اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدند
اون قضیش با ما فرق داره ما هر 10-15 مین دیسکانکت میشیم فقط هم مختص لیگ نیست تقریبا همه بازی های انلاین از جمله دوتا استیم XBL و PSN دچار این مشکل شدند
روش منو برین الان 5 بار امتحانش کردم درست میشه
اگه نشد من 1000 تا rp میدم بهتون![]()
ببخشید من دقیق متوجه نشدم دقیقا چه زمانی باید آن و کنیم و چه زمانی آف؟
زمانی که دیسکانکت شدی Alt tap کن hostspot shield رو بازش کن pause protection رو بزن بعد یه صفحه دیگه باز میشه pause now رو که بزنی ریکانکت میشی
اگه دوباره شاید بعد از 20 دقیقه دیگه که دیسکانکت شدی دوباره hotspot shield رو بازش کن start protection رو بزن دوباره ریکانکت میشی![]()
اگرم وقتی بازی رو شروع کردی ولی hotspot shield رو on نکرده بودی بعد از دیسکانکت شدن on کنی بازی ریکانکت میشه
همین![]()
اگه سریع بعد از دیس کنکت دکمه کنکت رو بزنی وصل نمی شه ولی اگه 5 ثانیه صبر کنی بعد بزنی راحت وصل می شه ...
من که دارم با همین روش بازی می کنم و اصلا مشکل ندارم نه نیاز به برنامه هست که پینگم رو داغون کنه نه هیچ چیز دیگه وفقط کلا 10 ثانیه نیستم![]()
خوب بدبختی من HSS آن میکنم اصلا لاگین نمیشه :/
از kerio که بهتره
kerio پینگ منو که 160 بود رو میبرد 470 یا بیشترولی با Hotpot پینگو خیلی ببره بالا میکنه 200
Last edited by R.I.P; 30-03-2014 at 20:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)