تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 35

نام تاپيک: مشکل در اتصال مودم (وایمکس)به مودم روتر

داره خودمونی میشه ahmad20062's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تونستم وارد تنظیمات روتر شوم و ای پی ان را با ای پی مودم وایمکس در یک رنج قراردهم. طبق تصویر تمام تنظیمات را انجام دادم .ولی وقتی گوشی ایفون مودم را تشخیص می دهد بعد از اینکه پسورد می خواهد من هم همان پسورد را که در تنظیمات وایرلس روتر انتخاب کردم وارد می کنم ولی اتصال برقرار نمی شود و همش در حال جستجو می باشد.در گوشی ایفون وقتی مودم خود را انتخاب می کنم یک سری جزییاتی در ستینگ ان موجود است.ایا باید
    تنظیماتی در گوشی وارد کنم
    IP ADDRESS
    DHCP-----BOOTP-----STATIC
    IP ADDRESS 169.254.193.50
    Subnet Mask 255.255.0.0
    Router
    DNS
    Search Domains
    Client ID

2. این کاربر از ahmad20062 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه star254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

در تنظیمات وایلس تیک مربوط به Enable MultiAP Isolatoin رو بردارید . security mode رو در حالت auto wpa or wpa2 قرار دهید . در تب ADVANCED روی گزینه Firewall Settings کلیک کرده و تیک مربوط به Enable Attack Perevent رو در صورت وجود بردارید . متاسفانه در مورد گوشی تون اطلاعی از نحوه تنظیماتش ندارم اما طبق قاعده لپتاپ باید همه چیز در حالت اتوماتیک باشه . بهتره برای بررسی صحت کار اگه خودتون لپتاپ ندارید از دوست یا آشنایی درخواست کنید با سیستمش به وای فای شما کانکن بشه بعد هم حتمآ پسورد وایرلس رو تغییر بدین . همون طور که گفتم من با یک مودم معمولی و دو مودم بیسیم که همزمان به هم وصل و فعال بودند در چند دقیقه این ارتباط رو به همون صورتی که توضیح دادم برقرار کردم.

4. 2 کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

در تنظیمات وایلس تیک مربوط به Enable MultiAP Isolatoin رو بردارید . security mode رو در حالت auto wpa or wpa2 قرار دهید . در تب ADVANCED روی گزینه Firewall Settings کلیک کرده و تیک مربوط به Enable Attack Perevent رو در صورت وجود بردارید . متاسفانه در مورد گوشی تون اطلاعی از نحوه تنظیماتش ندارم اما طبق قاعده لپتاپ باید همه چیز در حالت اتوماتیک باشه . بهتره برای بررسی صحت کار اگه خودتون لپتاپ ندارید از دوست یا آشنایی درخواست کنید با سیستمش به وای فای شما کانکن بشه بعد هم حتمآ پسورد وایرلس رو تغییر بدین . همون طور که گفتم من با یک مودم معمولی و دو مودم بیسیم که همزمان به هم وصل و فعال بودند در چند دقیقه این ارتباط رو به همون صورتی که توضیح دادم برقرار کردم.
    با لب تاب امتحان کردم مشکلی نبود وبه اینترنت متصل شد ولی گوشی ایفون نشد یک سری تصویر از تنظیمات کانکشن اینترنت در ایفون را می گذارم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. این کاربر از ahmad20062 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

خبر خوب اینکه کار به درستی به انجام رسید و خبر بد اینه که من گوشی آیفون ندارم ولی یکی از دوستان داره و بخشی از امور اینترنتی شو با اون انجام میده ببینم چه کار میتونم بکنم.

8. 2 کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پس روتر هم هست مودم وایمکس ! نمیدونستم شاید با تغییر encryption وصل بشه گوشی آیفون

10. این کاربر از leo.unique بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

خبر خوب اینکه کار به درستی به انجام رسید و خبر بد اینه که من گوشی آیفون ندارم ولی یکی از دوستان داره و بخشی از امور اینترنتی شو با اون انجام میده ببینم چه کار میتونم بکنم.
    یک سوال دیگه داشتم حالا که pc من کارت شبکه نداره و من یک مودم روتر دارم. الان یک مودم همراه وایمکس دارم که در توضیحات استفاده از ان گفته شده که برای استفاده در کامپیوتر شخصی حتما باید از کارت شبکه
    برخودار باشد ایا این مودم روتر من می تواند به جای کارت شبکه عمل کند؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یک سوال دیگه داشتم حالا که pc من کارت شبکه نداره و من یک مودم روتر دارم. الان یک مودم همراه وایمکس دارم که در توضیحات استفاده از ان گفته شده که برای استفاده در کامپیوتر شخصی حتما باید از کارت شبکه
    برخودار باشد ایا این مودم روتر من می تواند به جای کارت شبکه عمل کند؟
    یعنی چی PC کارت شبکه نداره مگه میشه ؟ حدود 15 ساله هیچ مادربردی بدون کارت شبکه عرضه نمیشه . کارت شبکه که حتمآ نباید یک وسیله اضافه باشه همون پورت لن که پشت مادربرد هست مربوط به کارت شبکه on board میباشد روتر رو نزدیک pc بزار با یه کابل لن به هم مرتبط کن اگه به هر دلیل امکان برقراری ارتباط با سیم رو نداری اون وقت به یک کارت شبکه وایرلس نیاز داری .مودم وایمکس همراه هم نمیتونه کار کارت وایرلس رو بکنه.

13. این کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

یه سئوالی برام پیش اومده جناب star254 و اون اینه که زمانی که DHCP مودم را DISABLE می کنم و از طریق وای فای به مودم می خوام کانکت بشم (چه با موبایل و چه با لب تاپ) نمی تونن آی پی بگیرن حالا باید چه کار کنم؟یعنی عملا به علت نبود DHCP و نداشتن آی پی از طریق وای فای به وایرلس مودم نمیشه کانکت شد.
    قبل از این که DHCP رو DISABLE کنم خروجی های لن مودم به درستی کار می کردن و اینترنت هم داشتن(البته الان هم دارن)و فقط با وای فای که به وایرلس مودم وصل می شدی به درستی وصل میشد ولی اینترنت روی موبایل یا لب تاپ نبود!!
    حالا لطفا کمک کنید چه کار باید انجام بدم؟
    Last edited by mortezavi; 24-05-2014 at 01:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

یه سئوالی برام پیش اومده جناب star254 و اون اینه که زمانی که DHCP مودم را DISABLE می کنم و از طریق وای فای به مودم می خوام کانکت بشم (چه با موبایل و چه با لب تاپ) نمی تونن آی پی بگیرن حالا باید چه کار کنم؟یعنی عملا به علت نبود DHCP و نداشتن آی پی از طریق وای فای به وایرلس مودم نمیشه کانکت شد.
    قبل از این که DHCP رو DISABLE کنم خروجی های لن مودم به درستی کار می کردن و اینترنت هم داشتن(البته الان هم دارن)و فقط با وای فای که به وایرلس مودم وصل می شدی به درستی وصل میشد ولی اینترنت روی موبایل یا لب تاپ نبود!!
    حالا لطفا کمک کنید چه کار باید انجام بدم؟
    سلام ببینید در مورد مشکلی که دوستمون داشت مودم وایمکس و روتری که تهیه کرده بودند هر دو DHCP فعال داشتند . در یک شبکه شما نباید چنین وظعیتی داشته باشید پس ما DHCP روتر رو غیر فعال کردیم . شما کمی بیشتر توضیح بدین من هنوز متوجه وضعیت دستگاه های شما نشدم.

16. این کاربر از star254 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ببینید
    من هم یک مودم فضای خارجی وایمکس مین نت دارم که یک خروجی لن(دارای اینترنت) فقط داره و برای اینکه اینکه این1 خروجی رو به چند تا لن و همینطور وایرلس تبدیل کنم که همزمان چند تا کامپیوترو لب تاپ و موبایل بتونن بهش وصل بشن و از اینترنتش استفاده کنن اون رو به یک روتر دی لینک مدل DSL-2730U وصل کردم.و مطابق دستورالعمل شما روتر رو کانفیگ کردم.
    هم اکنون روی خروجی های لن روتر اینترنت وجود داره و مشکلی نیست.اما زمانی که یک موبایل یا لب تاپ می خواد به روتر وصل بشه قاعدتا چون dhcp، غیرفعاله نمیتونن آی پی بگیرن و وصل نمیشن.حالا سئوالم اینجاست که باید چه کار کنم؟؟؟
    اینو هم بگم که قبل از غیر فعال کردن DHCP باز هم در خروجی های لن روتر اینترنت داشتم اما بر روی وایرلس روتر(با وجود کانتکت موفقیت آمیز لب تاپ و موبایل و ...)اینترنتی وجود نداشت!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •