تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 54 از 73 اولاول ... 44450515253545556575864 ... آخرآخر
نمايش نتايج 531 به 540 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

میگم من الآن چه کنم به نظرتون ؟ تیمم رئاله(با سیستم چهار دو سه یک) که ماشالله خودش همه چی داره برای چند فصل ! حمله Benzema رو دارم که دو سه بار زدم زیر گوشش(: دی) الآن عین چی داره بازی می کنه ، ذخیره هم که خسه هست بازیش عالیه با توجه به سنش . هافبک هجومی هم مودریچ و ایسکو هستن . وینگر چپ رونالدو هست ، بیل هست دی ماریا هم هست . از بیل و دی ماریا تو راست کار کشیدم اونجا هم بازیشون دیگه عالی شده . هافبک دفاعی ژابی ، ایاراماندی ، کاسمیرو و خدیرا رو دارم(ژابی بره بازم 2 نفر دارم با یه ذخیره) . دفاع وسطم په په ، راموس ، ناچو و واران . دفاع چپ مارسلو و کوئنترائو ، راستم آربلوا و کارواخال . تنها چیزی که به ذهن می رسه خرید یه بازیکن به جای آربلو است که بگیرم و کارواخال رو ذخیره بذارم . دروازه هم کاسیاس و لوپز !
    موندم بمونم تو تیم همینطوری جام ببرم واسه خودم یا برم تو لیگای دیگه ؟
    در ضمن کجا میشه فهمید نظر بازیکنام دربارم چیه ؟ نظر طرفدارا چطور ؟
    کاملا با فرشاد موافقم ، من هم طرفدار رئالم ، ولی اگر با رئال بازی رو شروع کنی بازی کم کم جذابیتش رو از دست میده ، بهتره که با یک تیم درجه 3 شروع کنی یا اگر تازه این بازی رو انجام میدی با یک تیم درجه 2 ، اینطوری برای خودت هدف داری و این هدف باعث جذابیت بازی میشه ، اگر میخواهی بازی دیگه واقعا سخت بشه و جالب بهتر که در ابتدای شروع بازی experience خودت رو روی حالت sunday league player بگذاری اینطوری یک مربی هستی کاملا ناشناخته که اگر با یک تیم درجه 3 شروع کنی و کمی موفق باشی بیشتر به چشم تیمهای بزرگتر میایی ، البته به نفعته که در ابتدای لیگ یکم موفق بشی تا روحیه تیمت بهتر بشه ( اگر به قسمت اینفورمیشن بازیکنات نگاه کنی در ابتدا میگویند نگران این هستند که این مربی به اهداف باشگاه اسیب بزنه ) ، اگر هم به این خاطر رئال رو برداشتی که مثلا رونالدو رو تو تیمت داشته باشی باز هم نباید نگران باشی چون تا 37 سالگی بازی میکنه و بازیکن خوبی هم هست وتو تقریبا 10 سال وقت داری که به رئال برسی ( بهتره اینقدر موفق باشی که بعد از 6 سال رسیده باشی )

2. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

برای کسب سه گانه برش داشتم !
    تیم درجه 2 چی پیشنهاد می کنید ؟ خودم تو فکر لاتزیو یا ناپولی هستم . شایدم فیورنتینا .

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

4. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اما اگر با تیمهای ضعیف بازی رو شروع میکنی نباید نگران باخت و مساوی باشی و حتی ممکنه که تیمت دچار افت هم بشه و چند بازی رو ببازی ، اصلا مهم نیست فقط به بازیت ادامه بده و حتی در صورت باخت هم ( البته اگر شکست سختی نخودردی ) به بازیکنات بگو شما خوب بازی کردید و به صورت تکی با بازیکنات صحبت کن و از بازی خوبشون تشکر کن

در این فصل یک بازی داشتم با وستهم که بازی رو 1 بر 0 باختیم در حالی که موقعیت های تیم ما خیلی بیشتر بود و اونها تقریبا همین یک موقعیت رو داشتند ، یاد جمله همایون شاهرخی ( مربی چندین سال قبل پاس تهران ) افتادم که میگفت : فوتبال یک قانون نانوشته داره که میگه : تیمی که در بهترین زمان موقعیت های خودش رو گل نزنه در بدترین زمان گل میخوره ( یادش بخیر خدایی عجب تیم خوبی داشت ، حیف که پاس رو نابود کردند )
    در پست بعدی عکس بازی های تیم رو میگذارم

6. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

برای کسب سه گانه برش داشتم !
    تیم درجه 2 چی پیشنهاد می کنید ؟ خودم تو فکر لاتزیو یا ناپولی هستم . شایدم فیورنتینا .

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
    برای لیگ ایتالیا :
    ناپولی توی ایتالیا تیم درجه یک حساب میشه. توی اروپا تیم درجه دو . آ اس رم هم درجه دو حساب میشه کلا
    تیم درجه 3 همون لاتزیو خوبه . البته توی ایتالیا درجه 2 حسابش کن

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

این هم عکس بازی ها که قبلش تا هفته 8 گذاشته بودم الان هم تا هفته 23

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

9. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

برای لیگ ایتالیا :
    ناپولی توی ایتالیا تیم درجه یک حساب میشه. توی اروپا تیم درجه دو . آ اس رم هم درجه دو حساب میشه کلا
    تیم درجه 3 همون لاتزیو خوبه . البته توی ایتالیا درجه 2 حسابش کن
    اگر لاتزیو رو برداری هر توضیحی که در مورد این تیم و قابلیت های بازیکناش بخواهی دوست خوبمون سهیل ، استاد لازیوست ، احتمالا بهت کمک میکنه ولی اگر تیم درجه دو خواستی به نظرم فیورنتینا خوبه ( البته در مورد لیگ ایتالیا سهیل خیلی بیشتر میدونه )
    اگر در لیگ انگلیس خواستی شروع کنی به نظرم با اورتون ( که امسال واقعا تیم خوبیه ) یا نیوکاسل یا لیورپول شروع کنی بهتره

11. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

13. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

پولدار ترین تیم ها برای زمان نقل و انتقالات عبارتند از :
    رئال مادرید . پاریسن ژرمن . منچستر سیتی . چلسی .موناکو . بورسیا دورتموند .منچستر یونایتد. لیورپول . بارسلونا . شاختار .میلان
    اگه یکی از این تیم ها به بازیکن شما پیشنهاد داد. مطوئن باشید به قیمت خوبی میتونید بازیکن رو بفروشید. بعضی تیم ها مثل ارسنال و اینتر فقط به همون قیمت خودشون اصرار دارند و هیچ انعطافی ندارن
    البته اینا تجربه های من از نقل و انتقالاته. شاید اگه یه لیگ دیگه جز ایتالیا بازی میکردم تیم های ایتالیایی هم وارد این لیست میشدن. چون معمولا بازیکن به تیم هم لیگی نمیفروشم

15. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

چون معمولا بازیکن به تیم هم لیگی نمیفروشم
    من هم معمولا همین کار رو میکنم ، مگر اینکه مشتری پیدا نشه و مجبور بشم
    در مورد بازیکنانی که قراردادشون تموم میشه من دو تا بازیکن خوب پیدا کردم که بخریمشون به توافق هم رسیدیم ولی چون باشگاه حتی 1 پوند هم نداشت پول ایجنتشو نداشتیم بدیم قراردادها فسخ شدند

17. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

این قانون لیگ ایتالیا خیلی مسخره است که هر فصل بیشتر از 2 تا بازیکن غیر اروپایی نمیشه خرید. 3 تا بازیکن بزریلی و ارژانتینی رو مفت از دست دادم. ارزش هر کدوم تقریبا 20 میلیون بود. میخواستم به عنوان بازیکن ازاد جذبشون کنم
    3 فصله بازیکن مجانی خریدم با حقوق کم و کلی بازیکن گرون قیمت فروختم.اما همچنان رتبه 11 ثروتمندترین باشگاها هستم با 760 میلیون دلار ( البته سال 2013 رتبه 23 بود ) . 1 سال و نیمه دارند استادیوم رو ارتقا میدن. 15 هزار تا صندلی قرار ه اضافه کنن.فکر کنم روزی 1 اجر میزارن
    به اون تیم های ثروتمند پست قبلی در فصل نقل و انتقالات بارن مونیخ رو به اینتر و ارسنال اضافه کنید هیچوقت ازش پیشنهاد نداشتم. تیم رده 8 ثروتمند ترین هاس اما دست به جیبش افتضاحه

19. این کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •