تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1467 از 2365 اولاول ... 4679671367141714571463146414651466146714681469147014711477151715671967 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,661 به 14,670 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به اقــا حمیـــد گـــل.چکار میکنید با زحمت های ما؟
    بابت کامپ وپخش ممنون.
    حالا یک امپ وساب لازم دارم.پیشنهاد شما چی هست؟
    امپ که گفتید ml 75.4خوبه!
    یک ساب با صدای نرم پیشنهاد بدید؟
    انشاالله بعد از اینا یک جفت کامپ دیگه اضافه میکنم.البته قویتر از sqx 165 برای استیج عقب.
    سلام علیرضا جان. خواهش میکنم.اری نکردم گلم.
    متاسفانه 75.4 رو تموم کردن.
    ساب رو میتونم بهت MX 12 plus BR که تو باکس فابریک هست رو پیشنهاد بدم.قیمتش 510 تومن هست خیلی عالیه صداش.سایز 10 هم داره اون هم قیمتش 450 تومن هست

میتونی SQL 165 بگیری بعدا ولی بهتره اونو جلو ببندی SQX رو عقب.
    اطلاع تقریبی از زمان رسیدم بار جدید خبر دارین؟
    مشکل مالی هم تا 4تومن تموم شه بهتره ولی باز ببینم چی میشه
    نه متاسفانه.
    انشاءالله یه سیستم عالی بهتون پیشنهاد میکنم بزارید بار برسه.
    سلام آقا حمیدخوبین
    اگه یادتون باشه یه co 609 یه 141e واسم گرفته بودین اون 141 ر رد کردن الان دنبال یه یونیت خوبم هنوزم چشم دنبال x303 آلپاین
    چی پیشنهاد میدین
    یونیتی میخوام که دیگه عوض نکنم
    راستی کامپ و باکسم حرکت بعدیمه
    سلام وحید جان خوبی انشاءالله؟
    آلپاین که بارش نیامده. به نظر من یه 7056 بگیر خیال خودت رو راحت کن.

سلام حمید جان
    میشه سریهای مختلف محصولات gladen را با هم مقایسه کنید
    مثلا در مورد کامپوننت ها، از سری zero به بالا توی سایت زده که ساخت آلمان هستند، آیا واقعا هستند؟ روشون حک شده؟ ( مثل کامپ های matrix که عکسهاشونو گذاشته بودید، عجب کامپ هایی بودن)
    مثلا در مقایسه سری sql با سریهای بالاتر، توان همه با sql برابره و spl همه از sql کمتره. آیا واقعا اختلاف قیمت 2-3 برابری آنها با سری sql ارزش و توجیح داره؟
    یا در مورد سابها
    sqx 12 توانش 600 واته ولی zero 12 pro توانش 500 واته و احتمالا قیمت zero هم 2-3 برابر sqx باشه
    عمده اختلاف قیمت آنها بخاطر کشور سازندس یا واقعا از لحاظ کیفیت هم خیلی اختلاف دارن؟
    یعنی با پرداخت پول 2 برابر کیفیتش هم دوبرابر میشه یا نه؟
    مرسی از رحمات شما
    البته بیشتر جهت آشنایی با تمام محصولات gladen این سوالو پرسیدم
    در مورد کامپوننتهای زیرو به بالا بله کاملا ساخت آلمان هستند. البته رو جعبه هاشون و اسپیکر نخورده.نه حک نشده رو برچسب پشت مگنت آدیو سیستم HX165SQ زده ساخت آلمان. بار کد روی جعبه هم رو اگر با بارکد اسکنر چک کنید تائید میکنه.
    این برند رو نمیشه با برکس مقایسه کرد. برکس خط تولید بسیار های اند و حرفه ایه کمپانی آدیو فیشر هست و بسیار بسیار گرانقیمت.وقتی یه جفت کامپوننت 6.5 میلیون باشه باید هم اون کیفیت ساخت رو داشته باشه.
    در مورد خط تولید SQL یا SQX و.... فقط توان ملاک نیست.بلکه متریال مصرفی خیلی دخیل هست و در قیمت تمام شده محاسبه میشه.مثلا بسگت SQL با Zero Pro تقریبا یکی هست .ولی بقه قطعات مثل جنس ووفر،دمپر،کراس اوورها و... فرق میکنند.همچنین تیوترها.
    در مورد ساب ووفرها به طور قطع خدمتتون عرض میکنم چون خودم SQX10 رو شنیدم و واقعا همچین کیفیت و دقتی رو تو سابی تجربه نکرده بودم.
    زمانی که ساب میره به سمت SQ توانش کاهش پیدا میکنه چون نیازی به قدرت بالا نیست. نیاز به کیفیت و دقت در اجرای نتها و فرکانسها هست.
    ولی تو سابهای قدرتی موضوع کاملا فرق میکنه.
    نکه دیگه هم که فرمودین همین محل تولید هست.مثلا در آلمان به خاطر بالا تر بودن سطح دستمزدها یک کالا گرانتر تمام میشود یا در کشوری مثل چین یا تایوان.
    نتیجه ای که میتونم از مقایسه و مدلهائی که تاحالا شنیدم بگیرم این هست که من شخصا به اون مثل معروف که هرچقدر پول بدی آش میخوری رسیدم.
    من قدرت رو تو ساب آدیو سیستم X-ion 12-800 دیدم.
    من کیفیت رو تو ساب SQX 10VB حس کردم
    من نهایت لذت رو با کامپوننت Zero 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 برم.
    من مید باس واقعی و قدرتمند رو با SQL 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 و همچنین بهترین ساند استیج رو تو 206 حس کردم.
    رو ماشین خودم هم مید باس قوی و گرمی موزیک رو با Focal 165VR و Mosconi AS 100.4 چشیدم.

