تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 52 از 73 اولاول ... 24248495051525354555662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 511 به 520 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من گرافیک رو روی کمترین هم بردم فرقی نکرده . بازی های خیلی سنگین تر رو دارم بدون مشکل اجرا می کنم !
    والا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ، مگر اینکه مشکل از بازی باشه

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سهیل جان بازی اجرا نمیشه ، پیغام خاصی میده یا کلا هیچ اتفاقی نمیفته ؟
    بازی رو به این روشی که میگم نصب کن ( بازی که من گرفتم نسخه ای پیشنهادی صفحه نخسته ) بعد از این که بازی رو گرفتی به همراه آپدیت 14.3 که لینکش در کنار لینک بازیست اگر بازی رو از حالت فشرده خارج کنی بازی بصورت نصب شده است و تو فقط باید فایل آپدیت رو اجرا کنی ، اگر دقت کنی در پوشه اپدیت ، پوشه کرک وجود داره که باید تمام محتویات اون رو در جایی که بازی نصب شده یا از حالت فشرده خارج کردی کپی پیست کنی ( همه این کارها رو وقتی باید انجام بدی که آنتی ویروست غیر فعال باشه و یاد باشه در تنظیمات انتی ویروست پوشه بازی رو جزو آدرس هایی قرار بدی که انتی ویروست نتونه چیزی ازش پاک کنه . ارادت
    مرسی فدات بشم...یعنی لینک اصلی بازی رو صفحه اول دانلود کنم و اونو دیگه اینستال نکنم..درسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مرسی فدات بشم...یعنی لینک اصلی بازی رو صفحه اول دانلود کنم و اونو دیگه اینستال نکنم..درسته؟
    وقتی که دو تا پارت رو دانلود کردی ، اگر اولی رو اکسترکت کنی ( از حالت فشرده خارج کنی ) پارت دوم هم به طور اتوماتیک همراه اولی اکسترکت میشه و یک پوشه بهت میده که در این پوشه بازی بصورت نصب شده است و دیگه نیازی به نصب نداره

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

ژابی آلونسو ، خدیرا ، ایاراماندی(آخرش اسمشو درست نفهمیدم : دی) و کاسمیرو . خدیرا رو میخوام بدم بره ، ژابی هم پیره دیگه . بین دو تای دیگه هم ایارا خوب به دلم نشسته فقط بازیش و کاسمیرو بگیر نگیر داره و بیشتر نقش Rotation رو داره واسم .
    همین دو تا خودشون ختم آینده داری ان ، بازی رو با رئال شروع کردی ، اتفاقا من طرفدار رئالم ولی همیشه با یک تیم درجه سوم شروع میکنم و منتظر میشم که بعد رئال بهم پیشنهاد بده

5. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

باشگاه منچستريونايتد خبر جدايي مويس، سرمربي اسکاتلندي خود را تاييد کرد.

اين باشگاه در بيانيه رسمي خود آورده است منچستر يونايتد از تلاش‌هاي فراوان و صادقانه مويس قدرداني مي‌کند.

7. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چه بازي بشه امشب

تاريخ عضويت
    Mar 2012

10. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

بهترین هافبک دفاعی جوان پوگبا است از یوونتوس
    من فصل نقل و انتقالات رو بیشتر دوس دارم. الان 4 فصله که هیچ بازیکنی رو نخریدیم. اما بازیکنی که جذب میکنم ارزشش بالای 20 میلیون هست
    همیشه 6 ماه قبل از اتمام قرارداد یک بازیکن. باهاش برای فصل بعد قرارداد میبندم. اینجوری دیگه لازم نیست پولی به باشگاهش پرداخت کنم. همیشه هم بازیکن خوب وجود داره. مثلا برای نقل و انتقالات تابستانی اول ژانویه که میشه جستجو میکنم که کدام بازیکن 6 ماه دیگه قراردادش تموم میشه و من لازمش دارم. اینجا دیگه به جای کلمه offer کلمه approach قرار داره که فقط باید با خود بازیکن قرارداد ببندیم و دیگه لازم نیست به باشگاهش پول بدیم
    برای نقل و انتقالات زمستانی هم اول تابستون واسه بازیکنایی که قراردادشون 6 ماه دیگه تموم میشه اقدام میکنم ( معمولا بازیکنای امریکای جنوبی رو میاره چون لیگ اونا اول زمستون تموم میشه )
    با همین استراتژی من الان 350 میلیون بودجه برای خرید بازیکن دارم. پوگبا رو به منچستر سیتی به قیمت 45 میلیون و ایکاردی رو به رئال مادرید به قیمت 60 میلیون و براردی رو به منچستر یونایتد به قیمت 70 میلیون فروختم و به جاشون بازیکنای رایگان اما با ارزش بالا رو خریداری کردم.
    در بحث تاکتیک و سیستم بازی هم معمولا از سیستم های پیشنهادی که کمک مربی بهم میده استفاده میکنم. در زمینه چینش مربیان برای تمرین هم نگاه میکنم که ستاره کدوم تمرین کمتره و مربی ای رو استخدام میکنم که قابلیت اون تمرین رو افزایش بده و برای اون تمرین قرارش میدم. هم برای تیم اصلی و هم تیم زیر 19 سال . تیم دوم یا ذخیره هم از همون مربیان تیم اصلی استفاده میکنه

12. 2 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من فصل نقل و انتقالات رو بیشتر دوس دارم. الان 4 فصله که هیچ بازیکنی رو نخریدیم. اما بازیکنی که جذب میکنم ارزشش بالای 20 میلیون هست
    البته فکر نکنم بازیکنانی که ارزششون بالای 20 میلیون باشه حاضر شوند به تیم درجه س من بیایند
    با کدوم تیم شروع کردی ؟ یوونتوس ؟

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

با یوونتوس
    اره اون نکته مهمیه. اگه چند تا تیم دنبال یک بازیکن باشن.بازیکن تیمی رو انتخاب میکنه که در پست مورد نظر بازیکن خوبی نداره و البته شانس قهرمان شدنش زیاده و دستمزدی که بازیکن میخواهد را بتونه پرداخت کنه
    اگه تیمت ضعیقه پیشنهاد میکنم از پایه شروع کنی. یعنی تیم زیر 19 سال قوی داشته باشی. من معمولا بازیکنایی که زیر 19 سال هستند و قیمتشون 1 یا 2 میلیون تومان هست رو میخرم.لیگ زیر 19 سال رو هم دنبال میکنم و اخر فصل بهترین بازیکن لیگ رو میخرم. حداقل 2 یا 3 سال بعد با 10 برابر قیمتی که خریدیمش میتونیم بفروشیمش
    سرمربی تیم زیر 19 سال رو حتما قوی انتخاب کنید. تا بازیکنای 15 و 16 ساله ای انتخاب میکنه با استعداد و خوب باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •