تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 20 از 27 اولاول ... 10161718192021222324 ... آخرآخر
نمايش نتايج 191 به 200 از 267

نام تاپيک: The Elder Scrolls Online

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

دوستان این دعوت بتا نیست یعنی هست ولی نه مثل اون بتای اصلی که یه سری دعوت شدن و دارن بازی میکنن

این صرفا یه مهلت 5 روزه هست برای اینکه همه شرکت کنن تا بتسدا ببینه بصورت حدودی چند نفر تو سرورش و تو بازی قراره شرکت کنن تا اماده کنه خودشو و به نوعی تست نهایی بازی هست

ولی 3 4 روز مهلت برای دانلود چند 10 گیگ بازی خیلی کمه! حالا نمیدونم لینک دانلود میده برای بازی یا کلاینت دانلودر داره ولی اگه نشه رزوم کنی که دیگه غیرممکن میشه دانلودش با این نت های ما من که بیخیالش شدم و اصلا دنبالش رو نگرفتم
    البته مطمئن نیستم ولی فکر کنم چون آیپی ایران تحریمه لازم باشه از چیز پی ان یا چراکسی یا آیپی چنجر هم استفاده کرد وگرنه توسط مدیرای بازی بن میشید

ظاهرا امروز ظهر که به ساعت ایران میشه طرفای عصر استارت خورده تست 5 روزه به ما ک نیفتاد ولی دوستان کسی موفق شد بره تو بازی یه جک جونوری چیزی به یاد ما بکشه

2. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

میدونم ، قشنگ تو عنوانش خودشم گفته محدوده .

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

برام جالبه که چقدر ممکنه پلیر جمع شده باشه اصلا به میلیون میرسه یا میزنه بالاتر
    این بتسدا هیچ اخباری چیزی نداده از نسخه بتا؟ که مثلا مصرف اینترنتش چقدره یه لیستی از پلیرها و کلن ها بذاره یا...

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ناکام تر از من کسی نی:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|
    بازی رو دانلود کردم:| یعنی باید اکانت بتا میساختی، بعدش اون کدی که تو ایمیل بهت داده رو میزدی تو اکانت تا دانلود بشه. منم اوکی کردم و زدم دانلود. دانلود شد.
    بعدش کاملا احمقانه به دلایلی که نمیدونم اصلا لاگین نمیشد. با وی پی ان و هزار تا کوفت و زهر مار هم لاگین نشد:| یعنی کلی ترافیک دادم که هیچ، مسئله اینه که شانس از این بد تر ندیدم. مشکل هم از اونا نبوده. یه مرگی با مک بوک من بوده :| گرچه امیدی هم نداشتم:| اولین باری بود بازی رو مکینتاش نصب میکردم:| فاک :|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:| گفته بود اگه بازی کنید واسه بتا های بعدی هم دعوت میشید:| ولی نشد بازی کنم :| شاید منظورش این بوده اگه بتا کی رو فعال کنی دعوت میشی بعدا:| امیدوارم این بوده باشه:|

7. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

ناکام تر از من کسی نی:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|
    بازی رو دانلود کردم:| یعنی باید اکانت بتا میساختی، بعدش اون کدی که تو ایمیل بهت داده رو میزدی تو اکانت تا دانلود بشه. منم اوکی کردم و زدم دانلود. دانلود شد.
    بعدش کاملا احمقانه به دلایلی که نمیدونم اصلا لاگین نمیشد. با وی پی ان و هزار تا کوفت و زهر مار هم لاگین نشد:| یعنی کلی ترافیک دادم که هیچ، مسئله اینه که شانس از این بد تر ندیدم. مشکل هم از اونا نبوده. یه مرگی با مک بوک من بوده :| گرچه امیدی هم نداشتم:| اولین باری بود بازی رو مکینتاش نصب میکردم:| فاک :|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:|‌:| گفته بود اگه بازی کنید واسه بتا های بعدی هم دعوت میشید:| ولی نشد بازی کنم :| شاید منظورش این بوده اگه بتا کی رو فعال کنی دعوت میشی بعدا:| امیدوارم این بوده باشه:|

ما رو باش به امید کی واستاده بودیم ...
    تازه من گفتم این بازی رو میگیره من برم ازش بگریم..

چقدر حجمش بود .. ؟؟؟ تا کی مهلت دانلود داره ؟؟؟

9. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

الان که 2 روز بازی گذشته اگه مانده باشه 3 روز ولی اخه دوست گلم بازی نامعلوم رو بلند میشی میزنی رو مک؟ مک اصلا بازی میخوره؟ حالا سورس بازی رو کاش میزدی رو یه دی وی دی میزدی میومد واسه ما

11. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Avlil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    Silvermoon City

پيش فرض

من بازیشو گرفتم اما متاسفانه ایران تحریم هست و باید به زمان هایی که بلیزارد ایران تحریم کرده بود ، به بازی ادامه داد.این گروه نشون دادن که به feedback ها به خوبی گوش میدهند . مثلا توی بتا اول ممکن بود جز موزیک زیبا و دیالوگ های جداگانه بازی لذت نبری و عکس العمل های npc ها اما بعد از چندین بتا ، گیم پلی بسیار بهبود بخشیده شد و احساس بسیار خوبی چه با اول شخص و سوم شخص داشتی . اینترفیس بسیار کارا و تمیز و روان بودن گیم پلی در کنار موزیک های بسیار عالی که جزئی از تجربه زیبا در بازی های mmo است و دیالوگ های npc ها که به زیبایی کار شده است و اینکه این بازی بسیار نقاط قوت برای Rp باز های گرامی داره و در حال حاظر هم این شرکت برای Rp باز ها چنلی فراهم دیده و در اینده با پچ های خوب لذت بیشتری به این گروه اهدا خواهد کرد.کاراکتر ساختن خوب که به مستقل بودن هیروتان نسبت به بقیه کمک میکنه- داشتن 8 تا voice جدا (ممکنه کاراکتر ساختنش مثل فاینال فانتزی ریبورن راضی تون نکنه) اما با این حال رضایت بخش است و اینکه بعد از اتمام لول 50 مثل گیلد وارز به مناطق دیگه بر میگردی و کوئست های دیگه هم انجام میدی که خودش کلی کانتنت هست .من واقعا امید دارم که این بازی با فیدبک های بازیکن هاش و نگاه به سایر mmo ها اشتباه دیگران را انجام نده و بازی خوبی در انتظار داشته باشیم . با این فکر که چفدر در این بازی زیبا میشه rp انجام داد ، لحظه به لحظه مشتاق ترم میکنه مثل اتحاد های داخل گیلد وارز که به زیبایی Rp انجام میدادند و این حس که اول بازی، شما را به هم فکر و هم سبکتون کنار هم قرار میده (سوالاتی پرسیده میشود)بسیار حس خوبی به اون بازیکن میده و به یک بازیکن solo کار اجازه میده که بالانس مناسبی در مقابل یک بازیکن social و high end xpak داشته باشه و اینطور باشه که اگر فردا خواست کار دیگه انجام بده و این بازی تو رو محدود به انجام یک کار مشخص نکنه . مخصوصا پروفیشن هاش که برای ساخت و craft ، توجهتو به بازی رو نیاز داره و اینطور نیست که همه material ها رو جمع کنی و create all کنی و بری به کار هات برسی . و خیلی از بازی های Rp با اول شخص موفق بودند و بعضی موقع ها با تانک بازی کردن در elder scrolls online بایذ اول شخص باشی چون بهتر میتونی شیلدو برای دفاع بالابیاری و در ضمن احساسی که در اول شخص ممکنه تجربه کنی بسیار زیبا تر و به یاد ماندنی تر هست (حس هر چه بیشتر واقعی بودن بازی ، موفقیت بازی های Rp هست و در mmo حس بسیار لذت بخشی میده و در این بازی ، اختیار چه در سبک دوربین یا نحوه انجام دادن بازی حرف اول رو میزنه)و یاد خاطراتت ار بازی های مورد علاقت در سری elder scrolls میوفتی و مخصوصا در بازی مثل eso که سعی کرده lockpicking ش مثل oblivion باشه اما کمبت برای اینکه Mmo هست تغییراتی نسبت به سری های اصل بازی انجام داده که طبیعی هست. فقط امیدورام در این بازی مشکلاتی مثل تحریم ، بار دیگر باعث جلوگیری از fun من در بازی های inspiring mmo نشود.
    See Yo In Tamriel
    Last edited by Avlil; 28-03-2014 at 14:41.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خبر جدید اینه که اون دوستایی که Credit Card دارن میتونن 30 روزی که از Pre Order داشتن رو بازی کنن. اگه نداشته باشید باید یه گیم کارت 60 روزه بخرید که حدود 100 تا 120 تومن میشه تا بتونید اون 30 روز رو استفاده کنید. این حرکت شرکت خیلی هارو پشیمون کرد توی ایران، چون واسه اینکه بتونید بازی کنید اول باید نزدیک 150 تومن بدید بازی رو بخرید بعد 100 تومن هم واسه گیم کارت بدید.
    Early Access تا یکشنبه تمدید شد ، بعد از اون دیگه نمیشه بازی کرد...
    یه مدت به Blizzard بدبخت می گفتیم پول پرسته! اینا دست Blizzard رو از پشت بستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ایرانی ها مواظب باشن این بازی رو فقط با برنامه های چیز پی ان مثل pingzapper یا غیره بازی کنید که حتما IP شما رو تغییر بده.
    جواب تیکتی که من دادم بهشون این بوده که :
    We are prohibited by U.S. law to extend access to our game to persons in Iran, but we look forward to re-evaluating the situation should these restrictions be lifted in the future.
    یعنی طبق قوانین آمریکا از اجازه دسترسی ایرانی ها به بازی کاملا منع شدیم. ولی در آینده ممکنه قوانین تغییر کنه.
    ممکنه مثل Blizzard ایرانی ها با IP ایران بن بشن پس حواستون باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AF-Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ایرانی ها مواظب باشن این بازی رو فقط با برنامه های چیز پی ان مثل pingzapper یا غیره بازی کنید که حتما IP شما رو تغییر بده.
    جواب تیکتی که من دادم بهشون این بوده که :
    We are prohibited by U.S. law to extend access to our game to persons in Iran, but we look forward to re-evaluating the situation should these restrictions be lifted in the future.
    یعنی طبق قوانین آمریکا از اجازه دسترسی ایرانی ها به بازی کاملا منع شدیم. ولی در آینده ممکنه قوانین تغییر کنه.
    ممکنه مثل Blizzard ایرانی ها با IP ایران بن بشن پس حواستون باشه.
    من میخواستم این بایزو بگیرم ولی وقتی مطالب بالارو خوندم که ممکنه با ای پی ایران بن شیم یکم مردد شدم. الان کسی از شماها بازی رو گرفته؟ حتما باید از چیز پی ان استفاده بشه؟؟ اگه ای پی ایران رو بن کنن اگه بخوایم با نت بسیار عالی ایران با چیز پی ان بازی کنیم فکر کنم غیر ممکن باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •