به شعاع 100 متر ؟؟ خیلی زیاده !!
به شعاع 100 متر ؟؟ خیلی زیاده !!
به شعاع که نه ...فقط میخام به یه خوه که در حدود 80-100 متری خونمونه نت برسه!
حالا شما مودمی رو میشناسین که به این فاصله جواب بده؟
دوستان گفتن با روتر هم میشه اینکارو کرد! به روتر کار کردین شما؟ چه قیمتی کارمو را میندازه و ایا شدنیه با روتر؟
پیشنهاد شما چیه؟
بهرحال جواب میده دیگه؟
کاش دو انتنه میگرفتم! خوده فروشنده هم گفته بود که جواب میده ای وای حالا دوباره باید بیفتم تو خرج
3 انتنه که حدود 300 تومنه!!
حاالا ببینیم روتر چه جوریاس! اگه شد با روتر کارمو را میندازم چاره چیه!
فضای بازه بین منزل شما و اون خونه ؟
نه دو سه تا دیوار هست و یه دونه خونه ی نقلی و کوچیک ...در کل فاصله اونقدرام زیاد نیست!
دوستان من یه مودم معمولی میخوام!!!
که بشه باهاش به اینترنت وصل شد البته وایرلس هم داشته باشه حداکثر استفاده ام هم 15 متره!...
دو مودم تیپی لینک قبلی ای که خریدم، جفتش کمتر از یه ماه کار کردن به دلیل اینه که ظاهرا همه جنس بنجل میارن و خنده داره که میگن تیپی لینک مودماش خوب نیست!!!!! :|
میشه بگید الان چه مودمی زیر 100 تومن هست که بخرم و خراب نشه؟ من مودم رو کانفیگ میکنم و میذارم اون کنار و دیگه کاریش ندارم!!!! ممکنه 2 ماه کار کنه و خاموش نشه... اساسا من با خاموش کردن رابطهای ندارم... نه لپتاپ و نه کامپیوتر و نه مودم و نه هیچ چیزی رو خاموش نمیکنم... مودم قبلیم حدود 4 سال تو این شرایط کار کرد اونم تو گرمای وحشتناک اتاقم! که پنکه خراب بود.... حالا این سوسول های 100 تومنی که میخرم یه ماه هم کار نمیدن و تندی خراب میشن... :(
میتونی در میانه راه از یک اکسس پوینت ارزون قیمت بعنوان ریپیتر استفاده کنی ؟؟شاید اگه آنتن پارابولیک روی مودمت نصب کنی هم جواب بده
![]()
میانه راه؟ ینی میگی بذارمش تو خونه ی مردم؟ به برق هم که باید وصل بشه ...نمیدونم فقط میتونم 20 متر اونور تر از خونمون بذارم که بازم 70-80 متر فاصله میمونه با خونه ی مورد نظر!
آنتن پارابولیک دیگه چیه داداش؟ یکم توضیح میدی؟ قیمتش چنده؟ اگه فک میکنی جواب میده که همینو امتحان کنم؟
راست میگی خونه مردم نمیشه مودم گذاشت چون شاید احتیاج به ریست پیدا کنهپس بیخیال ریپیتر
توی گوگل سرچ کن دیگه ! مطمئن نیستم جواب بده چون هم موانع نسبتا زیاده و هم توان مودمهای داخلی خیلی کمه![]()
حالا ریستش به کنار مردم شاید راضی نباشن خب! بعدشم برق مصرف میکنه و اصن معلوم نیس پدرشو در نیارن
خب نمیشه یه روتر قوی تر بگیرم تا کارم راه بیفته؟ قیمتش چقده؟
تو گوگل سرچ کردم داداش! اون که خیلی بزرگه ..مثه انتن تلویزیونه مگه نه؟ تو مشخصاتش انتن قدرتش نوشته 30 دسیبل وای صد درصد جواب میده ولی خیلی گرونه! حدود 200-300 تومنه! بجاش یه مودم 3 انتن میگیرم چرا سرمو درد بیارمو سیم کشی و اینا کنم اخه!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)