه بازی بیش از حد تبلیغ میشه و مدت ساختش زیاد طول میکشه اونی که باید باشه نمیشه.
امیدوارم این بازی اینجوری نشه.
من به نظرم وقتی برای یه بازی بیش از حد تبلیغ میشه و مدت ساختش زیاد طول میکشه اونی که باید باشه نمیشه.
بازی واسه ایکس باکس 360 لیک شد!
تاپیک هم مهم میشه
رفت روی دانلود ببینیم این غول بی شاخ و دم یوبی چیه!!!
Last edited by Spaniuly; 22-05-2014 at 11:15.
جالب تر شد...تهیه کننده ی بازی امروزم تو توییترش نوشته بازی تو PC هایی که 4 GB رم دارنم اجرا میشه....
و گفته که گرافیک نسخه های PS4 و Xbox One تقریبا" در سطح High نسخه ی PC هستن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرمین منم بهت ملحق شدم
هر چند این نسخه مطمئنا گرافیکش زیاد تعریفی نداره و قابل مقایسه با نسل فعلی نیست
ولی تا نسخه پی سی لیک بشه ما اینو تموم کردیم![]()
اینام خودشونو مسخره کردن
هر روز یه چی میگن
اگه روی ps3 x360 اجرا میشه باید روی pc با 4گیگ رم هم اجرا بشه مگر اینکه مثل cod نخوان که اجرا بشه !!!
جالب تر cpu درخواستی ه
بین core i7 و i5 شاید اختلاف به 10٪ هم نرسه زمان اجرای بازی
البته درباره این بازی قضیه یه کم فرق میکنه!!
اولا که این بازی با یه موتور که به طور کامل با نسل هشتم سازگاره ساخته شده بر خلاف Cod:ghost که در واقع با یه انجین نسل هفتم با کمی دستکاری(که بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت) ساخته شده بود،به خاطر همین اگه بتونه طبق وعده هایی که برای این نسل داده شده از هر هشت پردازش موازی CPU_های i7 intel یا X8 amd استفاده کنه می تونیم شاهد تفاوت 40-35 درصدی در بین سری i5 و i7 باشیم!!..که البته بعید هم نیست چون این بازی بر پایه دو موتور مجزا ساخته شده:
Disrupt که پردازش گرافیک بازی رو بر عهده داره و Havok که وظیفه اصلیش پردازش فیزیک بازیه و همینطور که دوستان میدونند موتور Havok Physics برخلاف nvidia phsyx برای پردازش از قدرت CPU برای پردازش استفاده میکنه که با توجه به open world بودن بازی به احتمال زیاد اون رو مستلزم یه CPU قوی مکینه!!
البته اینها همه بر اساس حدسیات و گفته های سازنده بازی هست و باید صبر کرد تا دید واقعا چی از آب در میاد
عکس ایدن پیرس بدون ماسک و مشخصات ..:
اینم نقشه شیکاگو و یه سری ماشین موجود در بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by MUSK£T££R; 22-05-2014 at 18:27.
+
خیلی شبیه دزمونده....![]()
برای PS3 هم لیک شد!
بازم کاری از DUPLEX
چه پوکر هایی بزنیم به رگ ای جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)