تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 21

نام تاپيک: ناپدید شدن و قطع شدن کامپیوترهای مجود در شبکه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض ناپدید شدن و قطع شدن کامپیوترهای مجود در شبکه

سلام
    من ورک گروپ درست کردم شامل 3 تا کامپیوتر با ویندوز7. مودم لینک سیس هست.
    بطور تصادفی و مدام شبکه قطع می شه. بعضا فقط کامپی.ترها فقط خودشونو می بینن.
    فایروال قطعه و این مشکل بصورت شانسی و تصادفی رخ می دهد.
    راه حلش چیه به نظرتون؟
    من تو چن جا خوندم که مودم های لینک سیس مشکل داره و بایستی فریم ویرش آپدیت شه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال ویندوز smss.exe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منظورت از پریدن شبکه چیه دقیقا؟
    اگر منظورت نشون ندادن سیستم ها توی بخش Network هست که اینا رو بخون:
    به چندتا چیز مربوط مشه:
    اول ببین که توی تنظیمات کارت شبکه گزینه های زیر تیک خورده باشند:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنظیمات کارت شبکه هم که توی این مسیر Control Panel\Network and Internet\Network Connections باید بری و روی کارت شبکه کلیک راست کنی و Properties بزنی.

نکته ی بعدی اینه که کلا سیستم های شما چون در حالت Workgroup هستند الزاما نباید اون قسمت Network رو نشون بدن. توی شبکه های Domain چون در مورد این قضیه سرویس داریم (PDC Emulator) باید نشون بدند ولی توی Workgroup فرقی نمیکنه. پس توی Workgroup اولین سیستمی که بالا بیاد شروع میکنه به جمع کردن اطلاعات و اونو به باقی سیستم ها که بعدا بالا بیان میده؛ پس باید حواست باشه که اون اگر خاموش بشه دیگه چیزی وجود نداره.

نکته ی بعدی استفاده ی پیش فرض از IPv6 هست؛ توی همون مسیر بالا که بری می تونی تیک گزینه ی Internet Protocol IP Version 6 رو بزنی. چون خود IPv6 یه چیزهایی برای این قضیه داره و بدون تنظیمات خودش اینا رو می فهمه.

در نهایت هم اگر نشد به صورت مستقیم از IP برای ارتباط استفاده کن. برو توی Run و یا Windows Explorer و آدرس IP سیستم مقابل رو به این صورت بزن:
    کد:
    اگر منظورت چیز دیگه ای بود توضیح بیشتری بده.

3. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با تشکر از پیشنهاد کامل و جامعتون.
    من عصر میرم سراغ کامپیوترها و اینا رو چک می کنم. ولی عجالتا چند تا سوال دارم.
    1-در یکی از این قطع شدن شبکه، رفتم کنار مودم و دیدم تمام چراغهاش خاموش شده(حتی وایرلس) و فقط پاور روشنه که بعد از خاموش روشن کردن درست شد.آیا این نشانه ای از مشکل مودم یا تداخل باند مودم با سایر دستگاههای دور و بر نیست؟ (مثلا فرستنده های بیسیم ارگانهای دولتی یا تلفن بیسیم خود مغازه)
    2- در این مورد
    نکته ی بعدی اینه که کلا سیستم های شما چون در حالت Workgroup هستند الزاما نباید اون قسمت Network رو نشون بدن. توی شبکه های Domain چون در مورد این قضیه سرویس داریم (PDC Emulator) باید نشون بدند ولی توی Workgroup فرقی نمیکنه. پس توی Workgroup اولین سیستمی که بالا بیاد شروع میکنه به جمع کردن اطلاعات و اونو به باقی سیستم ها که بعدا بالا بیان میده؛ پس باید حواست باشه که اون اگر خاموش بشه دیگه چیزی وجود نداره.
    ببینید، سه تا کامپیوتر روشن با ورک گروپ یکسان و آیپی هایی در یک رنج وقتی روشن باشه، بایستی لااقل اسمشون بیاد در قسمت نتورک دیگه درسته؟
    3- من مودمم dhcp روشنه و خودش ایپی تخصیص می ده به سیستم ها، اینکه مسله ای نداره؟
    4- دو تا از کامپیوترها، pc هستن و از طریق وایرلس که به usb شون وصل شده، شبکه شدن، آیا ممکنه دلیلش این باشه که سیستم بعد از یک مدتی جریان برق پورت ها رو قطع می کنه؟
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

1- نه به تداخل ربطی نداره؛ مربوط به خود مودم هست.
    2- اگر شرایطی که گفتید رو داشته باشند و اون دو تا تیک مربوط به تنظیما کارت شبکه که گفتم هم خورده باشه، آره باید بیاره.
    چون ویندوز شما 7 هست؛ به غیر از اون دو تا تیک، اگر جواب نداد گزینه ی Network Discovery رو هم میتونید توی Change Advanced Sharing Setting رو هم فعال کنید.
    کد:
    3- نه مسئله ای نداره.
    4- اگر توی Power Option این قضیه تعریف شده باشه، بله میتونه از این هم باشه. ولی این معمولا برای زمانیه که از سیستم یه مدت زمانی استفاده نشه.

6. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    0-الان به طرز عجیبی کاربر میگه از صبح شبکه بدون مشکل کار میکنه(البته اون تیک هایی که گفتین من چک نکرده هنوز که زده شده یا نه؟) خودم موندن دلیل این همه نوسان چیه؟
    1-به نظر شما بهتر نیست مشکل ادامه پیدا کرد مودمو با یک مودم دیگه عوض کنم؟یا لااقل فریم ویرشو آپدیت کنم؟(مودم زیکسل هست و نه لینک سیس و تو اول تاپیک اشتباه گفتم)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

0. احتمالا همون مودم بوده.
    1. آره اگر میتونی یه بار Upgrade بکن ببین چجوری میشه؛ نمیخواد اول عوضش کنی، همون Upgrade کنی کافیه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اون تیک ها خورده بود
    یک مورد جال پیش اومد. تاریخ فریم ویر مودم بالاتز از تاریخ سایت بود(ولی ورژن هاش یکی بود)
    ببینید

تاریخ فریم ویر مودم 09/23/2011 هست. (ماه نهم) در حالیکه تاریخ نسخه سایت ماه چهارم است.
    الان آپدیت نکردم
    به نظرتون چکار دیگه می تونم بکنم؟
    Last edited by reza_pa48; 12-03-2014 at 19:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

و یک مورد دیگر.
    کانال ارتباطی مودم رو عوض کنم چطور است؟(البته فعلا وصل است) الان روی انال 6 و 2437 مگاهرتز است. 2 حالت دارد . حالت Auto و دستی که روی اینه

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون تیک ها خورده بود
    یک مورد جال پیش اومد. تاریخ فریم ویر مودم بالاتز از تاریخ سایت بود(ولی ورژن هاش یکی بود)
    تاریخ فریم ویر مودم 09/23/2011 هست. (ماه نهم) در حالیکه تاریخ نسخه سایت ماه چهارم است.
    الان آپدیت نکردم
    به نظرتون چکار دیگه می تونم بکنم؟
    سلام

پس نمیخواد دیگه کاری در این مورد انجام بدید.
    اگر این مشکل زیاد پیش اومد می تونید یا مودم رو ببرید گارانتی (اگر داره) و یا عوضش کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

و یک مورد دیگر.
    کانال ارتباطی مودم رو عوض کنم چطور است؟(البته فعلا وصل است) الان روی انال 6 و 2437 مگاهرتز است. 2 حالت دارد . حالت Auto و دستی که روی اینه
    سلام

نیازی به این کار نیست؛ فقط وقتی لازمه که تداخل ارتباطی Wi-Fi وجود داشته باشه.
    البته اگر این کار رو هم انجام بدید باید چک کنید ببینید که توی اون محدوده کسی از این فرکانس استفاده نکنه؛ چک کنید ببینید سرعت ارتباط و قدرت سیگنال خوب باشه.

13. این کاربر از smss.exe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •