تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: افزایش بازدید سایت فیلم

داره خودمونی میشه daniad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هااااا خودشه، چیزی که یه مدت بود دنبالش بود امروز توی حرفاتون دیدم میشه بگید واسه اینکار باید چه کار کنیم؟ فرض کنید من دامنه x.com دارم که روی هاست هستش و فایل هایی که دانلود میشن و به هاست فشار میاره رو میخوام ببرم روی vps یا هاست دانلود و توی ساب دامنه dl.x.com باشن لینک های دانلودم از این به بعد. خب بفرمایید این کار اصلا خوبه؟ فواید و ضررهاش چیه؟ و اینکه چجوری اینکار رو انجام بدم؟
    فکر کنم باید از قسمت dns zone editor کنترل پنل هاست ساب دومین رو بهش ip سرور مجازی وصل کنی البته تست نکردم ولی اینکارو خواهم کرد.
    برا اینکه لینکا دانلودتم تغییر کنه من خودم از یه روش لری استفاده میکنم که مجبور به عوض کردن تکی اونها نباشم
    روش اینطوره که دیتا بیس سایت رو دانلود میکنید بعد با یه ویرایشگر متن مثل wordpad , notepad++ با استفاده از ابزار replace که معمولا تو منوی edit یا search هست هرجای متن مثلا ip سرور مجازی بود با یک کلیک به اون آدرس دلخواه تغییر پیدا میکنه بعد سیو میکنید و بجای دیتا بیس قبلی قرار میدین
    همین

2. این کاربر از daniad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن طراحی وب Thor God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

هااااا خودشه، چیزی که یه مدت بود دنبالش بود امروز توی حرفاتون دیدم میشه بگید واسه اینکار باید چه کار کنیم؟ فرض کنید من دامنه x.com دارم که روی هاست هستش و فایل هایی که دانلود میشن و به هاست فشار میاره رو میخوام ببرم روی vps یا هاست دانلود و توی ساب دامنه dl.x.com باشن لینک های دانلودم از این به بعد. خب بفرمایید این کار اصلا خوبه؟ فواید و ضررهاش چیه؟ و اینکه چجوری اینکار رو انجام بدم؟
    سابدامنه رو باید به هاست متصل کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید چون توضیحش طولانیه ... . برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوبه و شما باید این کار رو انجام بدید. چون اگر تغییر سرور بدید ( سرور دانلود ) حتما ip شما هم تغییر می کنه و باید تمام مطالبتون رو ادیت بکنید و ip رو عوض کنید اما اگر با دامنه کار کنید هر چه قدر هم که ip و سرور عوض کنید فرقی نداره ! کافیه دامنه رو به هاست یا سرور متصل کنید.

4. این کاربر از Thor God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سابدامنه رو باید به هاست متصل کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونید چون توضیحش طولانیه ... . برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خوبه و شما باید این کار رو انجام بدید. چون اگر تغییر سرور بدید ( سرور دانلود ) حتما ip شما هم تغییر می کنه و باید تمام مطالبتون رو ادیت بکنید و ip رو عوض کنید اما اگر با دامنه کار کنید هر چه قدر هم که ip و سرور عوض کنید فرقی نداره ! کافیه دامنه رو به هاست یا سرور متصل کنید.

البته اون روش که گفتم برا رفع همین مشکل هست

پروفشنال behnamy01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوتا سوال دیگه دارم متاسفانه یکی از موارد علم سئو اینه که گوگل ساب دامین رو کلا از سایت جدا میدونه، یعنی انگار یک سایت دیگه اس فقط از یک سری خاصیت هایی روی هم تاثیر میذاره مثل آتوریتی و ... حالا به ذهنم رسیده که به جای اینکه فایل های دانلودی رو ببرم روی ساب دامنه ولینک خروجی از سایتم بدم توی مطالب فایل ها رو ببرم توی یک فولدر از همون دامنه اصلی یعنی فایل ها اینجا باشه x.com/dlfolder واسه اینکار هم میشه آیپی vps رو بهش بدم که فایل های این فولدر توی اون قرار بگیرن؟ چجوری؟ 2- واسه همین جریان فایل های دانلودیم هاست دانلود بگیرم یا vps

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

دوتا سوال دیگه دارم متاسفانه یکی از موارد علم سئو اینه که گوگل ساب دامین رو کلا از سایت جدا میدونه، یعنی انگار یک سایت دیگه اس فقط از یک سری خاصیت هایی روی هم تاثیر میذاره مثل آتوریتی و ... حالا به ذهنم رسیده که به جای اینکه فایل های دانلودی رو ببرم روی ساب دامنه ولینک خروجی از سایتم بدم توی مطالب فایل ها رو ببرم توی یک فولدر از همون دامنه اصلی یعنی فایل ها اینجا باشه x.com/dlfolder واسه اینکار هم میشه آیپی vps رو بهش بدم که فایل های این فولدر توی اون قرار بگیرن؟ چجوری؟ 2- واسه همین جریان فایل های دانلودیم هاست دانلود بگیرم یا vps
    فکر نمی کنم همچین چیزی امکان پذیر باشه یا حداقل من نمیدونم. بهته با هاستینگتون صحبت کنید.
    اگر امکان داشت که نداره (!) حتما سایت های دانلود این کار رو می کردن.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

فکر میکنم سئوی سایت بیشتر به خود سایت برگرده نه لینکای دانلود

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی خبر نداره با مسدود کردن سابدمبن کل دومین فیلتر میشه یا نه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    بندرعباس،رشت،تهران

پيش فرض

کسی خبر نداره با مسدود کردن سابدمبن کل دومین فیلتر میشه یا نه؟
    نه نمیشه.

دامنه هم اگر فیلتر بشه سابدامنه ها باز هست به احتمال خیلی زیاد ( من دو سه مورد دیدم )

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •