تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران

سلام دوستان به نظر شما دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران دانشگاه خوبه هس یا نه . مدرکش چه طوره و استاداش . در ضمن رشته برق هم داره یا نه ؟

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دانشگاه فوق العاده اي هست. علوم تحقيقات تهران و تهران جنوب از دانشگاه هاي سراسري شهرهاي متوسط هم بالاتر هستن بله رشته برق داره هم علوم تحقيقات و هم تهران جنوب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام.دوست عزیز خیلی ممنون از پاسخت ولی من تو سایت دانشگاه علوم تحقیقات که رفتم ننوشته بودکه رشته برق هم داره ؟
    در ضمن یه سوال دیگه هم داشتم که داتشگاه آزاد تهران جنوب رشته برق الکترونیک وکنترل رو هم داره ؟
    نظرتون راجع به واحد تهران مرکز چیه ؟
    خیلی ممنون

داره خودمونی میشه arminjahanshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

علوم تحقیقات در علوم پایه قوی هست ، به نظرم فنی مهندسی باید دانشگاهی بری که صنعتی باشه ، مثل آزاد قزوین (باراجین) ، استاد هاشو با بقیه واحد ها مقایسه کنی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

علوم تفریحات بیشتر رشته های خاص با گرایش های خاص رو داره خصوصا ارشد. برای رشته های مثل لیسانس مکانیک یا برق یا عمران در آزاد, انتخاب های خوب تهران جنوب, تهران مرکز, باراجین و تهران شماله. به خصوص تهران جنوب و تهران مرکز و باراجین دانشگاه های خیلی خوبی هستن و مدرک این 3 تا هم اعتبار بالایی داره. البته آزاد های خوب دیگه هم داریم در شهرستان ها, ولی به پای این 4 تا نمی رسن. علوم تحقیقات هم که جای خودش رو داره, ولی متاسفانه همه رشته هارو هر سال ارایه نمیده. مثلا اون سالی که من برق تهران مرکز قبول شدم, علوم تحقیقات اصلا کارشناسی برق نداشت, وگرنه اول اونو می زدم.
    البته اگه دنبال هتل می گردی بهتره این 4 تا دانشگاه اصلا و ابدا نری, وگرنه همون ترم اول بدجوری می شی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •