درود بر تمامی دوستان
روی گفتگویم با دوست مهربان havzhini است.
ببینید ما در دانش های دینی چیزی به نام روح رو داریم بنابراین نمی توانیم بگیم چیزی به نام روح خرافه به حساب میاد. چون خود خداوند در تمامی ادیان آسمانی به این موضوع اشاره کرده و باز تاکید بیشتری در این موضوع در دین اسلام شده است.
اما شاید شما بگید " علوم دینی " رو ما نمی توانیم جزو علم به حساب بیاریم در این جا با چند قضیه مواجه می شویم :
1 - چرا ابن سینا, غیاث الدین جمشید کاشانی و .... دنبال علوم دینی هم بودند شما میدونید این افراد از لحاظ داشتن دانش در بخش های ریاضیات خیلی کامل بودند و این رو هم میدونید کسانی که در رشته ریاضیات مشغول به درس خواندن هستند بقیه رشته های دیگر مثل زیست یا فیزیک رو قبول ندارند چون در اون رشته های امکان خطا از لحاظ تجربی وجود داره ولی در رشته ریاضیات حتی 1 درصد هم شما نمی تونی خطا داشته باشی. پس این یه بحث.
- بحث دوم این هست که مثلا بیاییم بگوییم چون علم هنوز خداوند رو ثابت نکرده ( علوم تجربی و ریاضی منظورم هست ) پس بگوییم خداوند نیست ؟ بحثی در نظریه اعداد در رشته ریاضیات هست که بسیار شبیه رشته فلسفه این قسمتش می باشد از اون طریق میشه هم وجود روح رو ثابت کرد هم وجود خداوند رو ولی من منظورم این نبود مثلا بحثم سر فرمول های پیچیده تر مثل انتگرال بود. خب ما که از خدا نمی تونیم انتگرال بگیریم تا ثابتش کنیم پس بگیم وجود نداره ؟
- بحث های تجربی هست. حتما شنیده اید که میگن فلان کس رفت فلان جا در حالی که همون جا بود. هر چند بسیاری از این حرفا خرافه به حساب می آیند ولی به هر حال تعداد کمی از این مسایل درست هستند پس میشه حتی بر وجود تعداد کم این شواهد فرض را بر این گذاشت که روح وجود دارد.
- اما در آخر اینکه دانش بشر امروزی بسیار زیاد است من یقین دارم که در آینده " خواب " می تواند دریچه ایی تازه در بحث " روح " را در دنیا ایجاد نماید. تا ببینیم آینده چه می شود.
ببخشید به نظر شما طوفان شن در صحرای طبس کمک غیبی نبود ؟ شما فکر میکنی یه عده گوسفند اونم از نوع آمریکاییش پا میشن الله بختکی راه می افتن میرن یه جا ؟؟؟ چی میشه که دقیقا بعد از اینکه تمامی بالگردها میشینن اون طوفان شروع میشه ؟؟؟
اگر شما برای من در مورد حادثه طبس توضیحی داشتید منم می تونم جوابتون رو بگم.
ببین 1400 سال پیش اومد اسلام گفت گوشت خوک نخورید حرامه ! 1400 سال بعد فهمیدن بله گوشت خوک اگه به یه درجه خاصی نرسه برای بدن مشکل ایجاد میکنه حالا شاید 1400 سال بعد باز بفهمن آقا اگه باز به این دما رسید باز یه مشکل دیگه برای بدن رو ایجاد می کنه.
خب شما از همون اول بگو گوشت خوک نمیخورم ! یعنی شما میخوای باز صبر کنی ببینی نتایج جدید در مورد گوشت خوک چی میاد بیرون تا شما نتیجه بگیری گوشت خوک رو بخوری یا نه ؟
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسئله جن هم مانند روح هست که بنده هم قبلا توضیح دادم.
اینا رو گفتم از پیش پس لازم نمی بینم که از دوباره تکرارشان کنم