تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 24 اولاول ... 6121314151617181920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 231

نام تاپيک: {آموزش} ساخت ----- دسته Xbox 360 برای کامپیوتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام چند حساب میکنید دست سازه یا نه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    مثل این که سوالات اینجا رو کسی جواب گو نیست ولی از دوستان یه خواهشی دارم که اگه ممکنه منو راهنمایی کنید این که نحوه sync کردن دسته با کابل چه جوریاست ؟ من یک بار دسته رو با کابل به pc زدم و جداش کردم و به جاش رسیوری رو که ساختم توی همون پورت usb زدم و جواب داد و به راحتی بازی میکردم تا این که دسته رو با XBOX سینک کردم و باهاش رو XBOX بازی کردم، الان که دوباره میزنم که دسته رو با رسیوری که ساختم sync بشه دسته رو پیدا نمیکنه یک بار دیگه هم این اتفاق افتاد و با چند بار وصل کردن دسته با کابل به pc و نصب مجدد درایور و ... درست شد، اما حالا هر کاری میکنم دسته رو پیدا نمیکنه، با این که درایور ها هم به درستی نصب میشن و مشکلی ندارند واقعا ممنون میشم اگه قلق خاصی چیزی داره منو راهنمایی کنید . از دوستانی که با کابل دسته رو با رسیوری که واسه PC ساختن sync میکنند، خواهش میکنم روشه درستش رو لطف کنند به من بگند آخه من دسته XBOX رو داسه همین نگه داشتم و لازمش دارم و الان لنگ همین مسئله هستم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    مثل این که سوالات اینجا رو کسی جواب گو نیست ولی از دوستان یه خواهشی دارم که اگه ممکنه منو راهنمایی کنید این که نحوه sync کردن دسته با کابل چه جوریاست ؟ من یک بار دسته رو با کابل به pc زدم و جداش کردم و به جاش رسیوری رو که ساختم توی همون پورت usb زدم و جواب داد و به راحتی بازی میکردم تا این که دسته رو با XBOX سینک کردم و باهاش رو XBOX بازی کردم، الان که دوباره میزنم که دسته رو با رسیوری که ساختم sync بشه دسته رو پیدا نمیکنه یک بار دیگه هم این اتفاق افتاد و با چند بار وصل کردن دسته با کابل به pc و نصب مجدد درایور و ... درست شد، اما حالا هر کاری میکنم دسته رو پیدا نمیکنه، با این که درایور ها هم به درستی نصب میشن و مشکلی ندارند واقعا ممنون میشم اگه قلق خاصی چیزی داره منو راهنمایی کنید . از دوستانی که با کابل دسته رو با رسیوری که واسه PC ساختن sync میکنند، خواهش میکنم روشه درستش رو لطف کنند به من بگند آخه من دسته XBOX رو داسه همین نگه داشتم و لازمش دارم و الان لنگ همین مسئله هستم .

ممنون از راهنمایی نکردن دوستان . درستش کردم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

12

اگه کسی برد داره میخواد بفروشه به ایمیلم پی ام بده مرسی بد جور دنبالشم ولی نیستش
    اگه کسیم میدونه کجا میفروشه آدرس بده
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت vampirekain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم اینکه منظورتون از اول مطمئن بشین که ----- مشکلی نداره و توی Device Manager کامل اون رو شناخته چی هست ؟؟؟؟
    و سوال دوم این هست که آیا چراغ یسور ایکس باکس که به کامپیوتر وصل هست روشن میشه یا نه؟؟؟ یا فقط چراغ دسته که مثلا (دسته 1) هست روشن میشه؟؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم اینکه منظورتون از اول مطمئن بشین که ----- مشکلی نداره و توی Device Manager کامل اون رو شناخته چی هست ؟؟؟؟
    و سوال دوم این هست که آیا چراغ یسور ایکس باکس که به کامپیوتر وصل هست روشن میشه یا نه؟؟؟ یا فقط چراغ دسته که مثلا (دسته 1) هست روشن میشه؟؟؟

سلام
    یعنی اینکه توی Device Manager نگاه کنین که ----- رو شناخته یا نه (کنارش علامت قرمز یا زرد نداشته باشه) اینجوری:

خیر هیچکدام از چراغ های روی برد ----- روشن نمیشن

7. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    یعنی اینکه توی Device Manager نگاه کنین که ----- رو شناخته یا نه (کنارش علامت قرمز یا زرد نداشته باشه) اینجوری:

خیر هیچکدام از چراغ های روی برد ----- روشن نمیشن
    مرسی ممنون داداش

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با سلامی دوباره اخوی
    یه سوالی دارم اینکه برای شما هم ریسور داغ میکنه یا نه!!!!!!!
    منظورم اون دیودی که گذاشتم خیلی داغ میکنه و هم اون ای سی پشت ریسور؟؟؟؟ برای شما هم اینطور هست ؟؟؟
    و اگر میشه یه عکس از ریسور خودتون بزارید که ببینم چطوری لحیم کردید داش ....
    و اینکه داخل
    Device Manager چیزی به نام Undefined Device نیست .... اگر زحمتی نیست یه عکس هم ار مراحل رفتن به Device Managerبزارید که چطور مثل پست اول که توضیح دادین از داخل جاییی که نصب کردم باید دوباره یه چیزه دیگه رو نصب کنیم .....
    شرمنده اگر مزاحمتون شدم

و اگر میشه یه توضیحی در مورد این D - و D + و GND بدید عزیز؟؟؟
    اینم از ارور

با تشکر از جوابتون
    Last edited by vampirekain; 06-05-2014 at 15:45.

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

با سلامی دوباره اخوی
    یه سوالی دارم اینکه برای شما هم ریسور داغ میکنه یا نه!!!!!!!
    منظورم اون دیودی که گذاشتم خیلی داغ میکنه و هم اون ای سی پشت ریسور؟؟؟؟ برای شما هم اینطور هست ؟؟؟
    و اگر میشه یه عکس از ریسور خودتون بزارید که ببینم چطوری لحیم کردید داش ....
    و اینکه داخل
    Device Manager چیزی به نام Undefined Device نیست .... اگر زحمتی نیست یه عکس هم ار مراحل رفتن به Device Managerبزارید که چطور مثل پست اول که توضیح دادین از داخل جاییی که نصب کردم باید دوباره یه چیزه دیگه رو نصب کنیم .....
    شرمنده اگر مزاحمتون شدم

و اگر میشه یه توضیحی در مورد این D - و D + و GND بدید عزیز؟؟؟
    اینم از ارور

با تشکر از جوابتون
    سلام
    خیر به هیچ وجه نباید داغ کنه... علت داغ کردن حتما از اینه که دیود رو برعکس چسبوندین (یا + و - سیم رو برعکس زدین)... به احتمال زیاد دیودتون سوخته (اگه به برد آسیبی نرسیده باشه)
    حتما به نوار روی دیود دقت کنین و مثبت و منفی سیم USB رو رعایت کنین... رنگ های سیم های داخل USB استانداردش باید سیاه، سبز، سفید و قرمز باشه (به ترتیب GND و D- و D+ و +5v). اگه این رنگ ها نیست باید خودتون با اهم متر و از روی عکسی که گذاشتین پیدا کنین.

11. این کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    خیر به هیچ وجه نباید داغ کنه... علت داغ کردن حتما از اینه که دیود رو برعکس چسبوندین (یا + و - سیم رو برعکس زدین)... به احتمال زیاد دیودتون سوخته (اگه به برد آسیبی نرسیده باشه)
    حتما به نوار روی دیود دقت کنین و مثبت و منفی سیم USB رو رعایت کنین... رنگ های سیم های داخل USB استانداردش باید سیاه، سبز، سفید و قرمز باشه (به ترتیب GND و D- و D+ و +5v). اگه این رنگ ها نیست باید خودتون با اهم متر و از روی عکسی که گذاشتین پیدا کنین.

مرسی ممنون داداش اما دیود رو درست گذاشتم همون رنگ خاکستری رو (که شما میگید سفید هستش رو ) به بورد لحیم کردم .......؟؟؟
    1-اما شما میگید که کابل usb استانداردش این رنگها هستن رو همشون رو داره به جزء رنگ قرمز که به جای اون رنگ نارنجی داره ......
    2-اما در مورد این ارور!!! مربوط به چه چیزی هست داش .....
    3-منظور شما از مثبت و منفی (و مثبت و منفی سیم USB رو رعایت کنین
    ..... ) چه چیزی هست ..... از کجا بدونم کدوم سر مثبت یا منفی داش چون من کابل usb به min usb خریدم همونایی که برای شارژ دسته ی ps3 استفاده میشه رو گرفتم وسر min usb ش رو قطع کردم و دارم استفاده میکنم ؟؟؟
    4-
    و اینکه داخلDevice Manager چیزی به نام Undefined Device نیست.....

حواهشا عکسی از بردتون رو بزارید ونوع کابلتون رو داداش ... مچکرم و عذر خواهی میکنم به خاطر اینکه سوال ها زیاد شدن.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •