تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 93

نام تاپيک: شکست عشقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ایشون با توجه به اینکه میفرمایید از 19 سالگی ظاهرا اولین احساستون هست . ایا تجربه دوستی با شخصی رو دارید ؟ اگر نه متاسفانه باید بگم شما به دلیل اینکه ایشون شما رو از خودشون طرد میکنند این یک حس مالکیت هست که در مردها نسبت به خانوم ها بیشتر هست معمولا شخص میل عجیبی داره که اون شخصی که طردش میکنه و یا ازش فاصله میگیره رو بدست بیاره به شما قول میدم با اولین دوستت دارم ایشون ( اگر با ایشون به مرجله دوستی برسید ) شما ایشون رو خیلی راحت ترک میکنید . و یک مساله اینکه 5 سال ابراز احساسات میکنید ممکنه باعث تغییر شخصیت توی شما بشه پیشنهاد میکنم کتاب های روانشناسی رو فراموش نکنید و یک چیز " اگه سوالی از ایشون داری " مساله ای تو ذهنت هست که ازارتون میده به هر قیمتی هم شده از ایشون بپرسید .مسایلی که ازارتون میده رو حتی اگه ایشون جواب هم نمیده به اجبار از ایشون بپرسید ! و بعد برای خودتون مشغله فکری درست کنید
    سلام
    بابت پاسختون ممنونم بله این خانم اولین تجربه عشقی من بوده من تا حالا با هیچ دختری دوست نبودم به نظرم تحلیل های شما منطفی هست اما من متاسفانه دیگه نمی تونم به این خانم پیام بدم چون جدیدا این خانم به من بد و بیراه میگه منم دیگه چشمم ترسیده خدا شاهده من کاری نکردم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

سلام
    بابت پاسختون ممنونم بله این خانم اولین تجربه عشقی من بوده من تا حالا با هیچ دختری دوست نبودم به نظرم تحلیل های شما منطفی هست اما من متاسفانه دیگه نمی تونم به این خانم پیام بدم چون جدیدا این خانم به من بد و بیراه میگه منم دیگه چشمم ترسیده خدا شاهده من کاری نکردم

ببینید وقتی یک شخصی با کسی وارد رابطه دوستی نشده معمولا یک تصورات رویایی نسبت به روابط داره و اگه اون احساسی که برای شخص به وجود اومده اولین احساس هست معمولا یک فانتزی هایی توی ذهنش داره به دلیل اینکه شخص رابطه ای رو تجربه نکرده و فقط به یک شخص احساس داشته میل شدیدی نسبت به اون خانوم پیدا میکنه دلیل این کمی هم ترس از پیدا نکردن یک کسی در اینده برای دوست داشتن هست شما اون ادم رو نمیشناسید نمیدونید چه کاراکتری داره درون ادم ها ممکنه با اون چه که توی دانشگاه نشون میدند کاملا متمایز باشه به شما تاکید میکنم حتما حتما این کار و انجام بدید ایشون رو در منگنه نه از طریق فیس بوک بلکه رو در رو بزارید شما به اون شخص احساسی پیدا کردید و اون شخص باید پاسخگو باشه به سوال شما . خیلی محترم با یک بسته شرینی برید جلو و سوالاتتون بپرسید و اون مسایلی که توی ذهن شما توی این 5 ساله مطمینا بارها و بارها تکرار شده رو بریزید بیرون . خیلی محترمانه صحبت کنید به شما قول میدم به مرور زمان ذهنتون که اروم شد فراموشش میکنید .. متاسفانه بدشانسی شما این هست که ایشون اولین احساس شما هست و شما تجربه ای در مورد دوستی ندارید .

3. 3 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

در هر صورت توصیه اکید میکنم کتاب های روانشناسی رو فراموش نکنید خیلی از افراد وقتی پاسخ منفی از عشقشون میگیرند این احساس دوست داشتنی نبودن که یک فکر کاملا اشتباه هست به سراغ اون افراد میاد و معمنولا کاملا شخصیتشون عوض میشه به مرور زمان ممکنه عادت کنند به تحقیر شدن اما مطالعه کتاب هایی در باب روابط به شما کمک میکنه که به این درک برسید که فقط شما این احساس رو ندارید میلیون ها انسان این احساس رو ممکنه تجربه کرده باشند ..

بلند شید تنها کسی که میتونه شما رو نجات بده خودتون هست
    موفق باشید

.

5. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

ببینید وقتی یک شخصی با کسی وارد رابطه دوستی نشده معمولا یک تصورات رویایی نسبت به روابط داره و اگه اون احساسی که برای شخص به وجود اومده اولین احساس هست معمولا یک فانتزی هایی توی ذهنش داره به دلیل اینکه شخص رابطه ای رو تجربه نکرده و فقط به یک شخص احساس داشته میل شدیدی نسبت به اون خانوم پیدا میکنه دلیل این کمی هم ترس از پیدا نکردن یک کسی در اینده برای دوست داشتن هست شما اون ادم رو نمیشناسید نمیدونید چه کاراکتری داره درون ادم ها ممکنه با اون چه که توی دانشگاه نشون میدند کاملا متمایز باشه به شما تاکید میکنم حتما حتما این کار و انجام بدید ایشون رو در منگنه نه از طریق فیس بوک بلکه رو در رو بزارید شما به اون شخص احساسی پیدا کردید و اون شخص باید پاسخگو باشه به سوال شما . خیلی محترم با یک بسته شرینی برید جلو و سوالاتتون بپرسید و اون مسایلی که توی ذهن شما توی این 5 ساله مطمینا بارها و بارها تکرار شده رو بریزید بیرون . خیلی محترمانه صحبت کنید به شما قول میدم به مرور زمان ذهنتون که اروم شد فراموشش میکنید .. متاسفانه بدشانسی شما این هست که ایشون اولین احساس شما هست و شما تجربه ای در مورد دوستی ندارید .
    ازین که اینقدر با حوصله جواب میدید ممنونم این خانم متاسفانه رفتند تهران(من خودم ساکن شهر همدان هستم) بنابراین من به ایشون دسترسی ندارم هرچند اگر هنوزم هم همدان بودند موضوع تفاوتی نمی کرد چون وقتی برای این خانم براش پیام عاشقانه میذارم به من فحش میده به نظرتون این کارش چه معنی ای میده ؟؟به قول یکی از دوستان وقتی منو با این شدت پس میزنه یعنی با تمام وجود میگه از من خوشش نمیاد و من باید برم دنبال کارم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

ازین که اینقدر با حوصله جواب میدید ممنونم این خانم متاسفانه رفتند تهران(من خودم ساکن شهر همدان هستم) بنابراین من به ایشون دسترسی ندارم هرچند اگر هنوزم هم همدان بودند موضوع تفاوتی نمی کرد چون وقتی برای این خانم براش پیام عاشقانه میذارم به من فحش میده به نظرتون این کارش چه معنی ای میده ؟؟به قول یکی از دوستان وقتی منو با این شدت پس میزنه یعنی با تمام وجود میگه از من خوشش نمیاد و من باید برم دنبال کارم

.
    خواهش میکنم ..

میدونید چرا این کار و میکنه ؟ چون بی شخصیت هست و برای خودش ارزشی قایل نیست پس نمیتونه برای شخص دومی احتراام و ارزش قایل بشه .اساسا اشخاص وقتی برای خودشون احترام قایل باشند به دیگران هم احترام میزارند ایا شما میخواهید با کسی در ارتباط باشید که برای خودش ارزش قایل نیست میدونید پیامد این رابطه چی هست ؟ مطمین باشید وقتی این رفتارو میکنه رفتارهای دیگه هم خواهد کرد به این دلیل که این افراد به خودارزشمند اعتقاد ندارند و اصولا اکثریت این افراد سطحی نگر هستند

.

8. این کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

.
    خواهش میکنم ..

میدونید چرا این کار و میکنه ؟ چون بی شخصیت هست و برای خودش ارزشی قایل نیست پس نمیتونه برای شخص دومی احتراام و ارزش قایل بشه .اساسا اشخاص وقتی برای خودشون احترام قایل باشند به دیگران هم احترام میزارند ایا شما میخواهید با کسی در ارتباط باشید که برای خودش ارزش قایل نیست میدونید پیامد این رابطه چی هست ؟ مطمین باشید وقتی این رفتارو میکنه رفتارهای دیگه هم خواهد کرد به این دلیل که این افراد به خودارزشمند اعتقاد ندارند و اصولا اکثریت این افراد سطحی نگر هستند

.
    مشکل اینجاست فقط با من سرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مشکل اینجاست فقط با من سرده
    عشق و نفرت دو احساس کاملا ضد همن ولی یه ویژگی مشترک دارن که اونم نحوه شروع و ادامه شونه.
    الان ازتون بپرسن علت به وجود اومدن اين حس نسبت به اون خانم بگین, میتونین یه جواب دقیق جواب بدین؟ یا ازتون بپرسن چرا نمیتونین ازش رها شین, میتونین یه علت به غیر عشق بیارین؟

خب دقیقا ضد احساس شما تو اون خانم بوجود اومده و اگه همون دوتا سوال مشابه رو ازشون بپرسین(البته از جنبه نفرت) جواباتون زیاد فرقی نخواهد کرد.

میخوام بگم یادتون باشه:
    هر وقت تونستین خودتونو قانع کنین که با اون نباشین اونم میتونه خودشو قانع کنه که با شما باشه.

11. این کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

عشق و نفرت دو احساس کاملا ضد همن ولی یه ویژگی مشترک دارن که اونم نحوه شروع و ادامه شونه.
    الان ازتون بپرسن علت به وجود اومدن اين حس نسبت به اون خانم بگین, میتونین یه جواب دقیق جواب بدین؟ یا ازتون بپرسن چرا نمیتونین ازش رها شین, میتونین یه علت به غیر عشق بیارین؟

خب دقیقا ضد احساس شما تو اون خانم بوجود اومده و اگه همون دوتا سوال مشابه رو ازشون بپرسین(البته از جنبه نفرت) جواباتون زیاد فرقی نخواهد کرد.

میخوام بگم یادتون باشه:
    هر وقت تونستین خودتونو قانع کنین که با اون نباشین اونم میتونه خودشو قانع کنه که با شما باشه.
    بابت کامنت تون ممنونم به نظرت من باید چی کار کنم؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من یه سوال دارم شما دوست داری این خانم چه برخوردی باهات داشته باشه؟
    در ضمن چیزی که من تشخیص میدم اینه که شما باعث ترسش شدی
    من حدود 10 سال پیش یه مورد همین مدلی داشتم که بعد یه مدت تلاش موفق شدم
    بعدا متوجه شدم رفتارم اون اوایل ترسناک بوده
    برای اینکه رفتار درست با یه خانم رو یاد بگیری باید با چند نفر دوست بشی یا از دخترای فامیلتون کمک بگیر
    در ضمن اگه جلب توجه میخوای توی ابراز احساسات به هیچ وجه عجله نکن
    پیشنهاد میکنم با یه دختر دیگه موقتا دوست شی جاست فرندز حالت خوب میشه
    من دقیقا حالتو درک میکنم دارم این حرفارو بهت میزنم تقریبا تو همین شرایط تونستم با طرف ارتباط برقرار کنم نزدیک 2 سال هم باهاش بودم

14. این کاربر از J@viD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

بابت کامنت تون ممنونم به نظرت من باید چی کار کنم؟؟
    خب فرويد معتقد بود شخصيت انسانها سه بخش داره:
    ID
    Ego
    SuperEgo
    ميگفت id همون نيازهاى اوليه و شهوات رو شامل ميشه
    بعد superego هست كه ريشه تو اخلاقياتى كه خود شخص بهش معتقده, هنجارهاى جامعه و مواردى مثل دين و... داره
    وقتى id و superego با هم به تعادل برسن ego به آرامش ميرسه.

تو شما الان id قويتر از superego هست كه باعث ناراحتیتون شده.
    پس سه تا راه دارین كه يكى رو بايد انتخاب كنين:
    راه اول: به id پاسخ بدین یعنی یه راه پیدا کنین که به خواستتون برسین
    راه دوم: id تون رو از بين ببرين
    راه سوم: superegoتون رو قوى كنين

خب كدوم راه مدنظرتون هست؟

16. 2 کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •