تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 755 اولاول ... 162562612652658659660661662663664665666672712 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت print crayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان خسته نباشین
    من یه دستگاه فتوکپی چند کاره دارم که نمیدونم چطوری از اسکنرش استفاده کنم
    این دستگاهم رو با کابل به کامپیوترم وصل کردم.پرینترش به کامپیوترم وصل شده و مشکلی نداره
    درایور نصب شده دستگاه اینه:

sharp :mx-m350n pcl6-t1

برای راه اندازی اسکنر وقتی به صفحه وب دستگاهم میرم از من dns , desktop port number, process directory میخواد و من ازاین موارد بی اطلاعم فقط IP دستگاهم رو میدونم خواهشمندم کسی که در این ضمینه اطلاع داره منو راهنمایی کنه که خیلی ممنونش میشم.

اگر اسکنرشو به درستی نصب کرده باشی موقعی که بخواهی ازش استفاده کنی میگه IP دستگاه رو وارد کن بعد از وارد کردن IP فقط کافیه دقیقاً بزنی 3121: این عبارتو باید دقیقاً پشت آی پی وارد کنی بعدش خیلی راحت میتونی از اسکنر دستگاه استفاده کنی . در ضمن جسارتاً درایور اسکنر با پرینتر جدا هستش ( دو درایور مجزا هستند ) !!!!!
    امید است که کور سوی امیدی بوده باشد . کمکم

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه پرینتر چند کاره Samsung SCX-3405 دارم که حداید ود آذر ماه خریدم!
    هفته اول بهمن کارتریج استارتر که روش بود ، تموم شد و رفتم از نمایندگی رسمی سام سرویس یه کارتریج MLT-D101S بقیمت 160 تومن گرفتم!

ولی امروز دوباره تموم شد...
    تو سایت سامسونگ نوشته میانگین برای 1500 صفحه کافی هست!
    ولی من همون وقتی که کارتریج رو گرفتم، یه بسته 500 تایی A4 گرفتم که هنوز بیشتر از 200 تا باقی مونده! در حالی که یه کارتریج 1500 صفحه ای و یه کارتریج استارتر رو تموم کردم!

پرینتر هم تو دفتر بیمه ازش استفاده میکنیم و فقط متن پرینت کردیم!!!

فقط یه چیز نظرم رو جلب کرد:
    روی کارتریج نوشته:
    Replace with MLT-D101S (M
    S/N:54s654sf654s6f4s Initial

این کلمه Initial به چه معنی هست؟(معنی لغویش "اول" هست، ولی نمیدونم اینچا چه معنی میده؟)

هم روی کارتریج استارتر و هم روی جدیده، این کلمه نوشته شده!!
    *شماره سریال رو همینطوری نوشتم(حالش رو نداشتم کپی کنم)

حالا بنظر اساتید، مشکل از چی هست؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه پرینتر چند کاره Samsung SCX-3405 دارم که حداید ود آذر ماه خریدم!
    هفته اول بهمن کارتریج استارتر که روش بود ، تموم شد و رفتم از نمایندگی رسمی سام سرویس یه کارتریج MLT-D101S بقیمت 160 تومن گرفتم!

ولی امروز دوباره تموم شد...
    تو سایت سامسونگ نوشته میانگین برای 1500 صفحه کافی هست!
    ولی من همون وقتی که کارتریج رو گرفتم، یه بسته 500 تایی A4 گرفتم که هنوز بیشتر از 200 تا باقی مونده! در حالی که یه کارتریج 1500 صفحه ای و یه کارتریج استارتر رو تموم کردم!

پرینتر هم تو دفتر بیمه ازش استفاده میکنیم و فقط متن پرینت کردیم!!!

فقط یه چیز نظرم رو جلب کرد:
    روی کارتریج نوشته:
    Replace with MLT-D101S (M
    S/N:54s654sf654s6f4s Initial

این کلمه Initial به چه معنی هست؟(معنی لغویش "اول" هست، ولی نمیدونم اینچا چه معنی میده؟)

هم روی کارتریج استارتر و هم روی جدیده، این کلمه نوشته شده!!
    *شماره سریال رو همینطوری نوشتم(حالش رو نداشتم کپی کنم)

حالا بنظر اساتید، مشکل از چی هست؟
    ممنون دوستان!
    مشکل حل شد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    من يك پرينتر اپسون T50 دارم كه چندين سال دارم باهاش كار ميكنم و هيچ مشكلي تا الان نداشته ولي چند وقتيه يك مشكلي برام بوجود آورده كه خودم هر چي توي نت گشتم چيز درستي پيدا نكردم
    مشكل از اينجاست كه پرينتر توي پرينت كاغذ به درستي و با كيفيت خيلي عالي عمل ميكنه ولي روي DVD درست پرينت نميزنه و خطوط بسيار كمرنگ و كلا عكس مورد نظر با كيفيت پايين پرينت ميشه
    اگر كسي كمك كنه ممنون ميشم مشكل از چي ميتونه باشه

