تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 639 از 1849 اولاول ... 13953958962963563663763863964064164264364968973911391639 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,381 به 6,390 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

درود.

میتونید ثبت نام کنید به نام خودتون. بعدا کد ملی صاحب تلفن رو وارد می کنید مشکلی پیش نمیاد.

اگه دانلود شبان می خواید می تونید 512 بگیرید که حدودا 400 کیلوبایت سرعت داره.
    خیر این طور نیست سرویس 512 تایم رایگان سرعت میشه 64 kb حتی دوستان هم تائید کردن نهایتش بتونی بزور 1.5 گیگ داشتی باشی
    یا 256 بگیر یا 1مگ سرعت دانلود بهتری دارن
    اگه بازم شانس بیاری مخابرات منطقه خوبی داشته باشی
    تایم رایگان
    1مگ سرعت دان=256 الی 400
    512 =64 الی 90
    256=150 الی 270
    128 = 50 الی 130

2. این کاربر از ham33d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز من مرکز قندی هستم
    از صبح تا ظهر خوبه
    از ظهر تا فردا صبح باید یه صفحه رو چند مرتبه رفرش کنی تا شاید باز کنه
    شبانشم 2.4 گیگ روی سرویس 1 مگ میتونی دانلود کنی برای من اینطوریه
    یک شب در هفته شانسی 5 گیگ میتونم بگیرم
    پینگ افتضاحه قبلا خوب بود
    ممنون دوست عزیز از پاسختون.

پس با این حساب بیام های وب زیاد فرقی نداره. صبا هم توی همین مایه هاست. فقط این شبانه رایگان زورکی با سرعت حلزون و این حجم دزدیشون دیگه شورشو درآورده. ای کاش کلا قطع کنند این اینترنتو راحت شیم. مثلا پهنای باند چند برابر شده.یکی نیس بگه اخه شما که زیر ساخت ندارین پهنای باند میخاین چیکار. با زوج سیم مسی داغون. به جای این که پهنای باند زیاد کنین برین مراکزتون. کابلاتون، زیر ساختتونو درست کنین.

4. این کاربر از ixtlan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

سلام عزیزان،
    واقعا باید یه تشکر از ته دل از بچه های تاپیک های وب کنم، انصافا دمتون گرم دوستان! داشتم ششصد تا الکی می دادم دینامیت یه ساله بگیرم، ولی این جور که با تست عزیزان دیدم، و نظراتشون را خوندم، دیدم چندان فرقی با همین آسیاتک برا من نداره. البته اینا سروته یه کرباسن، آسیا که گویا از همشون بدتره و دزدتر، ولی چه فرقی می کنه! وقتی های وب هم خرابه،تخلیه از اونجا و اومدن به های وب هم فایده نداره! خدایی دست همگی درد نکنه
    عزیزان شما که اهل فن هستید، اگه میشه یه نگاهی هم به خط ما کنید،نویز و کیفیتش را بهم بگید.من مبتدی ام نمی دونم کدوم باید چقدر باشه.نمی دونم کیفیت خطم چطوره، فقط سرعت دانلودم خوبه. مثل از سایتای داخلی 300-400 میزنه.شب ها ساعات رایگان هم 50-60هست.البته شبانه مهم نیس من دانلود نمی کنم برا روز نت می خوام. سرویس 512 منطقه پیام نور. ولی پینگه این اسیاتر خیلی تر هست.داغونه! راستش من دقیق نمی دونم پینگ برا صفحه باز کردن مهمه یا نه، اگر میشه راهنمایی بفرمایید. جمعه این هفته تمومه یکسالم، نمی دونم باز یه سال تمدید کنم یا نه.کلا گیری کردم! پارس انلاین اینجا افلاینه،شاتل هم همینطور! های وب هم واقعا دیگه دورشو خط کشیدم با نظرات عزیزان. می مونه همین اسیا و فن اوا! می ترسم تخلیه کنم برم فن اوا بدتر بشه اوضاعم.بی نت بمونم. گرفتار شدم، همه در جستجوی یک اینترنت پرسرعتیم! بخدا بیشتر نمی خوایم! عزیزان همه تست ها را آپلود کردم، ولی نمی دونم چرا اینقدر متفاوتن! همشون را هم الان گرفتم. سرعت دانلود منیجر الان زیاده خیلی، ولی همیشه این شکلی نیست، معمولا همون رنجی هست که عرض کردم. مثل همیشه از کمک و راهنمایی عزیزان واقعا متشکرم.درود بر همه شما

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آسیاتک سرویس 512 رو روی 4 مگ میبنده. آپ استریم هم روی 512 که توی تست هایی که گذاشتی زیاد هم با چیزی که باید باشه متفاوت نیست. پینگی که با اسپیدتست میگیری خیلی دقیق نیست. اگه میخوای پینگ دقیق داخلی و خارجی رو بگیری از دستور ping استفاده کن. با سرورهای مهمی مثل tabnak.ir و bing.com و 8.8.8.8 و امثال اینها...

اما وضعیت خطت رو باید بر اساس سرعتی که بستن گفت که اگر همین چیزی باشه که من گفتم، زیاد خوب نیست. با این شرایط خطت حداکثر 6 مگ رو ساپورت میکنه. فن آوا رو خبر ندارم ولی تجربه شخصیم با آسیاتک خوب نبود. بیشتر از هر چیز هم پینگشون اذیت میکرد و اینکه بصورت دوره ای افت شدیدی روی سرعت داشتم که ظاهرا تو هم همینطوری هستی.

به مرکز مخابراتی خیلی مربوطه و اینکه های وب توی منطقه شما چطوره رو باید از یکی که از همون مرکز مخابراتی گرفته بپرسی و اینکه مصرفت در چه حده و برای چه کارایی میخوای. دقت کن دینامیت شبانه نداره ولی اگه اهل دانلودهای مداوم نیستی، میتونی از فشفشه استفاده کنی. برای وبگردی و کارهای روزانه هم خوبه.

6. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .Ashkan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تـهــران

پيش فرض

8. این کاربر از .Ashkan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آسیاتک سرویس 512 رو روی 4 مگ میبنده. آپ استریم هم روی 512 که توی تست هایی که گذاشتی زیاد هم با چیزی که باید باشه متفاوت نیست. پینگی که با اسپیدتست میگیری خیلی دقیق نیست. اگه میخوای پینگ دقیق داخلی و خارجی رو بگیری از دستور ping استفاده کن. با سرورهای مهمی مثل tabnak.ir و bing.com و 8.8.8.8 و امثال اینها...

اما وضعیت خطت رو باید بر اساس سرعتی که بستن گفت که اگر همین چیزی باشه که من گفتم، زیاد خوب نیست. با این شرایط خطت حداکثر 6 مگ رو ساپورت میکنه. فن آوا رو خبر ندارم ولی تجربه شخصیم با آسیاتک خوب نبود. بیشتر از هر چیز هم پینگشون اذیت میکرد و اینکه بصورت دوره ای افت شدیدی روی سرعت داشتم که ظاهرا تو هم همینطوری هستی.

به مرکز مخابراتی خیلی مربوطه و اینکه های وب توی منطقه شما چطوره رو باید از یکی که از همون مرکز مخابراتی گرفته بپرسی و اینکه مصرفت در چه حده و برای چه کارایی میخوای. دقت کن دینامیت شبانه نداره ولی اگه اهل دانلودهای مداوم نیستی، میتونی از فشفشه استفاده کنی. برای وبگردی و کارهای روزانه هم خوبه.
    ممنون عزیزم، محبت کردی..
    تازه فهمیدم چقدر خطم بی خوده. خواستم سرویس را عوض کنم همین امروز، های وب و پارس آنلاین که قبلا منو ناامید کردن با جمله پورت خالی نداریم. الان هم با فن آوا تماس گرفتم: "پورت خالی نداریم تو منطقه پیام نور". بچه ها خدا را شکر کنید خدایی،اراده کنید سرویس عوض کردید. من مجبورم با این آسیا چت گویا یه سال دیگه بسازم و بسوزم. هیچ انتخاب دیگه ای هم ندارم.مدتهاست که تو صف انتظار پورت خالی ام.. همشون میگن پورتمون پر شده. ولی من فکر می کنم الکی هست، یعنی این منطقه ما را انحصار آسیاشت در آوردن. انگار این جور که اشکان عزیز هم گفت خطم تعطیله...هی خدا چقدر باید زجر بکشیم سر یه اینترنت.هیچی دیگه حالمون گرفتن اول صبح.سوختیم تو این اسیاچت

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

زنگ زدم پشتیبانی های وب چون پورت خالی نداشتن یارو میگه یا باید از ین تعرفه های گرون قیمت یک ساله بگیری یا بهت پورت نمی دیم ! اینو کجای دلم بزارم من

11. 3 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه 8 مگ چنده لطفا راهنمایی کنید

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت ESPSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه 8 مگ چنده لطفا راهنمایی کنید
    سرویس دینامیت 8 مگ شبانه نداره داداش

داره خودمونی میشه haa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سرویس 8 مگ سزعت دانلود چطوره؟کسایی که دارن راضی ان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •