دستت واقعا درد نکنه دوست عزیز
امان از دسته dial-up
خیلی فلش رو دوست دارم ولی متاسفانه صبر ایوب و عمر نوح ندارم!!!!
شوخی کردم میرم کافی نت و... .
انشا الله در آینده بازی های کم حجم تر هم میزارم![]()
بسیار بابت تائیک خوبت و معرفی این بازی زیبا ممنونم
دوستان ئیشنهاد می کنم این بازی رو (flOw) رو حتما دانلودش کنید... خیلی زیباست. ومعتاد کننده
تو این بازی شما باید با خوردن میکروارگانیسم ها رشد کنید و به تکامل برسید
اون + ها که گفتید فقط شما رو یک لایه بالا یا ئایین میاره و کار دیگه ای نمیکنه اونایی که یه نقطه مشکی وسطشون هست ونا رو بگیرید تا ئایین برید. هرچی پاین تر برید چیزای بیشتری پیدا میشن!!
در ضمن آهنگ خیلی قشنگی هم داره
شما لطف دارین
البته گرفتن سلول های + خیلی مهم هست
سلول های + که از بقایای موجودات دیگه به دست می آد در واقع Health شما هست و هر قدر بیش تر داشته باشین، دیر تر می میرین
اگه فقط همین طور پایین برین، ممکنه به راحتی خورده بشین!!!!
بله من فکر کردم شما یه چیز دیگه رو گفتید
آره اون + ها ارزش غذایی شون خیلی زیاده!!
الام من یه موجود دیگه شدم! صفحه هم سبز شده
کنترلش خیلی سخت شده!
بازی Wink the game
امروز می خوام یک بازی Action بهتون معرفی کنم
داستان در مورد Wink هست که به جنگ اژدها می ره
گرافیک خیلی جالب هست. توصیه می کنم اگه گرافیک سنگین هست، گزینه Particles رو در Options روی LOW تنظیم کنید
Wink کار های زیادی می تونه انجام بده. دویدن، آویزون شدن از لبه ها ،پنهان شدن در تاریکی و یا پشت تخته سنگ ها
همین ظور می تونه روی سقف هم هرکت کنه و از بالا روی دشمن بپره! یا مثلا از پست دشمن رو بگیره و جا با جا کنه یا اونو بکشه.
Wink می تونه از صلاح های دشمن ها هم استفاده کنه و یا حتی مشعل های روی دیوار رو برداره و پرتاب کنه
![]()
خوشبختانه این بازی قابلیت Save کردن هم داره !
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
Last edited by rostamiani; 22-02-2009 at 16:45.
سلام دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تايپيك خوب و جالبي رو شروع كردي اميدوارم موفق باشي
درباره بازي flow هم بايد بگم بازي جالبي بود
يه جورايي مثل قسمت اول بازي spore بود
ولي خيلي جالبتر بود
Dynasty Street
امروز یک بازی مبارزه ای به سبک Stick رو بهتون معرفی می کنم
حرکت هایی که می تونید انجام بدید شامل مشت و لگد ایستاده و نشسته. دونوع لگد با پرش و... هست.
اگه پشت سر هم به حریفان ضربه بزنید، مد Special فعال می شه و می تونید دشمن ها رو با چند حرکت مختلف به اطراف پرت کنید !!
سلاح های موجود : یوزی ، کلاشینکف ،شمشیر ،نانچیکه ،نارنجک ،مین با کنترل از راه دور! ،چوب ،ستاره و اره برقی هست
![]()
بازی شامل سه مد مختلف هست:
Adventure :این نوع بازی شامل چندین مرحله هست که اول هر مرحله ماموریت همراه با نقشه محل رو بهتون نشون می ده
Survival :در این نوع بازی باید تا می تونید دشمن ها رو بکشید و امتیاز بالاتری کسب کنید
Tournament: در این حالت در هر مرحله تعداد دشمنان بیش تر می شه و باید تا جایی که می تونید به مرحله بالا تر برید
برای آموزش و تمرین در منوی اصلی گزینه Dojo و برای تمرین با صلاح ها Extras رو انتخاب کنید
لینک دانلود (5 مگا بایت):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولش ک اون سه نفر میان باید چیکار کرد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)