دقیقا مطالبی که گفتی درسته. یا اون مسیر باید بری یا این مسیر رو باید بری.
دقیقا مطالبی که گفتی درسته. یا اون مسیر باید بری یا این مسیر رو باید بری.
بله.باز هم متشکرم
این مدل L355 epson خوبه به نظرتون؟حداقل ماهی چند تا باید پرینت بگیرم تا هیچ مشکلی براش پیش نیاد؟
مدل 3 کاره رنگی لیزری چه مدلی پیشنهاد میدید تا 800/900 ؟
سپاس فراوان
Last edited by ali_12; 27-04-2014 at 18:10.
با سلام!
من یه ایپسون تی 60 دارم وقتی پرینت می کنم گاه وقت نصف عکس روشن میاد نصف تیره تر
لطف راهنمایی کنید مشکل از چه است ؟
سلام
من یه پرینتر اچ پی مدل 1132 دارم از زمانی جوهر فابریک خودش تموم شده بردم شارژ کردم اما الان پرینت ها رو خیلی کم رنگ می گیره تنظیماتش رو هم درست می کنم بازم کم رنگ می گیره اما پی دی اف ها رو خوب می گیره کسی می دونه ایرادش چیه و چه تنظیماتی داره![]()
سلام دوستان
من یک پرینتر 1020 لیزری دارم که مدتی پیش شارژ کردم و البته مگنت و درام آن نیز عوض شد و خوب بود ولی مدتی است که موقع پرینت در بیشتر مواقع ولی نه همیشه 2 یا 3 خص ضخیم مشکی عرضی روی کاغذ می اندازد .
ممنون میشم بفرمایید مشکل از کجاست
باتشکر .
اینم عکس نمونه پرینت![]()
سلام. پرینتر HP که فقط از فایل word پرینت می گیره، مشکلش چیه؟ یعنی از بقیه فایل های آفیس و حتی PDF پرینت نمی گیره. یه پیغام مبنی بر اینکه ساپورتش نمی کنه می ده. لطفا راهنماییم کنید.
سلام
لطفا طریقه شارژ کارتریج پرینتر canon mp 250 رو برام توضیح بدید ممنون میشم .
نمی شه پرینت پی دی اف رو خوب بگیره ولی پرینت مثلا ورد رو بد بگیره. مگر اینکه متنهای دیگه مشکی نباشه و رنگی باشه و اون بیاد تبدیل کنه به خاکستری.
احتمالا تونر خوبی مصرف نکرده. بهتره تونر خوب بگیری و تو دستگاهت بریزی.
این کارتریج قطعی پیدا کرده احتمالا یا مگنت یا فوم یه موقع اتصالش قطع می شه.
حتی شاید عوض هم کنی درست نشه چون خود کارتریج اتصالش قطع می شه. یه نگاه به فنر سر مگنت بنداز ببین چه وضعیتی داره؟
پیغامش رو ببنویس دقیق ببینم چیه هست. ولی مشکل ویندوز باید باشه نه پرینتر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)