تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3012 از 4428 اولاول ... 2012251229122962300230083009301030113012301330143015301630223062311235124012 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,111 به 30,120 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

بستگی به منطقه مخابراتی و نویز خط شما داره کیفیت سرویس
    اما من با 128 محدود تو ساعات شبانه نزدیک 350 تا 450 سرعت دانلودمه!
    راحت شبی 4 گیگ میشه دانلود کرد!
    باز هم میگم به منطقه مخابراتی و نویز خط شما و اینکه سرویس شمارو چند مگ ببندن بستگی داره
    من 128 محدود دارم اما خطم رو 4 مگ بسته شده
    کو؟ کجا؟
    من 256 دارم سرعت دانلود شبانه از سرورای دانلود 30 کیلوبایت متوسط(به صورت موج دندان اره ای ) از سرورای معمولی هم 60 کیلو بایت (قبلاً به 90 هم میرسید ولی الان دیگه نه)

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

کو؟ کجا؟
    من 256 دارم سرعت دانلود شبانه از سرورای دانلود 30 کیلوبایت متوسط(به صورت موج دندان اره ای ) از سرورای معمولی هم 60 کیلو بایت (قبلاً به 90 هم میرسید ولی الان دیگه نه)
    همین جا!
    من خودم میشناسم کسی رو سرویسش عینِ خودمِ (۲مگ محدود) شبی ۵ گیگ به زور دانلود میکنه
    و من راحت ۱۰ گیگ رو میگیرم
    دارم به این نتیجه میرسم منطقه مخابراتی وحشتناک رو کیفیتِ سرویس ها تاثیر داره.

3. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب برو با همون 3 تومن برا خودت قاقا لی لی بخر دیگه...

با 3 تومن که قاقا لیلی نمیدن به آدم

من احساس میکنم از دیشب سرعت سرویسم خیلی عالی شده . خدا کنه در حال خواب دیدن نباشم. مثل زمانی شده که هیچ مشکلی نداشتم . یعنی قبل از نوروز
    Last edited by tosan622; 13-04-2014 at 15:41.

5. این کاربر از tosan622 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شبانه منظورتون ساعت رایگانه؟ با چه سرعتی هستین؟
    400 - 128 محدود دارم

7. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کو؟ کجا؟
    با 128 شبانه 400 تا دانلود میکنم
    روزا هم اگه عالی باشه به 500 میرسه (امروز و دیروز روزانه داغون بود اما شبانه بدون نوسان )

اگه نباشه جاش خالی می مونه resident2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مگه مهمه همه جای ایرن سرای من

پيش فرض

دلیلش اینه که ما توی ایران قانون کپی رایت نداریم و این باعث شده که کاربرای ایرانی خیلی پر مصرف باشن.... اینایی که 300 گیگ دانلود میکنن اگه قرار بود پول این چیزایی که دانلود میکنن رو بدن 3 گیگ هم دانلود نمیکردن.... این دوستمون هم که میگه من هاستینگ میکنم و .... که کلاً تعطیله... یکی نیست بهش بگه آخه کدوم آدم خوشحالی با اینترنت خونگی این کار رو میکنه؟
      محتوای مخفی: مخفی 
      محتوای مخفی: خیلی مخفی 

شوخی کردم... ناراحت نشی

ولی به نظر من این مصرف زیاد میتونه به نفع اینترنت کشور باشه به شرط اینکه ISPها سیاست درستی داشته باشن و سعی کنن کاربرای پرمصرف رو وادار به پول خرج کردن بکنن و از این مصرف زیاد درآمدزایی کنن....

الان این کار رو نمیتونن بکنن... من توی تاپیک شاتل قبلاً در موردش بحث کرده بودم.....

کاملاً تایید میکنم من خودم درباره ی همین موضوع قبلاً سرچ کردم و مثل اینکه مصرف متوسط توی خارج بین 100 تا 150 گیگ در ماه هستش و مصرف بالای 250 گیگ رو اکثر ISPها قبول نمیکنن. (سرویست رو قطع میکنن و باید بری یه سرویس خیلی گرون بگیری به جاش)
    یه امریکایی اومده بود 70ترابایت ترافیک توو یک ماه مصرف کرده بود بهش گفته بودن شما جزو مشترکین پر مصرفی بیا یه سرویس دیگه
    بهتون بدیم .
    حالا شما بیان بگید خارجی کم ترافیک مصرف میکنه جالبترش این بود ماه قبلشم همین حدود مصرف کرده بود بهش گیر نداده بودن.
    احتمالا فکر کردن چون بار اولشه همچین سرعتی اومده زیر دستش جو گیر شده اینقدر مصرف کرده ولی ماه بعد دیدن طرف بیخیال نمیشه یقه اشو چسبیدن
    حالا فکر کنید سرعت سرویسش چقدر بالا بوده که طرف شبکه خونگی اشتراک فایل بین خودشو و فک و فامیلا درست کرده بود

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خیلی علاقمند به این بحث Cloud کردن فایلها هستم دیگه خطر از دست دادن اطلاعات از بین میره ولی با این اینترنتای مزخرف یه رویاست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خیلی علاقمند به این بحث Cloud کردن فایلها هستم دیگه خطر از دست دادن اطلاعات از بین میره ولی با این اینترنتای مزخرف یه رویاست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    والا منم علاقه مندم
    اما با این سرعت یه مموری عکس خواستم آپلود کنم تو دراپ باکس نفسم دراومد
    تازه برا ما بدبختا موضوعِ حجم هم هست.
    Last edited by lionf3; 13-04-2014 at 17:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه امریکایی اومده بود 70ترابایت ترافیک توو یک ماه مصرف کرده بود بهش گفته بودن شما جزو مشترکین پر مصرفی بیا یه سرویس دیگه
    بهتون بدیم .
    حالا شما بیان بگید خارجی کم ترافیک مصرف میکنه جالبترش این بود ماه قبلشم همین حدود مصرف کرده بود بهش گیر نداده بودن.
    احتمالا فکر کردن چون بار اولشه همچین سرعتی اومده زیر دستش جو گیر شده اینقدر مصرف کرده ولی ماه بعد دیدن طرف بیخیال نمیشه یقه اشو چسبیدن
    حالا فکر کنید سرعت سرویسش چقدر بالا بوده که طرف شبکه خونگی اشتراک فایل بین خودشو و فک و فامیلا درست کرده بود
    ببینید موضوع اصلی فرهنگ سازیه به نظر من ما فرهنگ درست استفاده از اینترنت رو نداریم ولی اونا دارن به جز در مواردی استثنا
    قصد توهین به کسی رو ندارم من خودم رو میگم خیلی وقتا شده دیتایی رو دانلود کردم که حتی یه بار هم ازش استفاده نکردم مثلا فیلمی رو دنلود کردم که حتی یه بار هم ندیدم وبه خاطر کمبود فضا مجبور شدم که اون فایل رو پاک کنم
    فقط چون سرعتم خوب بوده حرص میزدم که دانلود کنم
    متاسفانه تو مملکت ما یه تکنولوژی اول وارد میشه بعد در موردش فرهنگ سازی میشه
    من تازه الان متوجه شدم که اصلا واسه چی دارم این همه اطلاعات دانلود میکنم؟ به چه دردم میخوره؟تقریبا هیچ سودی برام نداره پس میخوام حجم دانلودم رو کم کنم وفقط اطلاعاتی که فکر میکنم واقعا لازمه رو دانلود کنم

13. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

باز این پارس چکار می‌کنه که همچهٔ گوگل از کار افتاده همشم قتی پشت سر هم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •