ببینین بعد از اینکه Xusb21.inf رو انتخاب می کنین باید سه تا گزینه واستون بیاره که انتخاب کنین... از اونجا Xbox 360 Wireless Reciever for Windows (گزینه ی آخر) رو انتخاب کنین
![]()
ببینین بعد از اینکه Xusb21.inf رو انتخاب می کنین باید سه تا گزینه واستون بیاره که انتخاب کنین... از اونجا Xbox 360 Wireless Reciever for Windows (گزینه ی آخر) رو انتخاب کنین
![]()
بلاخره حلش کردم بها هزارتا بدبختی داداش مرسی ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون![]()
با سلام
من طبق فرمایشات شما عمل کردم ولی با دو تفاوت
1- من برد دستگاه اسلیم رو گرفتم
2- کابل usbمن معمولی هست
همه ی اتفاقاتی که شما گفتید رو انجام دادم ولی بعد از نصب درایور چراغ های برد روشن نمی شوند(البته در حال حاظر دسته بازی نخریدم چون دقیقا نمیدونم کارمیکنه یانه)
لحیم کاری هم هیچ مشکلی نداره(اتصالی نداره) کابل عسذ هم با اهم متر زدم سالم بود
بعدش در قسمت device manager به جای عبارت xbox 360 peripherals عبارت microsoft common controller for windows class
ظاهر میشود در ضمن هر زمان که ریسیور رو از کامپیوتر میکشم درایور رو دوباره باید نصب کنم
خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید وهمچنین مشکل روشن نشدن چراغ هارو هم بهم بگین تا با خیال راحت یه دستگیره ی ایکس باکس بخرم
با تشکر فراوان از سایت خوبتون.
سلام
دوست عزیز بنده دو سه جا توی همین تاپیک عرض کردم که چراغ های روی برد اصلا روشن نمیشن... شما فقط احتمالا درایورش رو درست نصب نکردین چون اسمش Xbox 360 Wireless Receiver for Windows هست نه اونی که شما نوشتین.... چندتا پست بالاتر رو بخونین دوباره توضیح دادم که چجوری باید نصب بشه
ممنون از اینکه اینقدر سریع جواب دادین
پس من بعد از نصب درایور با خیال راحت یه دسته ایکس باکس می خرم
فقط ببخشید برد اسلیم با فت که فرقی نداره دیگه؟؟
با تشکر فراوان![]()
Last edited by awdafsfasf; 20-05-2014 at 20:00.
واللا من با برد اسلیم کار نکردم... شما عکسی که چند صفحه قبل از برد خودم گذاشتم رو با برد خودتون مقایسه کنین ببینین ظاهرشون فرق داره؟
مال فت در قسمت سمت راستش یه چیزی شبیه چیپست که دور تا دورش هم تقریبا یک پوشش فلزی دارهولی مال اسلیم فقط این یه قطعه رو نداره.
نمی تونم قطعی بگم که میشه یا نه... خودتون باید امتحان کنین
دوستان اگر بخوان که LED های روی برد روشن بشه بایستی از یک میکروکنترولر استفاده کنند ( نام ای سی PIC 12F629 ) . که من این ای سی رو به سختی پیدا کردم به هر حال علاوه بر روشن کردن LED های روی برد، کار سینک دسته رو با PC هم انجام میده و دیگه نیازی به کابل usb دسته ( کابل دسته XBOX360 ) نیستش . موفق باشید .
که البته این آی سی که شما میفرمایین باید پروگرام بشه![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)