آره همزمان شد پستمون : دیگفتم که !!![]()
مرسی عزیز
خوب یعنی مثلا اکو 8 مگ بگیریم سرعت دانلود از سایت های خارجی چنده ؟ از سایت های ایرانی چنده؟(در شب)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آره همزمان شد پستمون : دیگفتم که !!![]()
مرسی عزیز
خوب یعنی مثلا اکو 8 مگ بگیریم سرعت دانلود از سایت های خارجی چنده ؟ از سایت های ایرانی چنده؟(در شب)
من خودم 8 مگ دارم
بعضی سرور های خارجی تو شب سرعت تا 400 هم نمیره
ولی سرور ایرانی (( مثلا اکسپرس )) تا 1000 هم میره !!!
البته بازم بستگی به ترافیک مرکز مخابراتیت داره
بعضی مواقع باید 2 تا 3 فایل همزمان بزاری تا سرعت حداکثر رو بگیری !! (( ملت میریزن واسه دانلود))
اوکی همینو میخواستم!
خیلی لطف کردی.
محدود که نمیکنه سرور خاصی رو؟ مثلا از یه سرور زیاد دانلود کنی اونو محدود کنه
یا کلا محدود بشی به خاطر استفاده زیاد.
الان دان استریم که برای شما گذاشتن شب ها و روز ها یکیه درسته؟ فقط سرور های خارجی سرعتشون لیمیت شده؟
اگه بری توی قسمت نتورک و کانکشنی که داری ازش استفاده میکنی رو دیسیبل کنی دیگه روی سیستم اینترنت نداری ولی وای فای و اینا فعاله هر وقتم نت روی پی سی خواستی enable رو میزنی
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
اون ک از زندگی هم محدود شده . کلا محدود ب دنیا اومده![]()
اکو ۸ مگ از دیروز خرابه
سرعت پایین ... قطعی زیاد
دقیقا همینطوره منم 8 مگ اکو دارم کلا ر..............ده ....این انجمن رو به زور باز میکنه ...سایتای خارجی هم که پیشکش![]()
لامصب همه چی دست به دست هم داده این قیسبوک باز نشه.
هیچ راهی جواب نمیده...ssl که فقط سایت قیسبوک رو بالا میاره.... بقیه چیزاشو سپرده به خدا
دوستان یه اعلام وضعیت بکنن ببینم فقط واسه من اینجوریه یا بقیه هم تو این غم باهام شریکن!![]()
یه سوال خط من تا چند مگو ساپورت میکنه ؟
Downstream Upstream SNR Margin (0.1dB): 265 170 Attenuation (0.1dB): 140 95 Output Power (dBm): 2.0 9.0 Attainable Rate (Kbps): 24096 1232 Rate (Kbps): 3607 766 D (interleave depth): 64 32 Delay (msec): 13.69 15.52
فکر کنم 24 مگابیت
هم اکنون 360 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 360 مهمان)