تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 160 از 329 اولاول ... 60110150156157158159160161162163164170210260 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,591 به 1,600 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

رفیق منظورم نرم افزار hotspot sheild بود که فیلتر شکنه،وقتی فعال میشه باعث میشه ک مارکت فعال شه دانلود کنه فک کنم،گوشیمم sp هستش من چیکار کنم ک اصن نه آپدیت کنه نه چیزای چرتو پرت دانلود کنه،حتی بدون هات اسپاتم شارژو میخوره با اینکه اصن هیچ کتری نمیکنم باهاش

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

رفیق منظورم نرم افزار hotspot sheild بود که فیلتر شکنه،وقتی فعال میشه باعث میشه ک مارکت فعال شه دانلود کنه فک کنم،گوشیمم sp هستش من چیکار کنم ک اصن نه آپدیت کنه نه چیزای چرتو پرت دانلود کنه،حتی بدون هات اسپاتم شارژو میخوره با اینکه اصن هیچ کتری نمیکنم باهاش
    سلام.
    من فکر کردم هات اسپات خود گوشی رو میگید.اما در کل شما ببین گوشیت گزینه data usage رو داره یا نه.اگر داشته باشه میتونی تنظیم کنی که کدوم برنامه ها توی بک گراند دسترسی به اینترنت داشته باشن یا نداشته باشن .اینطوری بدون اجازه شما گوشی دانلود نمیکنه.

3. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه rangoabzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

حاجی مثلا من میخام google servise کار نکنه باید تیکش روشن باشه یا خاموش آخه الان ک دیدم تیکش خاموش بود

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان hotspot sheild رو دانلود کردم میزنم وصل بشه زرد میشه ولی اصلا سبز نمیشه یعنی کانکت نمیشه.چرا؟

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حاجی مثلا من میخام google servise کار نکنه باید تیکش روشن باشه یا خاموش آخه الان ک دیدم تیکش خاموش بود
    سلام.

برنامه هایی رو که میخواید متوقف کنید باید تیکشون رو بزارید (روشن کنید).

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام.من یک گوشی لنوو A850+ سفارش دادم از مالزی واسم اومده ولی روش یه سری نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد.مثلا google map رو نصب که میکنی برای اینکه بتونی جای خودتو تشخیص بدی باید اکانت جیمیل وارد کنی ولی این اجازه داده نمیشه.یکم جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که این مشکل بخاطر اینه که google paly و google play service روش نداره و بجاش lenovo store و lenovo service داره.اینها هم که چینی هست زبانشون.من گوشیمو روت کردم.حالا مونده این که چطور بتونم google play و google paly service رو روش نصب کنم.کسی میتونه کمک کنه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام.من یک گوشی لنوو A850+ سفارش دادم از مالزی واسم اومده ولی روش یه سری نرم افزار ها رو نمیشه نصب کرد.مثلا google map رو نصب که میکنی برای اینکه بتونی جای خودتو تشخیص بدی باید اکانت جیمیل وارد کنی ولی این اجازه داده نمیشه.یکم جستجو که کردم به این نتیجه رسیدم که این مشکل بخاطر اینه که google paly و google play service روش نداره و بجاش lenovo store و lenovo service داره.اینها هم که چینی هست زبانشون.من گوشیمو روت کردم.حالا مونده این که چطور بتونم google play و google paly service رو روش نصب کنم.کسی میتونه کمک کنه؟
    از بازار بصورت دانلود کن

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکلی دارم
    نرم افزار تارگت جی پی اس رو نصب کردم.باید فایل دیتاش رو تو حافظه داخلی خود گوشی بریزم نه مموری جانبی
    منتها مشکل اینجاست که از طریق کابل Usb میتونم تنها روی مموری کارت برنامه ها رو بریزم.وقتی مموری رو بر میدارم و گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنم گوشی شناخته نمیشه
    چه شکل میتونم روی حافظه داخلی خود گوشیم برنامه بریزم
    گوشی ام هواوی جی 700 با حافظه داخلی 8 گیگ هستش که 4 گیگش پر شده

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

خب فهمیدم باید درایور رو نصب کنم

حالا در نصب درایور مشکل دارم

متاسفانه برای ویندوز 8 که درایوری نیومده
    برای ویندوز Xp هم هر کاری میکنم نمیشه که نمیشه

طبق آموزش زیر کار رو انجام میدم

آموزش نصب درایور USB بر روی ویندوز XP
    1- گوشی خود را از طریق کابل USB به کامپیوتر متصل نمائید. پس از شناسایی گوشی توسط کامپیوتر و نمایش پیغام Hardware Update Wizard ادامه مراحل زیر را دنبال کنید.
    2- گزینه "Install from a list or specific location" را انتخاب کرده و Next را بزنید.
    3- گزینه "Search for the best driver in these locations" را انتخاب کرده و تیک گزینه "Search removable media" را بردارید و تیک گزینه "Include this location in the search" را بزنید.
    4- دکمه Browse را زده و اکنون کافیست پوشه درایور مربوط به ویندوز XP را انتخاب کنید.
    5- در پایان نیز برای نصب درایور گزینه Next را بزنید.

ولی وقتی این مراحل رو انجام میدم در پایان این پیغام میادش و ارور میده

باید چی کار کنم؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم بدونم اگه من یه شارزر 2500 میلی آمپر وصل کنم به یه گوشی با 2150 آمپر آیا بهش ضرری میزنه.....

و اینکه چطور میشه یه شارزر خوب تشخیص داد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •