تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: مین با ساپورت پردازنده بیش از یکی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من فک میکنم خیلی سخت گیرتون بیاد تو بازار مدل ایسوس که معرفی شد شاید بشه تهیه کرد
    اگه این مدل از گیگابایت هم بتونید تهیه کنید با قیمتی حدود 1400 مدل خوبیه ، فقط برای پورت های یو اس بیش باید بعدا یه هاب بگیرید چون خیلی تعدادش دیگه کمه
    یدونه یو اس بی 3
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط یه مساله اینو من الان دیدم تو آمازون میفروشن
    الان سایت های هستند که شما از طریق اونها میتونید خرید اینترنتی از سایت های خارجی کنید ، مثلا
    میتونید این مدلی که معرفی کردم رو باقیمتی حدود 400 دلار بخرید و احتمالا یه هزینه هم برای دلیور کردن باید بپردازید که همون 1400 که گفتم در میاد

2. این کاربر از cyrax782 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

LGA 2011 Ivy Bridge-EP Xeon E5-2620
    آی وی سوکت 2011 شامل xeon ها هم میشه که از چند پردازنده پشتیبانی میکنند , نمیدونم منظورتون از این جمله " (ایوی و سندی) سوکت 2011 فقط از تک پردازنده پشتیبانی میکنه " چی بود

در مورد این جملتون هم "از سوکت 2011 فقط سری زئون از پیکربندی بیش از 1 سی پی یو پشتیبانی میکنند" یعنی هیچ مینی نیست که با سوکت 2011 دو تا پردازنده core i7 بشه روش گذاشت؟
    مین Intel LGA 2011 Z9PE-D8 WS | Dual Souket هم فقط xeon میخوره؟
    منظورم از" (ایوی و سندی) سوکت 2011 فقط از تک پردازنده پشتیبانی میکنه " دسته بندی سری دسکتاپش بود نه سرورش

میخواستم تفکیکی بین سری دسکتاپ این خانواده با سرورش قاعل بشم که جمله ظاهرا مبهم تر شد !

در مورد بخش دوم سوالتون هم Z9PE-D8 asus بهترین مادربورد ساخته شده سوکت 2011 هست که هم از سری زئون و هم سری دسکتاپ (core i7 ) پشتیبانی میکنه !

اما اگر شما دو عدد core i7 قرار بدید سیستم یا بوت نمیشه یا یکی از پردازنده ها رو میشناسه صد در صد نمیتونم تایید کنم این ولی به احتمال 90 درصد کار نمیکنه چون تو اینترنت دیدم این مشکل برای خیلی ها پیش امده

چرا نمیتونم صد در صد تایید کنم ؟

چون خیلی سال پیش زمان پنیتوم 3 که تازه 600 اش تو بازار امده بود من یک مادربورد دوال اینتل گرفتم و دو عدد پردازنده 550 مگا هرتز و 500 مگا هرتز روش قرار دادم (هر دو سری معمولی بودند نه زئون) و سیستم بوت شد و هر دو سی پی یو با هم کار میکردند و ویندوز دو تاشون رو نشون داد یکی در سرعت 550 یکی 500

از اون زمان هم دوال با دو تا پردازنده معمولی (نه زئون) نبستم و نمیدونم تو مادربورد های جدید چنین چیزی ممکنه یا نه !

4. این کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برد مورد نظر شما فقط XEON سری E5 رو ساپورت میکنه !
    دلیل اینکه سری I7 نمیتونه از دوال سوکت پشتیبانی کنه اینه که فقط یک مسیر QPI داره
    تشکر اما دوستمون در پست قبل چیز متفاوتی گفتند , توی سایت خودش هم زده از xeon ساپورت میکنه اما نگفته i7 ساپورت نمیکنه و دقیق معلوم نیست موضوع چیه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منظورم از" (ایوی و سندی) سوکت 2011 فقط از تک پردازنده پشتیبانی میکنه " دسته بندی سری دسکتاپش بود نه سرورش

میخواستم تفکیکی بین سری دسکتاپ این خانواده با سرورش قاعل بشم که جمله ظاهرا مبهم تر شد !

در مورد بخش دوم سوالتون هم Z9PE-D8 asus بهترین مادربورد ساخته شده سوکت 2011 هست که هم از سری زئون و هم سری دسکتاپ (core i7 ) پشتیبانی میکنه !

اما اگر شما دو عدد core i7 قرار بدید سیستم یا بوت نمیشه یا یکی از پردازنده ها رو میشناسه صد در صد نمیتونم تایید کنم این ولی به احتمال 90 درصد کار نمیکنه چون تو اینترنت دیدم این مشکل برای خیلی ها پیش امده

چرا نمیتونم صد در صد تایید کنم ؟

چون خیلی سال پیش زمان پنیتوم 3 که تازه 600 اش تو بازار امده بود من یک مادربورد دوال اینتل گرفتم و دو عدد پردازنده 550 مگا هرتز و 500 مگا هرتز روش قرار دادم (هر دو سری معمولی بودند نه زئون) و سیستم بوت شد و هر دو سی پی یو با هم کار میکردند و ویندوز دو تاشون رو نشون داد یکی در سرعت 550 یکی 500

از اون زمان هم دوال با دو تا پردازنده معمولی (نه زئون) نبستم و نمیدونم تو مادربورد های جدید چنین چیزی ممکنه یا نه !
    خوب هرچی جلوتر بره 100% بیشتر این موضوع چند پردازنده ای با پردازنده های معمولی غیر xeoni رو مادربوردها مرسوم میشه حتی برند های معمولی تر
    تو یک سایتی دیده بودم یک مینی بود که 2 تا پردازنده معمولی غیر xeoni میخورد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من فک میکنم خیلی سخت گیرتون بیاد تو بازار مدل ایسوس که معرفی شد شاید بشه تهیه کرد
    اگه این مدل از گیگابایت هم بتونید تهیه کنید با قیمتی حدود 1400 مدل خوبیه ، فقط برای پورت های یو اس بیش باید بعدا یه هاب بگیرید چون خیلی تعدادش دیگه کمه
    یدونه یو اس بی 3
    فقط یه مساله اینو من الان دیدم تو آمازون میفروشن
    الان سایت های هستند که شما از طریق اونها میتونید خرید اینترنتی از سایت های خارجی کنید ، مثلا
    میتونید این مدلی که معرفی کردم رو باقیمتی حدود 400 دلار بخرید و احتمالا یه هزینه هم برای دلیور کردن باید بپردازید که همون 1400 که گفتم در میاد
    1400 که خیلی عالیه اگه این مین خوبی باشه و پیدا هم بشه !!
    الان این مادربورد 2 تا i7 ساپورت میکنه 100% ؟
    دوستان لطف کنند نظرشونو در رابطه با این مین بگن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باز هم دوستان اگر چیزی دیدند و اطلاعاتی در مورد مین های 2 پردازنده i7 ساپورت موجود در بازار ایران کسب کردند لطفا اطلاع بدند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران - سه راه افسريه - شهرك كاروان (رضويه)

پيش فرض

تشکر اما دوستمون در پست قبل چیز متفاوتی گفتند , توی سایت خودش هم زده از xeon ساپورت میکنه اما نگفته i7 ساپورت نمیکنه و دقیق معلوم نیست موضوع چیه
    خوب هرچی جلوتر بره 100% بیشتر این موضوع چند پردازنده ای با پردازنده های معمولی غیر xeoni رو مادربوردها مرسوم میشه حتی برند های معمولی تر
    تو یک سایتی دیده بودم یک مینی بود که 2 تا پردازنده معمولی غیر xeoni میخورد
    مین های ASUS یک خوبی دارند (البته مادربورد های شرکتای دیگه هم کمی بیش ساپورت میکنند) اینه که علاوه بر پردازندهای که در لیست ساپورت مادربوردشون وچود داره یک سری پردازنده دیگه رو هم به صورت غیر رسمی ساپورت میکنند

مثلا
    Z9PE-D8 asus
    همین سی پی یو 3960x که از سوکت 2011 هست رو هم ساپورت میکنه با اینکه در لیست ساپورتش نیست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا مثلا الان خود من
    یک سی پی یو زئون رو روی سیستم ام که مادربورد P5q هست نصب کردم با اینکه در لیست ساپورتش نیست و الان دارم باهاش کار میکنم

10. این کاربر از _LOVE_CODER_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

خب من شخصا با سیستم های سرور زیاد سر و کار نداشتم
    ولی اون لینکی هم که دوستومون دادن که مبنی بر ساپورت 3960 روی برد
    Z9PE-D8 asus بود مشخصا توجه می کنید که صاحب همون تاپیک هم از ساپورت شدن اون سی پی یو تعجب کرده و گفته قاعدتا نباید اون CPU پشتیبانی می شد
    خب شاید احتمال شانسی بودنش باشه مثل آنلاک شدن CPU های AMD

12. 3 کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

طبق جستجوهای بیشتری که داشتم به نظر میاد برند EVG مین هائی با ساپورت چند پردازنده ای از نوع پردازنده های غیر xeoni زده
    دوستان لطف کنند اگر اطلاع قوی تری در رابطه با مین های موجود در بازار ایران پیدا کردند که چند پردازنده ای را با پردازنده های غیر xeoni ساپورت میکنند اینجا به اشتراک بگذارند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •