تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: GIGABYTE GA-Z87X-UD3H یا ASUS Z87-EXPERT؟

داره خودمونی میشه yakuzaturk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض GIGABYTE GA-Z87X-UD3H یا ASUS Z87-EXPERT؟

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

از دید هر کسی بهترین مادربرد بین این دو مورد گزینه ای هست که نیاز های کاربر را برطرف کنه
    شما ببین کاربردت چی هست و چقدر می تونی هزینه کنی
    بطور کلی به نظرمن اکثر امکانات این دو مادربرد به احتمال خیلی زیاد برای شما بلا استفاده خواهد بود
    پس اول کاربرد خودتون را مشخص کنید و بعدش هم اگر قطعا قصد انتخاب بین این دو گزینه را دارید گزینه ای را انتخاب کنید که قیمت پایین تری داره تا ضرری که متحمل میشید به حدعقل برسه

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yakuzaturk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از دید هر کسی بهترین مادربرد بین این دو مورد گزینه ای هست که نیاز های کاربر را برطرف کنه
    شما ببین کاربردت چی هست و چقدر می تونی هزینه کنی
    بطور کلی به نظرمن اکثر امکانات این دو مادربرد به احتمال خیلی زیاد برای شما بلا استفاده خواهد بود
    پس اول کاربرد خودتون را مشخص کنید و بعدش هم اگر قطعا قصد انتخاب بین این دو گزینه را دارید گزینه ای را انتخاب کنید که قیمت پایین تری داره تا ضرری که متحمل میشید به حدعقل برسه
    مثلا کدوم امکاناتشو میگین؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
    من خودم میدونم این دو تقریبا مثل هم هستند و هر دو اینها جواب کاربرد من را میدهند ولی در حالت کلی اگر بین مادر برد ایسوس و گیگابایت بخایم یکی رو تو این دو مورد بخصوص انتخاب کنیم کدوم بهتره ؟با توجه به اینکه هزینه هر دو تقریبا یکی است.
    دلیل اینکه این مادر برد را انتخاب میکنم اینه که اولا پردازنده های جدید رو ساپورت میکنه ،در آینده اگه بخام گرافیک و رمو بر اساس نیازهای بعد ارتقا بدم میشه ارتقا داد و همچنین میشه سخت افزارهای دیگه نیز به آن اضافه کرد با کمترین محدودیت و بدون اینکه دوباره مادربرد جدید بگیرم و همچنین امکانات دیگر مثه usb 3 و بقیه امکانات که به این زودیها از رده خارج نمیشود.
    Last edited by yakuzaturk; 01-04-2014 at 12:39.

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

مثلا کدوم امکاناتشو میگین؟میشه بیشتر توضیح بدین؟
    من خودم میدونم این دو تقریبا مثل هم هستند و هر دو اینها جواب کاربرد من را میدهند ولی در حالت کلی اگر بین مادر برد ایسوس و گیگابایت بخایم یکی رو تو این دو مورد بخصوص انتخاب کنیم کدوم بهتره ؟با توجه به اینکه هزینه هر دو تقریبا یکی است.
    دلیل اینکه این مادر برد را انتخاب میکنم اینه که اولا پردازنده های جدید رو ساپورت میکنه ،در آینده اگه بخام گرافیک و رمو بر اساس نیازهای بعد ارتقا بدم میشه ارتقا داد و همچنین میشه سخت افزارهای دیگه نیز به آن اضافه کرد با کمترین محدودیت و بدون اینکه دوباره مادربرد جدید بگیرم و همچنین امکانات دیگر مثه usb 3 و بقیه امکانات که به این زودیها از رده خارج نمیشود.
    اگر من بخوام بین این دو انتخاب کنم قطعا مدلی را می گیرم که ارزونتر باشه
    بعید می دونم شما از قابلیت هایی مثل SLI یا CFX بخواهید استفاده کنید
    همچنین مدار تغذیه این دو مدل برای اورکلاک متوسط و سنگین طراحی شده هر چند بعید می دونم شما بخواهید روی این مادربردها اورکلاک انجام بدین
    هر دو مدل از اسلات PCI-E نسخه سوم پشتیبانی می کنند هر چند که عدم پشتیبانی از این اسلات و نسخه 2 هم به نظرم در حال حاضر مشکلی ایجاد نخواهد کرد
    همچنین هر سه مدل از 32 گیگابایت حافظه DDR3 با فرکانس 3 گیگاهرتز پشتیبانی می کنند که توجه داشته باشید که استیبل کردن فرکانس های بالای 2000 برای کاربران عادی تقریبا غیر ممکن هست
    انتخاب با خود شما هست ولی باز هم توصیه می کنم اگر قرار هست بین این دو مدل انتخاب داشته باشید مدلی را بگیرید که ارزون تر باشه هر چند شما کاربری خودتون را مشخص نکردین

6. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قیمتشون که یکی نیست ، و گیگا ارزون تره ، حده اقل 60-70 دلار ارزون تر.حتی با توجه به این الان رویو های معتبر رو نگاه کنید giga z87 ud3h چیزی کم نمیاره ، و اگه اختلافی هست ، مثلا تو گیم در حد چند فریم ، یکی دو فریم. یا توی امتیاز ها مثلا توی 3dmark یا cinebench در حد صدم امتیاز با هم اختلاف دارند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •