من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم لطفا کسی راهنمایی کنه!!!
من هنوز جواب سوالم رو نگرفتم لطفا کسی راهنمایی کنه!!!
خب انتظار داری چی بگیم درحالی که مدلشو نگفتیاصلا چه اصراریه مودمی رو بخری که پر فروش نیست در ایران و بعیده گارانتی و پشتیبانی درست و حسابی هم داشته باشه
نه چون یکی از دوستام خریده و ازش راضیه میخواستم بدونم مارک شاتل تک برند خوبی هست یا اینکه این برند فیکه!!! چون شاتل تک هیچ سایتی رسمی تو اینترنت نداره!!!
لطفا به سوالم جواب بدهید من منتظرم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کدوم مدل مد نظرتون هست ؟![]()
منظورم مارک شاتل تک هست چون از چند جا سوال کردم گفتند مارک معتبری نیست و تقلبی هست چون میگفتند شرکتش سایتی تو اینترنت نداره؟!نظر شما در این باره چیه؟!
من همچنان منتظر جوابتان هستم
نمیفهمم منظور از تقلبی چیه واقعادرحالی که مودمهای معروف مثل تی پی اونقدر مرجوعی دارن
![]()
به نظر من مارک و برند چندان اهمیت نداره به شرطی که قیمت مارکهای غیر معروف و بی پدر و مادردر مدلهای مشابه به اندازه قابل توجهی پایینتر باشه ! بعنوان مثال این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات خیلی خوبی داره و اگه قیمتش هم مناسب باشه گزینه خوبیه واسه خرید
نه منظورم اینکه شرکت شاتل تک سایت خارجی نداره مثلا شرکت tp-link سایت خارجی داره و شرکت معروفیه؟!به نظر شما چقدر میشه به کیفیت دستگاههای شاتل تک اطمینان داشت!!شما تجربه ای از کیفیتش دارین یا نه؟!
نه متاسفانه تجربه کار با مودمهای شاتل تک رو نداشتم ! حالا شما قیمت چندتا از مدلهاشو بدست بیار تا بشه نظر داد که ارزش ریسک کردن داره یا نه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)