من 8 ماهه 2750 سفید استفاده میکنم نسبت به قیمتش خیلی مودم خوبيه ولى اگه بیشتر میتونی خرج کنی 8968 ورژن2 انتخاب بهتریه (فقط 13 تومن گرونتره), اگه نه 2750.
من 8 ماهه 2750 سفید استفاده میکنم نسبت به قیمتش خیلی مودم خوبيه ولى اگه بیشتر میتونی خرج کنی 8968 ورژن2 انتخاب بهتریه (فقط 13 تومن گرونتره), اگه نه 2750.
متاسفانه در شهر ما 24 تومان اختلاف قیمت دارند اما اگر به نظر شما برد بیشتری داره مشکلی نیست
چند میدن؟ اگه گرونه اینترنتی بخر.
مودم تی پی لینک 8968 رو میدن 139000 تومان.
با تشکر فراوان از دوست عزیز
DragonVsPhoenix در نت واقعا قیمتهای مناسبی وجود دارد از فروشگاههای کاملا معتبر اما متاسفانه با اضافه کردن مبلغ پست به قیمتهای داخل نت دقیقا قیمت تمام شده مودم با قیمتهای همین شهر خودمان یکی میشود و هیچ فرقی ندارد.![]()
سلام اگه میشه بگید من چجور مودمم رو کانفیگ کنم چراغ adsl اش خاموشه
مدل HG532E خیلی ممنون![]()
من این مودم رو ندیدم اما چیزی که تونستم پیداکنم این بود
در اینجا باید برید
البته در این لیست باید اتصالی که دارید را باید مشخص کرده باشه مگر اینکه پاک شده باشه!
محتوای مخفی: عکس
( در صورت باز نشدن عکس - داخل تنظیمات مودم -Basic- Wlan
روی گذینه New کلیک میکنید و یک اکانت جدید میسازید.
البته میتونید قبل از این کار اکانت موجود را بررسی کنید!
برای تنظیمات هم باید از سرویس دهنده ای که ازش اینترنت میگید بپرسید. ممکنه متفاوت باشه!
از دوستان کسی میدونه adsl mode رو در مودمهای netgear چطور میشه تغییر داد؟؟؟
سلام دوستان
من تازکی مجبور شدم مودم خودمو که دی لینک 2730u بود رو با 2770l عوض کنم
با اینکه 2770 خیلی گرونتره و امکانات بیشتری داره ولی بردش کمتره . کسی می دونه چرا؟
2770 آنتنش داخلیه
میشه کاری کرد که بردش بیشتر بشه؟
درود
می خواهم یک مودم وایرلس Dlink بخرماما دقیقا الان نمی دونم کدوم رو تهیه کنم. اول اینکه من یک دستگاه کامپیوتر بیشتر ندارم که بطور فیزیکی بخوام مودم جدید رو به اون وصل کنم پس فکر کنم یک مودم وایرلس با 1 پورت برام کافی باشه
. حالا کدوم مودم وایرلس Dlink با 1 پورت رو توصیه می کنید که خوب باشه؟ آیا مودم با بیش از 1 پورت تو سرعت و استفاده من از اینترنت تاثیر و فرق داره؟ یعنی مودمی که 1 پورت داره سرعتش کمتر از مودم 4 پورت هست؟ اگر بخوم یک گوشی موبایل و یک تبلت رو بطور وای فای با مودم متصل کنم بخاطر داشتن 1 پورت تاثیری تو سرعت لود و دنلود روی این گچتها داره؟ می تونم تا 50 هزار تومن یک مودم خوب وایرلس Dlink تهیه کنم؟
سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)