والا اون دوستمون با هردو مودم 2750u سفید و 8968 ورژن دو کلیپی با بیت ریت 11.6 مگابیت در ثانیه رو روون استریم کرد طبق گفته خودشو من فکر میکنم با توجه به سرعت کپی از فلش 4 مگابایت در ثانیه بشه فیلمی با حداکثر بیت ریت 8*4 مگابیت در ثانیه رو استریم کرد
والا اون دوستمون با هردو مودم 2750u سفید و 8968 ورژن دو کلیپی با بیت ریت 11.6 مگابیت در ثانیه رو روون استریم کرد طبق گفته خودشو من فکر میکنم با توجه به سرعت کپی از فلش 4 مگابایت در ثانیه بشه فیلمی با حداکثر بیت ریت 8*4 مگابیت در ثانیه رو استریم کرد
مودم خوب که به کارت بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست. قیمتش حدود 420-430 بود تا قبل از عید.
آره اگه با لپ تاپ بر کنار مودم وایستی میشه ولی من اکثر فیلمامو با موبایل از فاصله پنج متری يا بيشتر استریم میکنم و تو این شرایط نهایتش 4mbpsه.
پنج متر با مانع ؟؟ برو نزدیک مودم تست کن سرعت کپی از فلش رو
خب معلومه با مانع, تو زمین فوتبال زندگی نمیکنیم که! اگه سیگنال دهی خوب باشه با لپ تاپ سرعت خوندن از فلش نه هارد, 2.3 و سرعت نوشتن 1.3 میشه
دیروز n55 رو گرفتم. به قیمت 435 تومن از بازار رضا. بماند که آپگرید firmware نیاز داشت و وقتی خودِ مودم خودشو آپدیت کرد، دیگه بالا نیومد و 3 -4 ساعت وقت گذاشتم تا بالاخره بالا اومد. مودم خوبی به نظر میاد. هنوز وقت نکردم خیلی تستش کنم. فقط یه نکته خیلی داره اذیتم میکنه و اونم اینکه من با 2750 وقتی کانکت می شدم، down stream تا 1.2 Mb بالا میرفت و سرعت دانلودم از یه سری سایتا مثل ورزش3 به 1.1 مگابایت میرسید. اما این n55 هیچوقت down stream ش بالاتر از 7616 نمیره و سرعت دانلودم حدکثر 900 کیلوبایته. این رو مخمه. دوستان ایده ای ندارید برا حل این مشکل؟
اگه هنوز 2750 رو هنوز داری موارد زیر رو تو هر دوتا مودم چک کن ببین چه فرقی میکنن:
SNR، Attenuation
2750 چه رنگیه سفیده یا سیاه؟
مثلا پذیرایی شما پنج متر طول نداره ؟؟
شاید نویز زیاده در اطرافتون
![]()
2750 دیگه دستم نیست. الان خونه نیستم. اما وقتی رفتم خونه حتما این پارامترایی که گفتی رو چک میکنم. مگه snr به خط تلفن ارتباط نداره؟ قاعدتا بتید نوی هر دوتا مودم یه جور باشه دیگه؟ یا اینکه من اشتباه می کنم!
به مودم هم بستگی داره کاملا
چرا گذاشتی آپدیت بشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)