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان من یه پرینتر 6000 کنون دارم که بیرون دادم و برام مجددا شارژ کردند و بعد از شارژ به شدت کمرنگه! در حالی که برگه تستی رو که جناب شارژ کننده برام به صورت تست گرفت خوشرنگ و خوب بود!
    برای همین مجبور هستم کاغذ رو روی heavy بگذارم تا یه مقدار طرح بهتر چاپ بشه.
    14 یا 15 بار هم بیشتر از کارتریج شارژ شده استفاده نکرده ام. آیا در این حالت کارتریج رو مجدداً شارژ کنم و یا این که مشکل از پرینترم هست؟؟ چون قبل از شارژ بدون مشکل کار می کرد؟
    یه جاا خوندم اگه از پودر یه شرکت دیگه توی یه کارتریج دیگه استفاده کنند اینجوری می شه!
    چون گذرم ه تهران می خوره جایی که حرفه ای این کار باشند، سراغ ندارین؟؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

با سلام به دوستان عزيز
    من يك پرينتر اپسون T50 دارم كه چندين سال دارم باهاش كار ميكنم و هيچ مشكلي تا الان نداشته ولي چند وقتيه يك مشكلي برام بوجود آورده كه خودم هر چي توي نت گشتم چيز درستي پيدا نكردم
    مشكل از اينجاست كه پرينتر توي پرينت كاغذ به درستي و با كيفيت خيلي عالي عمل ميكنه ولي روي DVD درست پرينت نميزنه و خطوط بسيار كمرنگ و كلا عكس مورد نظر با كيفيت پايين پرينت ميشه
    اگر كسي كمك كنه ممنون ميشم مشكل از چي ميتونه باشه
    سلام
    اگه نازل چک درست باشه اونموقع مشکل به احتمال زیاد از تنظیماته ... مخزن نصب کردید ؟

Sent from my i 704 using Tapatalk

داره خودمونی میشه ЯΣZΛ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان بنده يك پرينتر 1132 سه كاره اچ پي دارم!
    دو تا مشكل دارم كناراي كاغذ خط ميندازه!و برا اسكن جداگونه بايد چكار كنم؟درايور داره براي اسكن جداگانه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض جان عزیزتان یکی کمک کنه

آقا تو رو جون هرکی دوست دارید کی کمک کنه این مشکل ما حل شه. پاک کلافه شدم الانه که پرینتر و از پنجره مغازه پرت کنم بیرون.
    من 1 ماه پیش یه پرینتر اچ پی 1102 خریدم . خیلی عالی پرینت میکرد تا این که شارژش تموم شد با اینکه تجربه شارژ کردن نداشتم ولی با آموزش هایی که توی اینترنت بود تصمیم گرفتم خودم شارژ کنم ضمن اینکه از نزدیک هم چند دفعه ای دیده بود که چه جوری شارژ می کنن.
    بعد از شارژ با یه مشکل اعصاب خورد کن مواجه شدم اینکه قسمتی از صفحه چاپ نمیشه. مثلا یک کاغذ آ4 را در نظر بگیرید در راستای طولی مثلا به پهنای یک خط کش چاپ نمیشه!!!
    از دوستان دیگه سوال کردم گفتن کم شارژش کردی و من دوباره شارزش کردم حتی سه باره شارژش کردم درست نشد.
    10 دفعه در کارتریج و باز کردم ولی درست نشد.
    کسی راه حلی بلد نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

آقا تو رو جون هرکی دوست دارید کی کمک کنه این مشکل ما حل شه. پاک کلافه شدم الانه که پرینتر و از پنجره مغازه پرت کنم بیرون.
    من 1 ماه پیش یه پرینتر اچ پی 1102 خریدم . خیلی عالی پرینت میکرد تا این که شارژش تموم شد با اینکه تجربه شارژ کردن نداشتم ولی با آموزش هایی که توی اینترنت بود تصمیم گرفتم خودم شارژ کنم ضمن اینکه از نزدیک هم چند دفعه ای دیده بود که چه جوری شارژ می کنن.
    بعد از شارژ با یه مشکل اعصاب خورد کن مواجه شدم اینکه قسمتی از صفحه چاپ نمیشه. مثلا یک کاغذ آ4 را در نظر بگیرید در راستای طولی مثلا به پهنای یک خط کش چاپ نمیشه!!!
    از دوستان دیگه سوال کردم گفتن کم شارژش کردی و من دوباره شارزش کردم حتی سه باره شارژش کردم درست نشد.
    10 دفعه در کارتریج و باز کردم ولی درست نشد.
    کسی راه حلی بلد نیست ؟
    احتمالا هنگام شارژ فیلتر های پشت‌ هد کارتریج رو سوراخ کردید و باید کارتریج نو بخرید .

Sent from my i 704 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اقا من مشکل نشت تونر روی درام دارم

یعنی هر چند روز یه بار باید درام را تمیز کنم

چیکار کنم تونر نشت نکنه؟؟

الان کاغذ سیاه چاپ میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •