من 2730 دارم راضیم دوستم 2600 داره پشت دیوار باشی نمیگیره هرچی میگیری 2600 نگیر
من 2730 دارم راضیم دوستم 2600 داره پشت دیوار باشی نمیگیره هرچی میگیری 2600 نگیر
از پشت دیوار هم تست کردم و گرفت![]()
لطفا جواب سوالم رو بده اقا leo !!!
سوال شما اینه؟ خوب شما اول اسپل شده این نام رو بگین تا بررسی بشه. در مرحله بعدی شما اگه انقدر براتون جنس خریده شده مهم هست ، بهتره دنبال برند های نام آشنا برین ، خیلی از محصولاتِ اصالتاً چینی اطلاعاتی در مورد محصولاشون تو نت پیدا نمیکنید!
و از دید من برندی که شما تو صفحه ی اول گوگل هیچ اطلاعاتی در موردش وجود نداره پس وجود خارجی نداره یا چیز جالبی نیست! ( من یه موس چینی عجیب غریب خریدم که اصلا شک داشتم کار کنه. رفتم اسمش رو تو نت سرچ کردم دومین لینک در موردش توضیح داد و شرکتش. با اینکه کلا سایتش چینی بود)
اول از همه شما به من بگین این مودم و کارت گرافیکی شاتل تک رو کجا دیدین؟؟؟ ( لینک ، آدرس ، اسم شرکت ، نمایندگی)
استفاده از چیپ ست های گرافیکی یه مورد خیلی حرفه ای محسوب میشه. هیچ وقت شرکت Nvidia نمیاد چیپ خودش رو بذاره رو محصولات شرکت های بنجل که خودش رو خراب کنه یا کیفیت ساختار خودش رو بیاره پایین! و بیشتر از همه برای اینکه بازار رقابت داغتر بشه میاد محصولاتش رو برند های مطرح شده میگذاره . فقط یه سری شرکت های دیگه واسه استفاده از چیپ این شرکت پول میدن اما باز هم باید حداقل ها رو در نظر بگیرن!
در مورد مودم هم یک استاندارد وجود داره! که تقریباً اونهایی که استاندارد های لازم را دارا هستن به بازار راه پیدا میکنند و اسم و رسم دار میشن!
شما اگه میخواین مودم بگیرین که با 60 هزار تومن یه مودم D-link یا TP-link میشه خرید.
اگر هم میخواین کارت گرافیکی بخرین جاش در بخش سخت افزار ها هست نه اینترنت و شبکه
موفق باشید/
ویرایش :
Shuttle Tech
من این سایت رو پیدا کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
دیجی کالا
به نظر میرسه این محصولات خیلی به روزنیستن چون من وقتی جستجو کردم چیز جدیدی پیدا نکردم .لااقل تو شرکت های دیگه.
الببته تو سایتهای مثل دیجی کالا موجود بود. پس میشه بهش اطمینان کرد که فروش خودش رو در ایران داشته و داره!
احتمالا از محصولات امریکایی هست که در چین اسنبل میشه!
+
یه سری محصولات دیگه هم تولید میکنه که الان تو بازار هستن و نمیشه گفت خوب نیست اما کم هستن ، پشتیبانی و خدامات زیادی رو ندارن!
من بررسی کردم محصولات دیگه اش طرفدار داشته و فروش خوبی داشته اما حالا چرا بازارش انقدر کمرنگ شده و محدود ، نمیدونم!
به نظر من شما برید بررسی و مقایسه کنید که امکانات و اختلافات این برند با برندهای دیگه چقدر هست!
این موضوع رو چند سال پیش محصولات سیسکو داشت ( Linksys).
سلام اقا میلاد منظورتون از اینکه این محصول امریکایی هست و توی چین اسمبل میشه چیه؟اگه واقعا امریکایی باشه که معرکه هست!!!در رابطه با کیفیت محصولات شاتل تک من خودم 2 ساله کارت گرافیکش رو دارم و راضی هستم واکثر بازیها رو به راحتی اجرا میکنه(مدل geforce 550ti)اما سایت مت کامپیوتر نوشته این محصول ساخت انگلستان هست نظر شما چیه؟راستی در مورد قطعات کارت گرافیکم تحقیق کردم دیدم از بهترین قطعات موجود در بازار جهانی هست مثل خازن جامد چوک فریت و چیپ حافظه hynix که همه با کیفیت هستند!با این تفاصیل محصولات این شرکت به نظر شما با توجه به اینکه سایت معتبری هم ندارند محصولاتش فیک هستند یا ساخت خود چین هست؟!شاید خود انویدیا چیپ خودش رو در اختیار شاتل تک گذاشته باشه؟!مثل برندهای مانند power color zotak galaxy axle afox و غیره!!
من بررسی کردم برند بدی نیست. اما در ارتباط با بخش کارهای گرافیک و محصولات دیگه اش. در مرود مودم اطلاعات دیگه ای ندارم. فقط از یه نفر شنیده بودم که امکانات مودم و قدرتش خوبه. اما باز ممکنه بستگی به اون زمان داشته باشه!
به نظر من شما از یه فروشنده محصولات شبکه ای سوال کنید که با این مودم سرو کار داشته. چون خودم و کسان دیگه ای اینجا نداشتن که بخوان کمک کنن!
اینطوری بهتره. اینکه از چیپ خوبی ساخته شده خوب باید اینطور باشه.
البته من با محصول دیگه ای اشتباه گرفتم( قبل از ویرایش بود) اما خوب شرکت رو انگلیس معرفی کردن و شما باید این رو با توجه به سایت اصلی مربوط به برند صحت این موضوع رو بررسی کنید.
به نظر من خیلی فرق نداشته باشن. باید قیمت ها رو با المان هایی که داره بررسی کنید ببینید کدوم ارزش خرید دارن. بهرحال مودم ها با توجه به سرعت محدود ایران ، معجزه ای انجام نمیدن! فقط اون مطلوب بودن رو حفظ میکنن!
نگفتی منظورت از ساخت امریکا تو پست قبل چی بود؟!!حال با این تفاصیل نظر شما در مورد کارت گرافیکش چطوره؟ایا چیپ گرافیک شاتل تک انویدیا هست یا یه چیپ فیک با نام انویدیا هست!؟به نظر شما چطوره؟!و اگه واقعا ماله انگلستان یا تحت لیسانس انگلستان هست چرا سایتی تو نت نداره؟!
پست من رو کامل نخوندین. گفتم من قبل ویرایش نمیدونستم ساخت کجاست ولی با یک برند دیگه اشتباه گرفتم که اون برند امریکایی بود. این برند انگلیسی هست .
در مورد چیپ گرافیک هم اطلاعاتی ندارم. در مورد این برند هم اطلاعاتی ندارم اما گفتم که اگه مهم هست واسه تون از یک فروشنده بپرسید که تا چه حد با این برند آشنایی داره و فروش و کارکردش چطوریه!
یکی دوستانتون گفت شاید این برند oem باشه و به سفارش یک شرکتی ساخته شده باشه به نظر شما این حرف صحیح هست یا نه؟!من احتمال میدم برند شاتل که سایتش به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست همون برند انگلستان باشه که یک شرکت چینی محصولاتی رو براش با نام شاتل تک تولید میکنه؟نظرتون چیه؟!
من منتظر پاسخ شما دوست عزیز هستم!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)