آقا یه سوال بسیار خیلی تخصصی .......... چرا کنترل لمسی 6450 مثه باقلوا باطری مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 2هفته ای یه بار دارم باطری واسش عوض میکنم ... شما چ طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یه سوال بسیار خیلی تخصصی .......... چرا کنترل لمسی 6450 مثه باقلوا باطری مصرف میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من 2هفته ای یه بار دارم باطری واسش عوض میکنم ... شما چ طور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
به دلیل اینکه از خاصیت بولوتوث استفاده می کند شما می توانید باطرهای قابل شارژ با شارژ مورد نظر آن را بخرید و از آن بطور دراز مدت استفاده کنید
دوست عزیز باتری سونی بزار درست میشه من سونی گذاشتم دو ماهه هنوز تموم نشده
خدارو شکر
سرعت اینتر نتت چند بود؟؟؟
چقدر طول کشید؟؟؟
منظورم آپدیت نرم افزارشه
آقا توروخدا یه جور راهنمایی کنید متوجه بشم ، منظورتون چیه استخراجش کنم ، مگه نفته!!! اگه منظورتون extract کردنشه ، که انجام دادم ، یه فولدر با نام T-MST12UABC ایجاد شد که توش یه فایل تکست هست و یه پوشه به اسم image که تو اون هم یه فایل به اسم آپگرید هست
وقتی میزنم به تلوزیون باز میخواد از اینترنت آپدیت کنه
فایل آپگرید رو تو مسیر اصلی فلش کپی کردم ، اینبار پرسید که میخوایید از یو اس بی استفاده کنید ، و تایید کردم ولی گفت فایلی پیدا نشد؟!
چیکار کنم؟
دوست عزیز
بله معنی extract همان استخراج است یعنی از حالت زیپ خارج کردن و در ضمن باید همان فایل که از حالت زیپ خارج شده را باز نکنید و همان طور به usb انتقال بدهید و از آن استفاده کنید
ممنون از جواب سریعتون ، من این کارارو هم کردم ، باز نشد
زدم آنلاین آپدیت کنه گفت نسخه 1117 پیدا شد ، ولی من نسخه 1118.2 رو از سایت اماراتی پیدا کردم ،! مدلش هم همین بوده مدل من رو کارت گارانتیش اینه u40f6450
دوست عزیز
اگر تلویزیونتان مشگلی ندارد نیاز به آبدیت نیست در ضمن با آبدیت کردن تلویزیونتان از گارانتی خارج می شود
سلام
داداش چیزی رو بلد نیستین چرا بنده خدا را می پیچونید ؟؟!!!
مدلی که توسط USB آپدیت کردند مدل 40 بوده که در سری 46 این قابلیت حذف شده ،،،، پس الکی نگید 2دقیقه صبرکن 5 دقیقه صبر کن گزینه ی آپدیت بزن . اینا همش کشکه .
در سری 46 فقط باید از طریق اینترنت آپدیت رو انجام بدین .
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)