تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 15 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 144

نام تاپيک: عوامل اجتماعی خرافه پرستی

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اگر منظرتون موجودیت جن هست که باید بگم کوچکترین اثباتی برای وجود جن وجود نداره که بخوایم سرسازنده احتمالی و خیالیش بحث کنیم
    موجودیت چیزی به اسم جن هنوز در حوزه همون تخیل و خرافات قرار داره

ولی اگر باز هم منظرتون ساختن شدن کلمه لغوی جن هست
    من اطلاعی ندارم کلمه جن در چه زمان و مکانی و توسط چه شخصی ساخته شده در هزاران سال پیش
    و فکر هم نمیکنم کسی اطلاعی داشته باشه کلمات هزاران ساله یک زبان دقیقا توسط چه شخصی ساخته شده باشه( هرچند اصلا کوچکترین اهمیتی هم نداره این موضوع )
    چه دلیلی داشته فقط کلمه جن تاکنون رواج داشته باشه ...
    چرا فقط کلمه ساختگی یک شخص نامعلوم هزار سال پیش تاکنون رواج داشته؟ آیا فقط آن یک نفر تاریکی و سایه ها رو دیده بود یا افراد دیگه ای هم دیدن و مثلا ژیژآپوپو نذاشتن و ژیژآپوپو الان باید رواج میداشت! یا یک نفر دیگر بیلیفاگی رو می ساخت و الان به جای جن بیلیفاگی رو زبون ها بود یا یکی دیگه سیسیگاگا رو؟
    Last edited by Masoud-2014; 06-05-2014 at 14:36.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه دلیلی داشته فقط کلمه جن تاکنون رواج داشته باشه ...
    چرا فقط کلمه ساختگی یک شخص نامعلوم هزار سال پیش تاکنون رواج داشته؟ آیا فقط آن یک نفر تاریکی و سایه ها رو دیده بود یا افراد دیگه ای هم دیدن و مثلا ژیژآپوپو نذاشتن و ژیژآپوپو الان باید رواج میداشت! یا یک نفر دیگر بیلیفاگی رو می ساخت و الان به جای جن بیلیفاگی رو زبون ها بود یا یکی دیگه سیسیگاگا رو؟
    دوست عزیز از این سوالات بنده میدونم شما میخواید به کجا برسید پس بهتره خودتون رو خسته نکنید

خب من هم از شما میپرسم اسب تک شاخ رو کی ساخت؟
    پری دریایی رو کی ساخت؟
    گودزیلا رو کی ساخت؟
    اکوان دیو رو کی ساخت؟
    سیمرغ رو کی ساخت؟
    ققنوس رو کی ساخت؟
    پگاسوس رو کی ساخت؟
    یتی رو کی ساخت؟
    پدر ژپتو رو کی ساخت؟
    و ....

میلیاردها از این جن و بیلیفاگی ها ساخته شدن از تخیل ادما و میلیونها از اونها در طول زمان فراموش شدن و میلونهایی دیگه هنوز در ذهن بعضیها وجود دارن

پس صرف اینکه کی ساخته کوچکترین ارزش بحثی نداره
    و کوچکترین تاثیری هم در پذیرش وجود چیزی نمیتونه داشته باشه

پس بهتره اگر مطلبی دارید مستقیم بحث کنید نه با سوالات بیهوده دنبال رسیدن به جواب دلخواهتون باشید.

3. 3 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

دوست عزیز از این سوالات بنده میدونم شما میخواید به کجا برسید پس بهتره خودتون رو خسته نکنید

خب من هم از شما میپرسم اسب تک شاخ رو کی ساخت؟
    پری دریایی رو کی ساخت؟
    گودزیلا رو کی ساخت؟
    اکوان دیو رو کی ساخت؟
    سیمرغ رو کی ساخت؟
    ققنوس رو کی ساخت؟
    پگاسوس رو کی ساخت؟
    یتی رو کی ساخت؟
    پدر ژپتو رو کی ساخت؟
    و ....

میلیاردها از این جن و بیلیفاگی ها ساخته شدن از تخیل ادما و میلیونها از اونها در طول زمان فراموش شدن و میلونهایی دیگه هنوز در ذهن بعضیها وجود دارن

پس صرف اینکه کی ساخته کوچکترین ارزش بحثی نداره
    و کوچکترین تاثیری هم در پذیرش وجود چیزی نمیتونه داشته باشه

پس بهتره اگر مطلبی دارید مستقیم بحث کنید نه با سوالات بیهوده دنبال رسیدن به جواب دلخواهتون باشید.

اینهایی که میفرمایید افسانه هستند نه خرافه.
    یک سری خیال پردازی های انسانی هست که از اون ها در داستان ها و ادبیات استفاده میشه. و من اگه یه رمان تخیلی بنویسم اسم اون خرافه است؟ یا افسانه؟

من خرافه رو اضافه کردن یا کاستن حقیقت میدونم. حقیقت آرش کمانگیر خرافه نیست اما من یه جمله ای در یه جا خودندم:

" آرش هنگامی که تیر را پرتاب کرد تا
    4 شبانه روز در راه بود "

این یعنی تحریف حقیقت و این یعنی خرافه. نه پرنده ی ققنوس و پری دریایی.

داستان یا موضوعی که کل اون حقیقت نداشته باشه یا کلا از ریشه تخیلی باشه افسانه و
    اضافه کردن یا کاستن برخی از حقیقت به نفع خود و برای گول زدن مردم نادان یعنی خرافه.

مرسی ...

5. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک سری خیال پردازی های انسانی هست که از اون ها در داستان ها و ادبیات استفاده میشه. و من اگه یه رمان تخیلی بنویسم اسم اون خرافه است؟ یا افسانه؟

من خرافه رو اضافه کردن یا کاستن حقیقت میدونم. حقیقت آرش کمانگیر خرافه نیست اما من یه جمله ای در یه جا خودندم:

4 شبانه روز در راه بود "

اضافه کردن یا کاستن برخی از حقیقت به نفع خود و برای گول زدن مردم نادان یعنی خرافه.

مرسی ...
    درست میفرمایید
    ولی من اینها رو به عنون مثال بیشتر در بحث ادبیات و زبانی اوردم که دوستمون روی موضوعیت جن و بیلیفاگی و مانور میدن
    وگرنه زیاد بحث روی موضع خرافات و افسانه نیست

هرچند من هم دقت کنید پست های قبل از تخیل صحبت کردم و بعد خرافه

خب ققنوس یک تخیل یا افسانه هست
    ولی میتونه تبدیل به یک خرافه بشه توسط کسانی
    مثلا بگن فلان کوه خانه ققنوس بوده پس این قدرت ماورایی داره و ازش بالا بری شفا پیدا میکنی(نمونه عینی مشابه شراغ دارم)

حالا در بحث جن هم همین حالت هست

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

4 شبانه روز در راه بود "

مرسی ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در خرافه حقیقتی اضافه یا کم نمیشه خرافه یک عقیده غیرمنطقی و خلاف عقل هست ، بک باور بر اساس خیال و افسانه

غیر از شکل نوشتاری افسانه (پردازش ادبی و قصه گونه و استفاده از آرایه ها و صنعت های ادبی) که با مقاصد اخلاقی ساخته شده افسانه درست مثل خرافات بر پایه تخیل و توهم به وجود میاد و منشا هر دو جهل و ناآگاهی ست.

افسانه پریان، افسانه جن ها، غول ها و دیو ها همه و همه خرافاتی هستند که پردازش ادبی شدن (بدون اینکه شاهد و مدرک و دلیل عقلی و منطقی برای وجودشون تا کنون ارائه شده باشه)

این مثالی رو هم که از آرش کمان گیر زدین نه افسانه هست نه خرافه آرش یک شخصیت حقیقی هست ( طبق کتاب های پهلودی و تاریخی )که در این متن ادبی برای توصیف تبحرش از آرایه اغراق (مبالغه)
    استفاده شده :

4 شبانه روز در راه بود "

8. 3 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یا چون در مقابل زشتی ها و ناملایمات دنیای انسان جوابی نداشته دست به ساخت شیطان زده تا جوابی برای این موارد داشته باشه
    يه سوالي داشتم:
    اين موارد رو از روي مدارك علمي موجود مي گيد يا بر اساس تجربه يا بر اساس جهان بيني

ممنون
    .

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

[RIGHT]
    يه سوالي داشتم:
    اين موارد رو از روي مدارك علمي موجود مي گيد يا بر اساس تجربه يا بر اساس جهان بيني

ممنون
    .
    تلفیقی از تمام این موارد
    مدارک علمی انسان شناسی و تاریخ شناسی و ... ایا تا حالا چیزی غیر از رد تمام افسانه ها و خرافات ارائه دادن؟
    میلیونها افسانه و خرافه و ایدولوژی توسط علم رد شدن و حتی یک مورد توسط علم اثبات نشده

تجربه و جهان بینی هم وجود داره ولی تجربه شخصی ارزش مطرح کردن نداره

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

تلفیقی از تمام این موارد
    مدارک علمی انسان شناسی و تاریخ شناسی و ... ایا تا حالا چیزی غیر از رد تمام افسانه ها و خرافات ارائه دادن؟
    میلیونها افسانه و خرافه و ایدولوژی توسط علم رد شدن و حتی یک مورد توسط علم اثبات نشده

تجربه و جهان بینی هم وجود داره ولی تجربه شخصی ارزش مطرح کردن نداره
    شاید علم اونقدر پیشرفت نکرده که این موارد و ثابت کنه و این دلیلی بر عدم وجود اونها نیست

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شاید علم اونقدر پیشرفت نکرده که این موارد و ثابت کنه و این دلیلی بر عدم وجود اونها نیست
    از نظر من جواب خیر هست علم اونقدر پیشرفت کرده
    مطلب اصلی این هست علم ابزار مردود بودن این نوع چیزها رو در اختیار ما گذاشته هرچند ممکنه مستقیم جوابی نداده باشه
    مثلا وجود اسب تک شاخ یا ادم کوچولو رو علم درسته مستقیم حرفی دربارش نزده ولی این همه تحقیق و کاوش و تحقیق به ما نشون میده همچین موجوداتی روی زمین وجود ندارن

ولی چیزی که وجود خارجی نداره قابل اثبات کردن عدم وجود نیست( چیزی که وجود نداره رو چطور باید مورد بررسی قرار داد که وجود نداره؟)

حتی اگر چیزی هم وجود داره که برفرض محال علم هنوز هیچ نشانه ای برای وجودش پیدا نکرده بازم فقط میشه این رو گفت که هروقت علم وجودش رو اثبات کرد همون روز میشه وجودش رو قبول کرد
    ولی تا اون روز برای ما وجود ندارند

13. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

تلفیقی از تمام این موارد
    Ok اينو كه ميدونم تمام خرافه ها و افسانه ها رد ميشن
    ولي سوال من اينجاس كه شما مثلا چطور تشخيص ميدين "شيطان" جزو خرافه ها و افسانه است كه ردش مي كنيد؟؟

.

15. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •