عزیز سری 8 که یه مدل تو ایران بیشتر نداره که بهترین قیمت 4700 هست که دیجی کالا میده دیگه از این بهتر قیمت گیر نمیاد
عزیز سری 8 که یه مدل تو ایران بیشتر نداره که بهترین قیمت 4700 هست که دیجی کالا میده دیگه از این بهتر قیمت گیر نمیاد
قیمت led lg ln5700 پنجاه و پنج اینچ میخواستم..با گارانتی و بد ن گارانتی.کسی قیمت داره؟؟تلوزیون خوبی هست?
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk 2
سلام.خسته نباشید.اقا ما تصمیممون رو گرفتیم!قرار شد lg la 66100 بگیریم.فقط من 2تا سوال داشتم.1.قبلا بهم la 66000پیشنهاد داده بودین.ایا خیلی فرق بین این دو مدل هست؟66100هم ب کیفیت 66000هست؟2.بین 47 اینچ و 55 اینچش موندیم!از نظر کیفیت و تصویر و خود تلوزیون کدوم بهتره؟خواهشا راهنمایی کنید،فردا میخوایم بریم واسه خرید انشاالله.
Last edited by saadaat2; 12-04-2014 at 05:59.
سلام
دوست عزیز فرقی به جز رنگ توس سایت نزده حالا باز دوستان میگن
ولی یه سوال 55 اینچ خودش کلیه 67 میخوای چیکار برای کجا مگه میخوای؟؟
ای وای شرمنده منظورم 47 و 55 بود ببخشید.اصلا تا قبل اینکه شما بگین ندیده بودم.مرسی
به زبان ساده فرق پلاسما با ال سی دی چیه؟ درسته که میگن پلاسما کیفیت تلویزیونای معمولی رو داره؟
سلام دوستان با 3200 تا 3500 چی بگیرم خوبه که هم امکانات خوب داشته باشه هم کیفیت؟ 46 یا 55 اینچ میخوام اگه 46 باشه بهتر.
دوست خوب مدل ۴۶ یا ۵۵ سونی w700 رو بگیر از همه نظر عالیه برای مشاهده مشخصاتشون به لینک زیر مراجعه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر سه بعدی میخوای الجی بخر La7400 سایز ۴۷ بخر
موفق باشید
فرقاشون زیاده ولی راحت به شما بگم کیفیت جفتشون در یک حده ولی مزیت پلاسما نسبت به ال سی دی مقاوم بودن صفحه نمایش اون هستش .
از طرفی اشکال بزرگ پلاسما البته تو ارزون قیمتاش فول اچ دی نبودن اون هستش
سلام.یه سوال
می خوام یه تلویزیون رسیوردار بگیرم و تا 3 تومن می تونم هزینه کنم..خودم تا حالا lg la620v رو پیدا کردم ولی کیفیت تصویرشو نمیدونم چطوریاست.ممنون میشم راهنمایی کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)