مبارکت باشه عزیز دل
قیمت خوبی گرفتی بد نیست ولی یه چیزی اینجا بیشترgs70 هستش با قیمت 6200 پس gs60 هم باید حدود 5.5 این ورا باید باشه درسته ؟![]()
مبارکت باشه عزیز دل
قیمت خوبی گرفتی بد نیست ولی یه چیزی اینجا بیشترgs70 هستش با قیمت 6200 پس gs60 هم باید حدود 5.5 این ورا باید باشه درسته ؟![]()
Last edited by Sorena_777; 13-04-2014 at 14:51.
آره دادا من يه ssd 512 هشتصد تومن برا داداشم يه بلوري اكسترنال 350 تومني هم همراش گرفتم يادم رفت اينارو كسر كنم.آره gs60 يه تومن ارزونتره.كيف اشانتيون رو هم دادم فروشنده يه كوله گرفتم ماركش وايو هرچي بساط يارو رو گشتيمl مارك msi يا بدون مارك نداشت.ولي موسش رو نگه داشتم بدك نيست ولي من چپ دستم به دستم نميخابه شايد بعدا دادم داشم(الان زودهيكم كه كهنه تر شد) يه خودكار مارك msi+يه پرچم كوچيك امارات(اينو چرا گذاشتن توش
) گارانتي بين الملل .
آقا اين پورت ميني ديسپلي چيه اين داره كاربردش چيه؟؟
Last edited by dur; 13-04-2014 at 16:13.
مبارکه . آقا این مدل که بین لب تاپ های گیمینگ جزو سبک وزنهاست که . اگه ایسوس 3.5 کیلوئی میخریدی چی میگفتی !
در خصوص پرفورمنس گرافیک هم باید در بازی ها قدرت واقعیشو بسنجی. مطمئنم تعداد فریمی که تو بازی های سنگین میده کاملا متفاوت از تست های نرم افزاری خواهد بود. هرچند که gs60 ghost با گرافیک 860 و 870 هم اومده و خیلی سره و کل وبسایتها رو ترکونده. لبتاپ شما تقریبا مشابه یه لنوو y510 با دو تا کارت گرافیک 750 sli قدرت داره . gs60 ghost هم با کارت 860 حدود 25 درصد سریعتر شده.
کلا لب تاپ گیمینگ با موس جواب میده و تاچ پد زیاد به کار نمیاد. نگران چپ دست بودنت مثل من نباش.
البته اگر جای شما بودم gs70 رو برمیداشتم که با اینکه 17 اینچه اما وزنش تقریبا مشابه اونه و مهمتر اینکه خنک تر از gs60 هم هست و تحت گارانتی کامل ماتریس هم هست. امیدوارم لبتاپ شما هم گارانتی ماتریس باشه. اصلا بازی با 17 اینچ حالش بیشتره.
به هرحال خیلی مبارکه.
مرسي آره گيمه و موسش.ولي كار من بيشتر گرافيكه.راستش ماتريس نداشت.يعني گارانتي ايران نداره كلا اين مدل فك كنم كلي گشتيم پيدا نشد.ge70 ماتريس داشت.من از 2.800 شروع كردم به 4.600 رسيدم نه ديگه جولو تر نميشد برم.با توجه به اينكه به نظرم خيلي بزرگه همين.اين به نظرم سنگينه فكر ه اونم سخته.گارانتي بين الملل چيه؟ به فروشنده گفتم يعني ببرمش اونور آب تا عوض بشه گفت نه فقط هزينه پست ميوفته برات اونم يه چيزيه بين 100 تا 150 هزار تومن ولي اگه مثلا مشكلي پيش بياد ديگه تعمير نميكنن كلا دستگاه تعويض ميشه.
باید یه تماس با دفتر مرکزی ماتریس بگیری و با پرداخت هزینه تحت گارانتی بکنیش. اینجوری مطمئنتره. گارانتی بین الملل تا حدودی کشکه. چون گارانتی نیست و اسمش وارانتی هستش و همه لب تاپ ها وارانتی دارند اما موارد کمی رو تحت پوشش میده اونم تحت شرایط خاص. تازه کی اینکارو برات میکنه؟ کدوم شرکت برات میفرسته اونور آّب؟ مثلا من لب تاپ اپل با وارانتی دارم اما خوب که چی ! آخرش اگه خراب بشه باید بدم دست یه تعمیرکار داخلی چون شرکتی پشتش نیست و توسط یه وارد کننده مجهول وارد شده و خدمات رو نمیدونه چجوری نوشته میشه
آره فكر خوبيه.اگه ماتريس قبول كنه خيلي بهتره.فك نكنم هزينش زياد بشه يا حداقل از هزينه دوندگي و پست و اين چيزا بيشتر كه نميشه.فردا يه سر ميرم نمايندگي.
درايور هاشو هم الان ريختم روش صداي فنش خيلي بهتر شد.تغريبا نميشنوم ديگه.خنك ترم شد.
مگه gs60 وارد ایران شده؟؟؟؟؟؟؟؟
همین رو منظورتونه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون نیست بلکه مدل سال قبلشه با کارت گرافیک 765m
آخه این مدل 2014 معرفی شده.با اون کانفیگ پایینتر هیچ جای نت نیست!!!
¡ HALA MADRID ¡
سلام
GE60 New چطوره؟
پردازندش 4800 و گرافیکش 765 هست.کیبردشم نور پس زمینه داره.البته صفحه نمایشش معلوم نیست.توی دیجی کالا زده اچ دی و تو سایت ماتریکس زده فول اچ دی
نسبت به قیمتش به نظرم از y510 بهتره 3800 در مقابل 3200
گرافیک ام اس آی که 765 هست بازی بایوشاک رو 23 فریم اجرا میکنه اما گرافیک لنوو که 750 هست 15 فریم اجرا میکنه
اینم مقایسه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته y510 یه هشت گیگ اس اس دی هم داره که بعضیا دیدم گفتن که نداره اینم لینک دیجی کالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان چندتا سوال دارم
1. مدل GE60 New قابلیت نصب ssd در کنار هارد خودش رو داره؟(بدون برداشتن هارد خودش یا دی وی دی)مادربوردش ساپورت میکنه؟
2.حالا اگه ssd نصب کردیم گارانتی لپ تاپ باطل میشه؟
(لینکای دیجی کالارو نمیدونم چرا خط چین میکنه )
Last edited by nyjel; 07-05-2014 at 18:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)