snr مودم روی چنده؟ Downstream ?
با احترام
تیم مدیریت انجمن
snr مودم روی چنده؟ Downstream ?
من بالاخره دیشب سرویسم وصل شد و به جمع شاتلی ها پیوستم
سرویس من اکو 1مگ هست که سرعت دانلود روزانه ی من 270 و شبانه 150 هست .
موقع خرید سرویس نماینده ی شاتل به من گفت سرعت 128 تا 2 مگ پورت بازه حالا که من 1 مگ گرفتم نباید سرعت بیشتر باشه ؟ سرعتم کم نیست ؟
بعضی ها که 128 داشتن شنیدم تا 500 هم دانلود میکردن .
ایمیل زدم به شاتل گفت سرعتت نرمال هست .
سرعت شما هم همینقدره ؟
مودمت روی چند بسته شده ؟ Rate
منم سرویس 1 مگ دارم سرعتم در روز 450 هست و شب هم از سرور خارجی 140 و از سرویس داخلی همون 450 هست!
منم اولی که سرویس 1 مگ گرفته بودم پهنای باندم روی 2 مگ بود،این قدر پیام دادم و اعتراض کردم(فکر کنم یک 4-5 باری شد!) بعدش برام کردن روی 3.5 مگ.
من همین پارسال 128 داشتم سرویسم روی 4 مگ بود و هیچ وقت کم نمیشد!!
روی 2بسته شده دیگه ولی این یک پوئن هست که اپراتور به شما میده وگرنه شاتل ور داره سرویس شما رو روی خود 1مگ هم ببنده شما نمی تونی اعتراض کنی چون سرعتی هست که گرفتی دیگه! ولی باز به پشتیبانی (23089) زنگ بزن بگو اگه امکان داره می خوام سرویسم بالاتر بسته بشه
من چی بهشون بگم ؟ هر چقدر اعتراض میکنم میگن سرعتت از اون چیزی که باید باشه بیشتره![]()
بهشون پیام بده که پهنای باندم کم شده و اگه میشه رسیدگی کنید!
تیری هست تو تاریکی یا بهت میگن که درسته و هیچ کاری نمیکنن یا بهت میگن درسته ولی یواشکی برات زیاد میکنن!(مثل مال من)
من این پیام رو فرستادم:
"خلاصه موضوع : نصف شدن پنهای باند
توضیحات : سلام الان نزدیک 1 هفته هست که پهنای باند اینترنتم نصف شده و سرعت دانلودم هم همینطور. ممنون میشم در مورد مقدار پهنای باند من رسیدگی کنید."
گفتن درسته ولی فرداش پهنای باندم از 2 به 3.5 تغییر کرد!
Last edited by Reza R"ch; 21-04-2014 at 18:40. دليل: اضافه کردن پیام
کیفیت خطم فک کنم خیلی پائین هست :|
shatel 128 eco سرعتش رو چند بستست ؟
چون میگین رو ۱ مگ یا ۲ مگ یعنی بعد از چقدر دانلود ؟
هم اکنون 361 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 361 مهمان)