منظورت سرعتت 230 کیلوبایته؟؟؟؟در هر صورت منم کافو 38 مرکز آزادی هستم سرعتم روی 512 کیلوبیت بستن در صورتی که خطم روی 12 مگ بسته شده اما سرعت دانم بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه!
شما هم اگه سرعتت بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه بدون سرعت پورتت را روی 64 بستن.
منظورت سرعتت 230 کیلوبایته؟؟؟؟در هر صورت منم کافو 38 مرکز آزادی هستم سرعتم روی 512 کیلوبیت بستن در صورتی که خطم روی 12 مگ بسته شده اما سرعت دانم بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه!
شما هم اگه سرعتت بیشتر از 64 کیلوبایت نمیشه بدون سرعت پورتت را روی 64 بستن.
آره خودشه
------------------------
یه سوال دیگه ، میشه بگم اینترنتم رو کنن 512 نا محدود همه 25000 تومن رو هم بدم
اصلا نمیتونم با محدود سر کنم ، دیروز تا الان 1 گیگ مصرف داشتم
اره میشه
نه.ببین وقتی که پهنای باند کل خطت رو استفاده کنی و با 16 کانکشن بزنی دانلود پینگی که از 8.8.8.8 برای مثال میگیری باید بره بالای 3500ms و به سمت تایم اوت میره چون کل پهنای باندتو داری مصرف میکنی.
ولی مال من توی پنل مودمم 4092 بسته شده داون استریمم چون سرویسی هم که سفارش دادم 4 مگ هست ولی سرعت رو نرم افزاری محدود کردن روی 512 که در عمل 64 کیلوبایت دانلود میکنم!!!!! در واقع یک جور دزدی کردن.
من سرعت 4 مگ خریدم باید سرعت بهم 470-480 کیلوبایت بده ولی 64 کیلوبایت میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! هیچکس هم پاسخگو نیست!!
شما از کدوم نمایندگی سرویس دارید ؟
من هم شنیدم که جدیدا" بجای اینکه شِیر کنن خودشون مستقیم تقسیم بر 8 میکنن![]()
اینم از سرعت دانلود نت من
![]()
مثل اینکه گیت وی ۸۹ رو مسیرش رو برگردوندن به جایی که قبلا بود، پینگ با گوگل و 8.8.8.8 حدود ۱۲۰میلی ثانیه و با 4.2.2.4 حدود ۱۵۰ هست، سرعتشم خوبه.
Sent from my ST15i using Tapatalk
تا حالا فکر میکردم سایت imdb فیلتره ولی الان فهمیدم که فیلتر نیست و مخابرات اینجورش کرده![]()
تا چند وقته پیش سایت netcarshow را یه جور دیگه فیلتر کرده بودند.سایت بالا میومد ولی وقتی روی یه عکس کلیک می کردی به صورت شطرنجی بالا میوردش و فقط با فیلتر شکن عکسا به درستی بالا میومدن!حالا چند وقتیه که عکسا را درست نشون میده.
من از پرتال خود سایت آسیاتک ثبت نام کردم.جز نمایندگی خاصی نیستم
آخه بحث شیر نیست بحث اینه که هیچ موقع از 24 ساعت سرعت بالاتر از 64 کیلو نمیره!!!! یعنی انگار من سرویس 512 خریدم نه 4 مگ!!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)