سلام دوست عزیز
کامپ بیس انچنانی نداره و حتما باید در کنارش ساب ووفر باشه ....
سلام دوست عزیز
کامپ بیس انچنانی نداره و حتما باید در کنارش ساب ووفر باشه ....
سلام حمید آقای گل
کواک فوکال کار کرد مدل 690 cv1 رو چند بگیرم خوبه؟
این کواک بهتره یا co609 ؟
ممنون
سلام حسین آقا
من با این مبلغ میتونم کامپ و آمپلی خوب ببندم ؟
میشه 1 سیستم خوب و مچ تو این رنج قیمت بهم معرفی کنی .
سلام، من ماشینم پراید هست و تاحالا اصلا سیستم نداشتم و هیچ اطلاعاتیم ندارم متاسفانه، میخواستم برای خرید یه سیستم با 800،900 تومن راهنماییم کنید اگر ممکنه، از صدای خیلی تمیز بدم میاد و همینطور خیلی بم، یعنی یه چیزی که حد وسط باشه میخوام، نه خیلی واضح مه خیلی بم، حالا من اصلا دیگه نمیدونم آمپلی فایر چی هست نمیدونم کامپوننت چیه و ... اگه میشه راهنماییم کنید. مرسیییی
دوست عزیز من CO609 با آمپ ۵۶۰۲ پایونیر روی ماشین ال۹۰ دارم. پخش هم کنوود ۸۰۱۹ بستم. اگه خواستید هماهنگ کنید. در خدمتم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
پخش خوبی بود.متاسفانه تو چند سریه آخر مشکل پخش با USB پیدا کرده و توصیه نمیشه برای خرید. جاگزین اون 7056 هست که فوق العاده بوده تا الان.
اسپیکرتون چی بود؟
هر دو تیوتر؟
سلام اسفندیار خان گل. احوال شما.
در خوب بودنJL منم شک ندارم. ولی متاسفانه من شخصا صدای این مدل رو که شما دارید نشنیدم.اما SQX 10VB رو با ماسکونی One 120 شنیدم واقعا عالی بود.من تصور میکنم SQX12 VB با توجه به باکس فابریک و طراحی بسیار خوبی که داره میتونه از نظر کیفیت و قدرت کاملا شما رو راضی کنه.خودم هم خیلی علاقه دارم داشته باشمش.
محمد خان که فرمودن من هم یکی از دوستان رو 206 داره با ماسکونی As 100.4 منتها فعلا از رو ماشین باز کرده و استیج عقبش الان یه آدیو سیستم MX 10 تو باکس سیلد هست. اگر مایل بودید باید باهاش هماهنگ کنم اون رو هم بشنوید.ولی CO رو در حالت بریج اگر بشنوید خیلی حجم صدای بیشتری و بیس کوبنده تری داره. البته باید حواستون به گین باشه تا صدمه نبینه.
همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.
ماشینتون چی هست؟
فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟
CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.
پخش رو 7056 و اسپیکر هم جی وی سی 7158 برای شروع میتونه گزینه مناسبی باشه .
حمید خان پخش7056 قینتش چنده؟
فوکال کاملا کیفیتی هست.قیمت رو ندارم چند گفتن؟کارتن داره؟
CO هم کیفیت و هم قدرت رو با هم داره.
سلام حمیدجان،واقعا از وقتی که برای جواب دادن میذارید ممنونم. انشاءالله همیشه موفق و شاد باشید
قیمت رو بین اگه اشتباه نکنم 200 گفت.
آیا اگر روی ضبطی ( پایونیر ) که دوتا بلندگوی پایونیر 9570 و یه امپلی فایر پایونیر بهش وصله بیای سوکت بلندگوهای اصلی فابریک ماشین رو هم بهش وصل کنی از کیفیت صدای بلندگو های پایونیر کاسته میشه ؟
آیا این کار اسیبی به باطری و یا ضبط و قسمته دیگه میزنه ؟
همانطور که حسین جان فرمودند کامپوننتهای تا 100 وات خیلی توانائی بیس رو ندارن.ولی کامپوننتهای 150 واتی چرا بیس و مید بیس قوی دارن ولی مسلما هزینه آنها بالا و به الطبع آمپلیفایر در خور خودشون هم لازم دارند.
ماشینتون چی هست؟
حمید خان 206 تیپ 2 دارم این کامپوننتی که شما فرمودی میشه مدل و قیمتش رو به همراه آمپلی بگی تا بدونم توانایی خریدشو دارم یا نه؟
حمید خان این مدل هلیکس Esprit E69X به نظر شما چطوره؟ در حد 690 هرتز کیفیت داره ؟
Last edited by varamini1; 18-04-2014 at 10:03.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)