تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 17 از 24 اولاول ... 7131415161718192021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 161 به 170 از 231

نام تاپيک: {آموزش} ساخت ----- دسته Xbox 360 برای کامپیوتر

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مرسی ممنون داداش اما دیود رو درست گذاشتم همون رنگ خاکستری رو (که شما میگید سفید هستش رو ) به بورد لحیم کردم .......؟؟؟
    1-اما شما میگید که کابل usb استانداردش این رنگها هستن رو همشون رو داره به جزء رنگ قرمز که به جای اون رنگ نارنجی داره ......
    2-اما در مورد این ارور!!! مربوط به چه چیزی هست داش .....
    3-منظور شما از مثبت و منفی (و مثبت و منفی سیم USB رو رعایت کنین
    ..... ) چه چیزی هست ..... از کجا بدونم کدوم سر مثبت یا منفی داش چون من کابل usb به min usb خریدم همونایی که برای شارژ دسته ی ps3 استفاده میشه رو گرفتم وسر min usb ش رو قطع کردم و دارم استفاده میکنم ؟؟؟
    4-
    و اینکه داخلDevice Manager چیزی به نام Undefined Device نیست.....

حواهشا عکسی از بردتون رو بزارید ونوع کابلتون رو داداش ... مچکرم و عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه سوال ها زیاد شدن.......
    خوب پس احتمالا رنگ سیم ها متفاوت هست... شما یه سر اهم متر رو به یکی یکی پایه های روی کانکتور USB بزنین بعد سر دیگه رو هم به سیم ها بزنین و هر پین رو پیدا کنین که به کدوم سیم وصل هست. بعد با رنگ نوشته های عکس مشخص کنین که کدوم سیم مال برق هست و کدوم مال دیتا

ببینین اصلا برد شما توی DeviceManager شناخته نشده؛ اون علامتی که واسه کنترلر USB آورده به این خاطره که اتصال هاتون مشکل داره (یا خود برد مشکل داره)
    اون آموزش نصب درایور رو نباید روی کنترلر USB انجام بدین باید یه دستگاهی به اسم Other Device یا همون Undefined Device بیاره. چون نیاورده پس اتصالات یا برد مشکل داره.
    این هم عکس از برد خودم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت vampirekain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خوب پس احتمالا رنگ سیم ها متفاوت هست... شما یه سر اهم متر رو به یکی یکی پایه های روی کانکتور USB بزنین بعد سر دیگه رو هم به سیم ها بزنین و هر پین رو پیدا کنین که به کدوم سیم وصل هست. بعد با رنگ نوشته های عکس مشخص کنین که کدوم سیم مال برق هست و کدوم مال دیتا

ببینین اصلا برد شما توی DeviceManager شناخته نشده؛ اون علامتی که واسه کنترلر USB آورده به این خاطره که اتصال هاتون مشکل داره (یا خود برد مشکل داره)
    اون آموزش نصب درایور رو نباید روی کنترلر USB انجام بدین باید یه دستگاهی به اسم Other Device یا همون Undefined Device بیاره. چون نیاورده پس اتصالات یا برد مشکل داره.
    این هم عکس از برد خودم :

مرسی خیلی خیلی ممنون داداش یه دنیا ممنون اذیتت کردم
    سوال اخر
    1-دیتا داخل اهم متر عدد خاصی مشخص میشه ؟؟ منظورم اینه با اهم تر وقتی دو سر رو وصل میکنی جریان اهم متر برقرار هستش یا نه ؟؟ چون برای من عقربه ی اهم متر اصلا جا به جا نمیشد و فقط رنگ سیاه با رنگ نارنجی (همون قرمز) ولتاژ رو رد میکرد...... یعنی ایا سیم مشکی مثل سیاه برق رد میکنه یا نه؟؟؟
    2-بعد داداش یه چیزه دیگه موقعه ایی که دیود رو داشتم لحیم میکردم به بورد چون داشتم لحیم میکردم دیود داغ میشد این عادی چون با لحیم گرم میشه؟؟
    3-نگفتین چه نوع سیم رو شما خریدی ؟؟؟ منظورم اینه آیا دو سرش مثل چیزی که9 من گفتم بود؟؟
    Last edited by vampirekain; 06-05-2014 at 19:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مرسی خیلی خیلی ممنون داداش یه دنیا ممنون اذیتت کردم
    سوال اخر
    1-دیتا داخل اهم متر عدد خاصی مشخص میشه ؟؟ منظورم اینه با اهم تر وقتی دو سر رو وصل میکنی جریان اهم متر برقرار هستش یا نه ؟؟ چون برای من عقربه ی اهم متر اصلا جا به جا نمیشد و فقط رنگ سیاه با رنگ نارنجی (همون قرمز) ولتاژ رو رد میکرد...... یعنی ایا سیم مشکی مثل سیاه برق رد میکنه یا نه؟؟؟
    2-بعد داداش یه چیزه دیگه موقعه ایی که دیود رو داشتم لحیم میکردم به بورد چون داشتم لحیم میکردم دیود داغ میشد این عادی چون با لحیم گرم میشه؟؟
    3-نگفتین چه نوع سیم رو شما خریدی ؟؟؟ منظورم اینه آیا دو سرش مثل چیزی که9 من گفتم بود؟؟

1- اهم متر رو رو حالت تست دیود بزارین بعد امتحان کنین. اگه قطعی داشته باشه باید سیم دیگه بگیرین (سیم هم سعی کنین شیلد دار بگیرین که اذیت نکنه)
    2- نه گرم شدن با هویه درحد چند ثانیه مشکلی ایجاد نمیکنه
    3- فرقی نمیکنه فقط یه سرش USB باشه کافیه ولی گفتم که اگه شیلد دار بگیرین اذیتش کمتره

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

1- اهم متر رو رو حالت تست دیود بزارین بعد امتحان کنین. اگه قطعی داشته باشه باید سیم دیگه بگیرین (سیم هم سعی کنین شیلد دار بگیرین که اذیت نکنه)
    2- نه گرم شدن با هویه درحد چند ثانیه مشکلی ایجاد نمیکنه
    3- فرقی نمیکنه فقط یه سرش USB باشه کافیه ولی گفتم که اگه شیلد دار بگیرین اذیتش کمتره
    مرسی ممنون میرم سراغ کار خبرشو رو بهتون میدم داش
      محتوای مخفی:  
    خودمونیم ها شیلدار چه نوع کابلی هستش؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مرسی ممنون میرم سراغ کار خبرشو رو بهتون میدم داش
      محتوای مخفی:  
    خودمونیم ها شیلدار چه نوع کابلی هستش؟
    کابل های شیلد دار یه لایه ی محافظ بعد از پلاستیک روشون دارن...

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کابل های شیلد دار یه لایه ی محافظ بعد از پلاستیک روشون دارن...
    مرسی ممنون داداش اما توی بازار گشتم همچین چیزی نبود این کابل ها اسم خاصی دارن مثل همون کابل خودتون؟؟؟ شما که رفتید گرفتید چی بشون گفتید و اینکه اون سر کابل USB که داره , سر دیگش برای شما چی داشت (منظورم اینکه مینی USB بود چی )؟؟؟
      محتوای مخفی:  
    یکم دیگه سوال کنم الان فوشم میدین

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

مرسی ممنون داداش اما توی بازار گشتم همچین چیزی نبود این کابل ها اسم خاصی دارن مثل همون کابل خودتون؟؟؟ شما که رفتید گرفتید چی بشون گفتید و اینکه اون سر کابل USB که داره , سر دیگش برای شما چی داشت (منظورم اینکه مینی USB بود چی )؟؟؟
      محتوای مخفی:  
    یکم دیگه سوال کنم الان فوشم میدین
    واللا من خودم کابل USB پرینتر شیلد دار گفتم فروشنده هم متوجه شد... سر دیگه اش هم همون واسه پرینتر USB بود (Type B).
    نه بابا خواهش میکنم فحش چرا بدم؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

واللا من خودم کابل USB پرینتر شیلد دار گفتم فروشنده هم متوجه شد... سر دیگه اش هم همون واسه پرینتر USB بود (Type B).
    نه بابا خواهش میکنم فحش چرا بدم؟؟
    سلام هخوی خسته نباشی
    بلاخره بعد از کلی تلاش و پیدا کردن سیم درست حسابی .......... بازم به مشکلی برخوردم که دوبارت مزاحمت شدم !!!!!
    اما خوب با ور رفتن زیاد فکر کنم درستش کردم یعنی ریسور....... ویندوز رو شناخت که فکر کنم باید آپدیت میشد ..... و نتیجه ی کار رو عکس گرفتم و میخواستم بدونم تا اینجای کار درست است یا نه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام هخوی خسته نباشی
    بلاخره بعد از کلی تلاش و پیدا کردن سیم درست حسابی .......... بازم به مشکلی برخوردم که دوبارت مزاحمت شدم !!!!!
    اما خوب با ور رفتن زیاد فکر کنم درستش کردم یعنی ریسور....... ویندوز رو شناخت که فکر کنم باید آپدیت میشد ..... و نتیجه ی کار رو عکس گرفتم و میخواستم بدونم تا اینجای کار درست است یا نه؟؟؟

نه شما باید موقع نصب "Xbox 360 Wireless Reciever for Windows" رو انتخاب کنبن... الان شما درایور واسه دسته ی سیم دار رو نصب کردین نه -----...
    Last edited by saeed_136915; 10-05-2014 at 09:36.

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه شما باید موقع نصب "Xbox 360 Wireless Reciever for Windows" رو انتخاب کنبن... الان شما درایور واسه دسته ی سیم دار رو نصب کردین نه -----...
    خواهشا کمکم کنین دیگه اصلا نمیدونم چیکار کنم یعنی چی ؟؟؟ چطور باید موقع نصب اینو انتخاب کنم اصلا همچین گزینه ای نمیاد ؟؟؟؟ اگر زحمتی نیست چند تا عکس پشت سرهم از ابتدا چطور ریسور رو نصب کنم بزارید تا این پروژ هی شاتل رو تموم کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •