تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1484 از 2365 اولاول ... 4849841384143414741480148114821483148414851486148714881494153415841984 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,831 به 14,840 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام.ممنون از راهنماییهاتون.آقا پس من تو همین چند روز میخوام برم بخرم. همون پخش 7056 کنوود و باند 7158 jvc .فقط یه سوال میگن تو صدای بالا چون امپ نداره کیفیت بد میشه درسته؟ یعنی چقد صدا باید زیاد بشه؟؟ و یه سوال مهم و اصلی اینکه از کجا باید برم بخرم؟؟ یه جایی که تو پاچم نکنن و مطمعن باشه چون من اصلا وارد نیستم تو این زمینه؟؟؟ میشه هزینه ی نصبش رو پراید رو هم بگید؟؟، خیلی ممنونم.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    تا بودجه 180 چه ضبطی خوبه
    نمی خوام هزینه کنم
    فلش بخوره همین
    شاید بعدا یه باند اضافه کردم
    مثل 6975 یا 718

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام
    ببخشید یه سوال داشتم
    تا بودجه 180 چه ضبطی خوبه
    نمی خوام هزینه کنم
    فلش بخوره همین
    شاید بعدا یه باند اضافه کردم
    مثل 6975 یا 718
    با سلام

دوست عزیزم به توصیه ای که به بنده شد و گوش نکردم خواهشا شما عمل بفرمائید که دچار پشیمونی و هزینه کردن مجدد نشید . یه کنوود u457 به قیمت 270 تومن بردارید که انشالله واسه ارتقاهای بعدی دچار کمبود pre-out و کیفیت صدا نشید.

موفق باشید

4. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

سلام .. اقا ما رو راهنمایی کنید خواهشا ..
    میخوام باند بگیریم موندم چیکار کنم . بین پایونیر 6995 , 6975 , 6985 , jbl p963 گیر کردم

خودم دوست دارم 6995 رو بگیرم به نظر خودم که عالیه اما داداشم میگه jbl بگیر
    دوستان اگه از قیمت ها هم اطلاعی دارید بگید ...
    بودجه خودم 400برای خرید باند
    , پخش ماشینم هم پایونیر 3650 که یک ماه خریدم

6995 5way 6" x 9
    • 600 Watts Max Power (100 Watts Nominal)
    • New Multilayer Mica Matrix Cone Design for Optimum Sound Reproduction and Responsiveness
    • Soft Dome Tweeter with Wave Guide for Increased Sensitivity

4way 6985
    • 550 Watts Max Power (100 Watts Nominal)
    • New Multilayer Mica Matrix Cone Design for Optimum Sound Reproduction and Responsiveness

6975 3way

• 500 Watts Max Power (90 Watts Nominal)
    • Lightweight Elastic Polymer Surround

jbl p963
    • 6" x 9" Power Series Car Speakers
    • Peak: 660 watts per pair / 330 watts each | RMS: 220 watts per pair / 110 watts each
    • Frequency Response: 40 - 23000 Hz
    • Sensitivity: 92 dB
    • Top Mount Depth: 2-15/16"

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام .. اقا ما رو راهنمایی کنید خواهشا ..
    میخوام باند بگیریم موندم چیکار کنم . بین پایونیر 6995 , 6975 , 6985 , jbl p963 گیر کردم

خودم دوست دارم 6995 رو بگیرم به نظر خودم که عالیه اما داداشم میگه jbl بگیر
    دوستان اگه از قیمت ها هم اطلاعی دارید بگید ...
    بودجه خودم 400برای خرید باند
    , پخش ماشینم هم پایونیر 3650 که یک ماه خریدم

6995 5way 6" x 9
    • 600 Watts Max Power (100 Watts Nominal)

4way 6985
    • 550 Watts Max Power (100 Watts Nominal)

6975 3way

• 500 Watts Max Power (90 Watts Nominal)
    • Lightweight Elastic Polymer Surround

jbl p963
    • 6" x 9" Power Series Car Speakers
    • Peak: 660 watts per pair / 330 watts each | RMS: 220 watts per pair / 110 watts each
    • Frequency Response: 40 - 23000 Hz
    • Sensitivity: 92 dB
    • Top Mount Depth: 2-15/16"
    سلام, بهتره مقداری بودجه رو افزایش بدی و یه جفت co بگیری

7. 2 کاربر از sezar77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

واسه پراید 111 یه پخش میخوام یه جفت باند. تا حالا ضبط و باند فابریک خود پراید روش بوده. یه چیزی میخوام شفافیت و تفکیک و بیس خوبی داشته باشه.(چیز دیگه ای هم موند؟) حالا چی بگیرم که نه خیلی معمولی باشه نه خرج الکی باشه

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سابای رو تاقچه کیفیت کمتری دارن
    برای ساب حتما آمپلی نیازه بدون آمپلی اصلا صدا نمیتونی بگیری
    تیوتر وظیفه پخش صداهی فرکانس بالا رو داره همون پیس پیس خودمون ساب برای صداهای فرکانس پایینه بوم بوم
    این یه نمونه از تیوترای قدیمی خوش صدای پایونیره که دیگه به خاطر قیمت بالاش توصیه نمیشه
    تشکر دوستان.
    ماشین ضبط یک طبقه ای میخوره.
    تفاوت ساب های صندوق عقب با تاقچه ای خیلی هست؟
    محل نصب تیوتر کجاها میتونه باشه و کجاها بهتره؟
    بودجه 1 تومان

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید جان
    CO609 رو روی خودتاقچه فابریک پراید 131 بزارم یا روی تخته بزارم؟؟

یه سوال به ذهنم رسید؟؟؟؟
    اسپیکری که تو خونه داریم رو اگر به دستگاه سی دی، واکمن، MP3 پلیر و . . . وصل کنیم صداش خیلی کمتر هست از زمانی که به کامپیوتر وصل میکنیم!!!!!
    این به خاطر اینه که خروجی کامپیوتر 4 ولته و خروجی دستگاههای دیگه 2.5 ولته؟؟؟
    اگر اینجوری باشه پس خیلی مهمه که پخش ماشین رو ادم یه 4 ولتی بگیره!!!!!!
    سلام
    بهتره رو mdfنصب بشه
    در مورد سوالتون چون تجربه ندارم نمیتونم چیزی عرض کنم ولی در مورد خروجی پری پخش 4ولت یا های ولتاژ بهتره.
    دوست عزیز این کامپی ک فرمودین چند قیمته ؟
    تو رنج 150 تا 200 بهترین کامپ چیه ؟
    Mx165بود؟الان موجود نیست ولی قبلا 360بود.
    تو این رنج فکر کنم از پایونیر یا کن وود بتونید تهیه کنید.
    ایها ناس نظرتون راجب این ساب باکس چی هستش ؟ ؟؟؟؟؟؟؟ ساب روتاقچه ای بهتره یا این ؟؟؟؟؟؟

چند بار پرسیدم کسی جواب نمیده

این بوم باکسها صدای بدی ندارن مخصوصا تو خودروهای هاچ بک.ولی با توجه به اینکه از بایینترین رده ساب ووفرها درش استفاده میشه ممکنه دمپینگ خوبی نداشته و تو برخی موزیکها ساب ول بزنه.ساب بهتره داخل باکس باشه.
    حمید خان من از این ترکیب 690 + 8604 + 5404 راضیم ولی میخواستم بدونم پخشم در سطح این سیستم هست یا اگه عوض بشه بهتر میشه
    بسیار عالی.به نظر من اگر بودجه دارید پخشتون روبا کن وود 7056تعویض نمایید.
    درسته که از نظر تئوری این امر درست نیست ولی متاسفانه همینطوره.نخیر رویLPFنبوده اصلا این LPFچی هست حمید جان.
    نگفتی 6984کنوود امپ خور هست یا نه من خودم تقریبا وقتی بدون آمپ دیدم صداش بهتره یقین پیدا کردم که آمپ خور نباشه.
    البته اینم بگم حمید آقا م نامردی نکردم یه بار جفت باندارو به حالا برج بستم صداش خیلی بلند شد ولی گفتم شاید بسوزه زود قطع کردم.
    اگه گین یا همون SENSITIVITYرو پایین بیارم ضرر نداره واسه باند. چون فقط تو ولوم بالا فشار زیادی به باند میاره ولی در عوض تو وولو پایین ومتوسط صدا خیلی بهتره مگه میشه تو ماشین بشینی و صدا تا آخر باشه.
    راستی اگه بی خیال بشم این آمپ526میتونه ساب باکس و درایو کنه اگه آره چه مدلی؟
    حمید آق من یبار این سئوال و پرسیدم به نظرت خرو جی های ضبط و نمیشه بریج بست که دوبرابر بشن.من دیروز از یه خروجی پخش به دوتا باند وصل کردم ولی اصلا صداش کم نشد.
    Lpfمخفف low pass f i l t e r هست.برای ساب ووفرها استفاده میشه.
    به نظر من اسپیکرتون نیاز به آمپ نداره.در مورد سنس هم باید گینتون رو با خروجی pre ampپخش مچ نمایید.
    سلام به همه دوستان و اساتید
    بنده یه پخش پایونیر 8550 و ی جفت باند پایونیر 6975 که با یه آمپ مافکو دو کانال رو ماشینم سواره.الان یه ساب گرفتم پایونیر w310d4که موندم یه امپلی 2 کاناله دیگه واسه ساب اضافه کنم یا یه 4کاناله بگیرم و اون دوکاناله رو بزارم کنار.؟در ضمن اینم بگم که یه امپ 4کانال exford دارم که 4 روز کار نکرده خراب شد و الان تعمیر شده و نمیدونم نصبش کنم یا بفروشمش؟
    حالا از اساتید درخواست کمک داشتم که بنده رو ارشاد کنند
    آمپ مافکو کیفیت بالایی نداره.برای ساب هم بهتره آمپ مونو تهیه کنید.
    سلام.ممنون از راهنماییهاتون.آقا پس من تو همین چند روز میخوام برم بخرم. همون پخش 7056 کنوود و باند 7158 jvc .فقط یه سوال میگن تو صدای بالا چون امپ نداره کیفیت بد میشه درسته؟ یعنی چقد صدا باید زیاد بشه؟؟ و یه سوال مهم و اصلی اینکه از کجا باید برم بخرم؟؟ یه جایی که تو پاچم نکنن و مطمعن باشه چون من اصلا وارد نیستم تو این زمینه؟؟؟ میشه هزینه ی نصبش رو پراید رو هم بگید؟؟، خیلی ممنونم.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    اسپیکر رو شرکت 15روز دیگه میاره الان موجود ندارن.7056هست 530.اگر مایل باشید میتونم هر دورو براتون تهیه کنم.
    در مورد اینکه ممکنه توولومهای بالا دیستورت بشه صدا این امکان هست.ولی میتوتید فعلا هزینه برای آمپ نکنید مستقیم استفاده کنید اگر دیدید کیفیت خراب میشه بعدا آمپ تهیه نمایید.
    واسه پراید 111 یه پخش میخوام یه جفت باند. تا حالا ضبط و باند فابریک خود پراید روش بوده. یه چیزی میخوام شفافیت و تفکیک و بیس خوبی داشته باشه.(چیز دیگه ای هم موند؟) حالا چی بگیرم که نه خیلی معمولی باشه نه خرج الکی باشه
    میزان بودجه ای که در نظر دارید و بفرمایید.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تشکر دوستان.
    ماشین ضبط یک طبقه ای میخوره.
    تفاوت ساب های صندوق عقب با تاقچه ای خیلی هست؟
    محل نصب تیوتر کجاها میتونه باشه و کجاها بهتره؟
    بودجه 1 تومان
    سلام
    یه سری ساب ووفر هست که طراحی شدن برای مصارف Free Airمثل گلیدن rs free airولی همین ساب رو من براش باکس سیلد طراحی کردم به مراتب کیفیت بیس بیشتر شده.محل نصب تیوتر اگر کامپوننت باشه میتونه
    1-نزدیک محل نصب ووفر باشه
    2-پشت قاب آیینه ها باشه
    3-رو داشبورد نصب بشه
    بودجه برای ساب و آمپ 1تومن؟بیشتر اهل چه سبک موزیک هستید؟اگر اهل Low Bassهستید سابهای 15اینچ کاملا مناسب هست.در غیر اینصورت 12یا10اینچ بر اساس نوع ماشین میتونند مناسب باشن.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بهتره رو mdfنصب بشه
    در مورد سوالتون چون تجربه ندارم نمیتونم چیزی عرض کنم ولی در مورد خروجی پری پخش 4ولت یا های ولتاژ بهتره.

Mx165بود؟الان موجود نیست ولی قبلا 360بود.
    تو این رنج فکر کنم از پایونیر یا کن وود بتونید تهیه کنید.

این بوم باکسها صدای بدی ندارن مخصوصا تو خودروهای هاچ بک.ولی با توجه به اینکه از بایینترین رده ساب ووفرها درش استفاده میشه ممکنه دمپینگ خوبی نداشته و تو برخی موزیکها ساب ول بزنه.ساب بهتره داخل باکس باشه.

بسیار عالی.به نظر من اگر بودجه دارید پخشتون روبا کن وود 7056تعویض نمایید.

Lpfمخفف low pass f i l t e r هست.برای ساب ووفرها استفاده میشه.
    به نظر من اسپیکرتون نیاز به آمپ نداره.در مورد سنس هم باید گینتون رو با خروجی pre ampپخش مچ نمایید.

آمپ مافکو کیفیت بالایی نداره.برای ساب هم بهتره آمپ مونو تهیه کنید.

اسپیکر رو شرکت 15روز دیگه میاره الان موجود ندارن.7056هست 530.اگر مایل باشید میتونم هر دورو براتون تهیه کنم.
    در مورد اینکه ممکنه توولومهای بالا دیستورت بشه صدا این امکان هست.ولی میتوتید فعلا هزینه برای آمپ نکنید مستقیم استفاده کنید اگر دیدید کیفیت خراب میشه بعدا آمپ تهیه نمایید.

میزان بودجه ای که در نظر دارید و بفرمایید.
    800.......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •