تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: افزایش کارایی motorola

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض افزایش کارایی motorola

برای این کار با استفاده از نرم افزار leaderGl Flex Editor انجام می گیرد
    و من این کار را بر روی motorola v3i امتحان کردم و برای همین آموزش را در مورد V3i می گم
    راستش باید یک چیز هایی را هم بگم : اول این که با استفاده از همین برنامه حتما قبل از کار بک آپ بگیرید
    دوم ( که خیلی مهمه ) : این عمل بر روی بعضی گوشی ها خراب کاری می کند ؛ دوستم این کار را انجام داد ( هر دو motorola v3i بود) و گوشی اش خیلی قابلییت ها پیدا کرد ولی من گوشی به هم ریخت : هر اس ام اسی که می فرستادم خالی می فرستاد ، بلوتوث کار نمی کرد و email gateway هم در لیستش نبود ، البته این کار با بک آپی که از قبل با استفاده از همین برنامه گرفتید خیلی راحت به حالت او بر می گردد

روش کار :
    گوشی رو روی حالت Data Fax modem وصل کنید به پی سی
    بعد برنامه رو باز کنید
    اگه توی اوت تکست باکس سمت راست بالا نوشته NOrmal mode که هیچی اگه نوشته modem mode روی دکمه ی نرمال یه بار کلیک کنید تا به حالت نرمال بره
    بعد برو منوی Phone و Load Flkex From Phone رو بزن
    بعد از منوی model مدل گوشیتون که v3i هست رو انتخاب کنید بعد توی صفحه قسمت Function list امکاناتی هست که گوشی میتونه داشته باشه
    همرو تیک بزنی همه امکانات ممکن به گوشیت اضافه میشه
    اگه چیزی تو لست بود که دوست نداشتی تیکشو بردار مثلا فکر کنم Delete Confirmation چیز مزخرفی باید باشه
    بعد برو منوی Phone و Save Flex Ton Phone رو بزن و بعد از همون منو REstart Phone رو بزن

پروفشنال Mostafa_Amol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

اگه کسی فهمید یا می دونه چرا این کار بر روی بعضی گوشی ها خراب کاری می کند و بر روی بعضی دیگر نه ، حتما به ما خبر بده .... و اگه بر روی هیچ گوشی ای خراب کاری به وجود نیامد به ما بگه تا برویم ببینمیم گوشی مان چه مرگشه
    ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •