سپاسگزار،لااقل شما جواب دادین..میشه با دلیل بگین چرا اینها بهتر هستن؟
در ضمن چرا اسمی از کانن یا برادر یا سامسونگ این وسط نیست؟
ازقیمتاش هم خبر دارین؟
سپاسگزار،لااقل شما جواب دادین..میشه با دلیل بگین چرا اینها بهتر هستن؟
در ضمن چرا اسمی از کانن یا برادر یا سامسونگ این وسط نیست؟
ازقیمتاش هم خبر دارین؟
کارخونه HP مال پدر منه
حقیقتش هیچ کدوم به اندازه HP هزینه اشون کم نیست تو شارژ و تو تعمیر.
276 باید حدود 1100 باشه
351 شاید 800
401 حدود 600 یا 650
بسته به اینکه چهار کاره می خوایی رنگی می خوایی یا تک رنگ تصمیم بگیر
ولی اگر بحث رنگی رو حذف کنی من فکر می کنم 401 یه پرینتر تک کاره ای که هیچ وقت ازش خسته نمی شی
ولی رنگیا بالاخره شارزشون خیلی گرونتره شاید سه برابره
اگر چهار کاره مشکی هم بخواهی hp 1217 یا HP 1212 البته خیلی دستگاه جون داری برای پرینت نیست.
کارخونه HP مال پدر منه
حقیقتش هیچ کدوم به اندازه HP هزینه اشون کم نیست تو شارژ و تو تعمیر.
276 باید حدود 1100 باشه
351 شاید 800
401 حدود 600 یا 650
بسته به اینکه چهار کاره می خوایی رنگی می خوایی یا تک رنگ تصمیم بگیر
ولی اگر بحث رنگی رو حذف کنی من فکر می کنم 401 یه پرینتر تک کاره ای که هیچ وقت ازش خسته نمی شی
ولی رنگیا بالاخره شارزشون خیلی گرونتره شاید سه برابره
اگر چهار کاره مشکی هم بخواهی hp 1217 یا HP 1212 البته خیلی دستگاه جون داری برای پرینت نیست.
من یک پرینتر سامسونگ 2160 گرفتم که saver tuner داره ولی من موقع اولیه این گزینه را انتخاب نکردم میخواستم سوال کنم اگر هر دفعه در تنظیمات چاپ این گزینه را فعال کنم بازهم در صرفه جویی موثر است؟
يا براي هميشه و از منوي تنظيمات پرينتر از كنترل پنل اين گزينه رو فعال مي كنيد يا موقع چاپ براي هر مورد كه خواستيد فعال مي كنيد در هر دو صورت موثر خواهد بود.
جناب حمید پور گرامی عرض سلام
قربان ظاهرا این مشکل کشیدن کاغذ بیش از یک برگ در دستگاه من بر طرف نشده . البته بعد از باز کردن و بکار بستن توصیه هایتان دستگاه را جمع کردم و خوب بود یه 5 -6 عدد کاغذ امتحان کار کردم و مشکلی نداشت ولی دو سه روز پیش یعنی بعد از 7-8 روز بعد از تعمیر خواستم کپی بگیرم کاغذ از پایین را بیش از یک برگ و بعضی اوقات 4 یا 5 برگ میکشد ، تکلیف چیست ؟ راهنمایی میفرمایید .ممنون
سلام
پرینتر اچ پی c4683 جوهر افشان.مدل کارتریج 121
مشکل:
1.به هم خوردگی رنگ ها در چاپ .به عنوان مثال رنگ آبی رو بعد از چاپ صورتی میزنه.
2.ظاهر شدن پیغام در صفحه پرینتر: (aligment cancelled(you may continue but cartridges are not calibrated for best print quality
در ضمن کارتریج ها رو تازه شارژ کردم.
با تشکر.
سلام
پرینتر l355 چطوره؟
اگر یک مدت ازش استفاده نکنم هدش خشک میشه؟
راه حل چیه؟یک وقت ممکنه 1 ماه تو سفر باشم و دسترسی به پرینتر نداشته باشم
پرینتر جوهری حتما خشک می شه اگر ازش استفاده نکنی. راه حلی هم نداره.
ممنونم.
آخه میدونید یک خوبی بزرگ دارند این تانک خورها که با یک هزینه ناچیز دوباره پر میشند و یک ایراد بسیار بزرگ که در صورت استفاده نشدن خراب !
منم موندم.!
به خاطر این طرف لیزری نمیرم که بعد از تموم شدن پودرش کلی باید هزینه کنم تا شارژ بشه و دردسر باز کردن و...
شما مدلی سراغ دارید رنگی 3 کاره لیزری که هزینه پودر ریختنش خیلی پایین باشه و بی دردسر؟مثل جوهر افشان تانک خور
باز هم ممنونم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)