2. 10 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

آقا قوی ترین ساب چه سابیه؟ قیمت تا 500 بودجه هست، واسه کسی میخوام.

ممنون
    Last edited by eeeeeeehsan; 09-04-2014 at 16:58.

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دلم با این 7056 نیست آقا حمید دلم میخواست پنل قشنگی داشته باشه 8016 هم دارن نه دیدم چندجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه eeeeeeehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دلم با این 7056 نیست آقا حمید دلم میخواست پنل قشنگی داشته باشه 8016 هم دارن نه دیدم چندجا
    داداش من از آقا حمید برداشتم این ضبط رو، آنچنان زشت هم که میگی نیست. بیست و خورده ای رنگ داره، ظاهر ساده و خلوت و شیکی هم داره، مخصوصاً تو شب. من گذاشتمش رو رنگ قرمز با رنگ قرمز سوراخ سنبه های 206ام ست کردم خیلی قشنگ شده. متن های lcdش هم زیر نور آفتاب هم باورنکردنی خوب نشون میده.
    Last edited by shadows_funeral; 12-04-2014 at 22:14. دليل: تبلیغات در امضا ممنوع

6. 3 کاربر از eeeeeeehsan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

در مورد کامپوننتهای زیرو به بالا بله کاملا ساخت آلمان هستند. البته رو جعبه هاشون و اسپیکر نخورده.نه حک نشده رو برچسب پشت مگنت آدیو سیستم HX165SQ زده ساخت آلمان. بار کد روی جعبه هم رو اگر با بارکد اسکنر چک کنید تائید میکنه.
    این برند رو نمیشه با برکس مقایسه کرد. برکس خط تولید بسیار های اند و حرفه ایه کمپانی آدیو فیشر هست و بسیار بسیار گرانقیمت.وقتی یه جفت کامپوننت 6.5 میلیون باشه باید هم اون کیفیت ساخت رو داشته باشه.
    در مورد خط تولید SQL یا SQX و.... فقط توان ملاک نیست.بلکه متریال مصرفی خیلی دخیل هست و در قیمت تمام شده محاسبه میشه.مثلا بسگت SQL با Zero Pro تقریبا یکی هست .ولی بقه قطعات مثل جنس ووفر،دمپر،کراس اوورها و... فرق میکنند.همچنین تیوترها.
    در مورد ساب ووفرها به طور قطع خدمتتون عرض میکنم چون خودم SQX10 رو شنیدم و واقعا همچین کیفیت و دقتی رو تو سابی تجربه نکرده بودم.
    زمانی که ساب میره به سمت SQ توانش کاهش پیدا میکنه چون نیازی به قدرت بالا نیست. نیاز به کیفیت و دقت در اجرای نتها و فرکانسها هست.
    ولی تو سابهای قدرتی موضوع کاملا فرق میکنه.
    نکه دیگه هم که فرمودین همین محل تولید هست.مثلا در آلمان به خاطر بالا تر بودن سطح دستمزدها یک کالا گرانتر تمام میشود یا در کشوری مثل چین یا تایوان.
    نتیجه ای که میتونم از مقایسه و مدلهائی که تاحالا شنیدم بگیرم این هست که من شخصا به اون مثل معروف که هرچقدر پول بدی آش میخوری رسیدم.
    من قدرت رو تو ساب آدیو سیستم X-ion 12-800 دیدم.
    من کیفیت رو تو ساب SQX 10VB حس کردم
    من نهایت لذت رو با کامپوننت Zero 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 برم.
    من مید باس واقعی و قدرتمند رو با SQL 165 و آمپلیفایر Mosconi One 120.4 و همچنین بهترین ساند استیج رو تو 206 حس کردم.
    رو ماشین خودم هم مید باس قوی و گرمی موزیک رو با Focal 165VR و Mosconi AS 100.4 چشیدم.
    سلام حمید جان
    دستت درد نکنه
    توی نوشتن هم قلم خوبی دارید
    واقعا توصیفتون جالب و قشنگ بود

8. 2 کاربر از amir_naji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

دادا قیمت 7056 چند شده الان

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام اقا حمید.
    در مورد ساب ،من نمیخام قدرتی باشه ،میخام نرم وبا کیفیت باشه،دوست ندارم ماشین ویبره بزنه.
    یک سوال دیگه دارم،روی پراید مدل هاچ پک(نسیم)کامپوننت کجاش میبندند؟میشه رو درماشین جاش را دراورد؟اون وقت روباند چی میذارن تا ضربه نبینه!

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام اقا حمید.
    در مورد ساب ،من نمیخام قدرتی باشه ،میخام نرم وبا کیفیت باشه،دوست ندارم ماشین ویبره بزنه.
    یک سوال دیگه دارم،روی پراید مدل هاچ پک(نسیم)کامپوننت کجاش میبندند؟میشه رو درماشین جاش را دراورد؟اون وقت روباند چی میذارن تا ضربه نبینه!
    سلام
    با اجازه حمید جان
    کامپ رو میتونید روی طاقچه عقب و رودری جلو ببندید
    رودری رو من پیشنهاد نمیکنم
    خودم انجام دادم ولی صدایی که با کیک پنل(باکس چوبی برای باند که روی رودری نصب میشه) گرفتم خیلی بهتر از نصب خالی روی رودری بوود...

12. 6 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام وعرض ادب خدمت تمام دوستان عزیز ؛
    مدتی دنبال پخش p80 یا p80 rsii هستم با ub باشه بهتر اما نداشت هم مهم نیست.( کارکرد) کسی میتونه یا جایی رو میشناسه که داشته باشه.
    ممنون

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آقا قوی ترین ساب چه سابیه؟ قیمت تا 500 بودجه هست، واسه کسی میخوام.

ممنون
    سلام احسان جان.
    منظورتون قویترین ساب تو رنج 500 چیه؟
    وحید جان خیلی هم بد نیست.8019 شده 760 تومن.
    دادا قیمت 7056 چند شده الان
    500 بود ولی شنیدم شده 550 البته فعلا موجود نداره شرکت.
    سلام اقا حمید.
    برای ساب چقدر میخواهید هزینه نمائید؟
    کامپوننت رو هم که حسین جان فرمودند.منم با کیک پنل موافقم.

15. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •