تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 609 از 1849 اولاول ... 10950955959960560660760860961061161261361965970911091609 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,081 به 6,090 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تست 11 شب

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

من الان با نت برادرم اومدم امروز کلا قطع بود تا وصل وقتی که هم که وصله داغونه. پس فردا سرویسم تموم میشه اما متاسفانه تو تعطیلاته و بدون نت میمونم اجبارا یک ماه دیگه تمدید می کنم بعدش میرم چون پول و زدن به جیب الان دارن به ریش ملت میخندن
    troy3 شما همینجا مشورت کردین گفتیم داغونه حداقل یکماهه میگرفتید که امتحان کرده باشین
    متاسفانه های وب با تبلیغات و بیلبوردهایی که تو خیابان میزنه خیلی ها فریب میخورن و میان یکساله میگیرین. های وب میدونه اوضاش داغونه طرح های یکساله میزاره که خودشو حالا حالاها بیمه کنه
    من از سر اجبار های وب گرفتم! isp قبلیم هم حجم دزدیمیکرد هم سرعتش زیر خط فقر بود.
    تو شهر ما که 2 - 3 isp پیدا میشن اونام یکی از یکی بدترن.
    تو همین فروم هم تبلیغش رو در header زده بودند.
    خدا های وب رو نصیب گرگ بیابون نکنه!
    قرار یه مودم رایگان هم بفرستند ولی خدا میدونه چه مودمیه!
    Last edited by troy3; 23-03-2014 at 22:24.

3. این کاربر از troy3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سلام دوست عزیز این فشفشه که فرمودین داخل سایت زده 5روزه 12 تومان وقتی تمامش کنم می تونم بلافاصله دوباره بگیرم ؟ میشه کلی راهنماییم کنید الان من می خوام تغییر سرویس بدم همین های وب خوبه ؟ اگه بخوام درخواست سرویس بدم با همون هزینه 70 تومان چند مگ باید بگیرم؟ .من مصرف اصلیم دانلود کردنه !
    سلام
    دوست عزیز برای دانلود این طرح فشفشه حرف نداره میتونی سرویس یک ماه بگیری با کمترین حجم ولی دانلود شبانه هم داشته باشه بعدش میتونی فشفشه بگیری و چون دانلود میکنی خیلی به صرفه هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز این فشفشه که فرمودین داخل سایت زده 5روزه 12 تومان وقتی تمامش کنم می تونم بلافاصله دوباره بگیرم ؟ میشه کلی راهنماییم کنید الان من می خوام تغییر سرویس بدم همین های وب خوبه ؟ اگه بخوام درخواست سرویس بدم با همون هزینه 70 تومان چند مگ باید بگیرم؟ .من مصرف اصلیم دانلود کردنه !
    البته قیمت 5 روزه 15 گیگ 9 هزار تومن هست. شما وقتی حجم فشفشه رو تموم کنی می تونی دوباره بخری. یا باید حجم فشفشه تموم بشه یا زمانش تا بتونی دوباره فشفشه بخری.

شما میتونی سرویس 1 مگ بخری که 3 ساعت هم رایگان داره. بقیه رو هم فشفشه بخری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

بله میتونی دوباره تمدید کنی ! البته همونطور که دوستان گفتن فشفشه ها الان قیمتش تغییر کرده که 5 روزش شده 9 تومن.

ببین الان شما یا میتونی سرعت 1 مگ با حجم 1 گیگ بگیری با قیمت 10 تومن ! بعد در طول ماه 6 تا ازین بسته ها بخری که با مالیات 6 درصد میشد حدود 69 تومن .
    یا میتونی 1 مگ 8 گیگ بگیری که 4 تا 7 رایگان به قیمت 28900 ( شاید پایینم بیاد ) .اینطور که بچه ها گفتن ماکزیموم 4 گیگ رو شاید بتونی تو اون سه ساعت بگیری. هر وقتم خواستی میتونی فشفشه بخری ( نمیدونم تو مدتی که فشفشه داری بازهم شبانه هست یا نه دوستان باید بگن )

با توجه به صحبتایی که تو این تاپیک شده بهتر فعلا 1 ماه بگیری تا ببینی بعدا چی میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها مسیر شما هم آذربایجان هستش؟

سرور آذربایجان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دیشب مثلا اومدیم از سرعت استفاده کنیم بازی بارسا رئال رو آنلاین ببینیم. دقیقه 5 سایتای خارجی قطع شدن و مجبورشدم برم از شبکه 3 ادامشو ببینیم !
    در ضمن این سومین شب تو هفته گذشته است که آخر شب سرورای خارجی قطع میشن باید تا فردا صبح صبر کنی تا دوباره برگردن.

9. 3 کاربر از IranNama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه troy3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    مـــــهـــــابـــــاد

پيش فرض

بچه ها مسیر شما هم آذربایجان هستش؟

سرور آذربایجان

فک کنم مسیر ما از افغانستانی چیزی باشه.
    -
    -

اینجارو: با پول مردم چه تشکیلاتی بهم زدن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیشب مثلا اومدیم از سرعت استفاده کنیم بازی بارسا رئال رو آنلاین ببینیم. دقیقه 5 سایتای خارجی قطع شدن و مجبورشدم برم از شبکه 3 ادامشو ببینیم !
    در ضمن این سومین شب تو هفته گذشته است که آخر شب سرورای خارجی قطع میشن باید تا فردا صبح صبر کنی تا دوباره برگردن.
    اره منم دیشب کلا نمیتونستم وارد سایتای خارجی بشم.

11. 2 کاربر از troy3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

هنوزم رو مسیر آذربایجان هستیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •