تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1437 از 2365 اولاول ... 4379371337138714271433143414351436143714381439144014411447148715371937 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,361 به 14,370 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

مخلصم آقاحمید
    استاد من یه سوالی برام پیش اومده .
    اگه یکی نخواد از ساب استفاده کنه آیا ترکیب دو جفت CO609 + کامپوننت واسه درهای جلو + دوتا آمپ میتونه از نظر بیس خواسته هات رو تامین کنه ؟
    و ایا تو این مجموعه اگر ترکیب بشه یه جفت کواک CO609 + یه جفت dls 1073 ( یا هرتز HCX 690 ) نمیتونه ترکیب بهتری باشه ؟ بخصوص 1073 که بیس زدنش مشهوره
    خیلی دلم ساب میخواد ولی چون زیاد اهل سیر و سفر هستم صندوق عقب ماشین برام مهمه

در آغاز فعالیت MOHSEN.1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    ir

پيش فرض

درود
    دوستان نظرتون در مورد خرید پخش JVC KD-R 415 چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر از آقا حمید گل
    پخش 7056 رو تهیه کردم. نسبت به 7016 که قبلا داشتم چند تا نکته مثبت و منفی داره که میگم شاید بهدرد بقیه بخوره.
    1- کنترل پخش 7056 دکمه خشکی داره و نسبت به 7016 دیرتر عمل میکنه. البته خوبیش اینه که با کنترل آهنگ رو میشه جلو و عقب برد که مزیت بزرگیه.
    2- گوشهای خیلی خوبی ندارم! ولی تو تنظیمات مشابه احساس کردم 7056 صداهایی رو میشنوم که قبلا نمیشنیدم، به عبارتی تعداد فرکانسهای بیشتری دارم ولی در عوض احساس کردم صدا تیز تر شده و اون بیس قبلی رو هم ندارم.(با 1073)
    3- صفحه نمایش کیفیتش بهتر از 7016 هست response time خیلی بهتر هست. ولی صفحه 3 خطیه و موقعی که تگ ها روبه فارسی تغییر بدیم به 2 خطی تبدیل میشه که اصلا جالب نیست.
    4- من نو 7016 مشکل فلش خوندن نداشتم و رو این هم نیست!
    5- تنظیمات بلوتوث عالی عمل میکنن و به راحتی میشه از رو پخش به مخاطبین گوشی با زبان فارسی دسترسی داشته باشیم.(اندروید)
    6- ظاهر پخش قابل تحمل هست ولی 7016 خیلی زیبا تر بود.
    7- نسبت به تفاوت قیمتی 70-80 تومنی کاملا ارزش خرید داره نسبت به 7016. (من 7056 رو 460 خریدم که 7016 رو میگفت 390)
    در آینده اگر مورد جدیدی دیدم میگم!!!

4. 10 کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sezar77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

حمید جان ممنون؛ قیمت آمپ رو ندارید( دقیق یا تقریبی؟ )
    اگه آمپ 4 کنالی معرفی کنید که بتونه هر دو رو درایو کنه ممنون میشم.
    مجدد سپاس فراوان انشاالله همیشه سلامت و شاد باشید
    سلام خواهش ميكنم.
    با توجه به قدرت بالائي كه co نياز داره تا كاملا درايو بشه متاسفانه با هيچ آمپ 4 كانالي نميشه درايوش كرد(البته منظروم از هيچ رنج پائينه ها وگرنه ماسكوني AS 200.4 هست
    به نظر من شما يه ML 75.4 رو بريج بده به CO و براي ساب هم يه مونو بگير. كار اصولي و استاندارد.
    نكته مهم: CO 609 داريد چون شركت تمام كرده.

سلام؛ پس با این توضیحات مجبورم آمپ رو به همراه بقیه وسایل بفروشم، بعد جاشون این قطعات رو بگیرم.
    ( DLS کامپ mx165 و co رو جواب میده؛ عیدی بدون پخش یه جای کار میلنگه ماشین سواری)
    اما نکته مهمی که اشاره کردین: بله دارم اما متاسفانه یکی داره ب زور ازم میگیره خیلی خوش اشتهاست با co پخش p80 رو هم میخواد...

داره خودمونی میشه aiza1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    ↩↖BURDIAM↗↪

پيش فرض

با تشکر از آقا حمید گل
    پخش 7056 رو تهیه کردم. نسبت به 7016 که قبلا داشتم چند تا نکته مثبت و منفی داره که میگم شاید بهدرد بقیه بخوره.
    1- کنترل پخش 7056 دکمه خشکی داره و نسبت به 7016 دیرتر عمل میکنه. البته خوبیش اینه که با کنترل آهنگ رو میشه جلو و عقب برد که مزیت بزرگیه.
    2- گوشهای خیلی خوبی ندارم! ولی تو تنظیمات مشابه احساس کردم 7056 صداهایی رو میشنوم که قبلا نمیشنیدم، به عبارتی تعداد فرکانسهای بیشتری دارم ولی در عوض احساس کردم صدا تیز تر شده و اون بیس قبلی رو هم ندارم.(با 1073)
    3- صفحه نمایش کیفیتش بهتر از 7016 هست response time خیلی بهتر هست. ولی صفحه 3 خطیه و موقعی که تگ ها روبه فارسی تغییر بدیم به 2 خطی تبدیل میشه که اصلا جالب نیست.
    5- تنظیمات بلوتوث عالی عمل میکنن و به راحتی میشه از رو پخش به مخاطبین گوشی با زبان فارسی دسترسی داشته باشیم.(اندروید)
    7- نسبت به تفاوت قیمتی 70-80 تومنی کاملا ارزش خرید داره نسبت به 7016. (من 7056 رو 460 خریدم که 7016 رو میگفت 390)
    سلام داداش، مبارکت باشه، ببخش، یه چندتا سوال داشتم درباره این پخش:
    ۱. ۷۰۱۶ رو شما کی خریده بودین؟! بخاطر مشکل ریدینگش میپرسم!
    ۲. این قیمت ها مال کجا هست؟ اگه مال فروشگاه اینترنتی هست برام خواهشا آدرسشو پ.خ کن! چون قیمتا با شهر ما خیلی فرق داره!
    حتی با بعضی از فروشگاه هم اختلاف داره!
    ۳. شما که هر دوتارو استفاده کردین، از همه جهات کدومو برا خرید صلاح میدونین؟
    باتشکر

7. این کاربر از aiza1372 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

با تشکر از آقا حمید گل
    مبارکتون باشه
    امکان نمایش اس ام ها توی 7056 هست چه فارسی چه انگلیسی؟
    امکان شماره گیری از روی کنترل هست؟
    صفحه اش نسبت به 8019 یا 9550 پایونیر چطور هست؟ مخصوصا از لحاظ خوانایی
    Last edited by harrypotter; 10-03-2014 at 07:27.

داره خودمونی میشه hamed.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام به همه.
    آقا حمید یه راهنمایی میخوام برای تکمیل سیستم ماشین یکی از آشناها.
    الان چیزی که رو ماشین داره :هدیونیت 8016 و باند 3269 هستش
    حالا قصد داره یه آمپ 4 کانال و یه ساب اضافه کنه،بودجشم 700 تومنه.ماشینشم 405 هست.
    ضمنا یه ساب راکفورد دیده مدل ris 412 .خوب هست؟ در کل ممنون میشم راهنمایی کنین.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ML رو خریدم 365 هزارتومن از اصفهان
    میشه یه لطفی بکنین و دقیق بفرمایین من با پول یک میلیون و دویست هزارتومن(حالا 100 تومن هم بیشتر بشه طوری نیست) چه پلیری و چه آمپی و چه باندی تهیه کنم که یه حال درست و حسابی بهم بده؟
    حتی اگر لازم باشه تمام قطعات رو هم عوض میکنم ولی دلم یه چیز دلنشین و خوب میخواد
    شما فرمودید آمپ رو عوض کنم و پلیر رو.اسپیکر ها نیاز به عوض کردن نداره؟
    راستی پلیرم میخوام ویژگی های پست 14234 رو داشته باشه
    خلاصه که ساده بهم بگین برم دم مغازه بگم چی میخوام
    تلفني با هم صحبت كرديم.
    سلام به دوستای گل
    میخواستم نظر دوستان رو راجع به کامپوننت Reference MS5A شرکت DLS بدونم واینکه ارزش خرید داره یه نه و به چه قیمتی؟
    سايز 13 هست.با قيمتي كه تلفني فرموديد خير ارزش نداره.
    سلام آقا حمید ممنون از راهنماییت ولی من نگفتم پک لازم دارم یا یه سیستم کامل بهم بگو عزیزم . من تمام اکسسوری لازم رو دارم فقط یه آمپ و یه جفت باند قوی میخوام حالا تا 500 تومن نمیشه باز ؟آمپی که گفتین خیلی گرونه .

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    اسپيكر قوي و با تفكيك بالا CO بود كه متاسفانه تمام شد.البته يه قولهائي بهم دادن احتمال داره يه تعدادي موجود بشه.
    اگر CO موجود شد با ML 75.4براتون ميگيرم.
    510آمپ ولي CO مشخص نيست.
    سلام
    ببخشید یه سوال برام پیش اومده :
    این اکسسوری که بین پخش و آمپ ویا برق آمپ میزاریم و تاکید رو جنس خوبه خوب تکلیفش مشخصه . از آمپ تا بلندگوها چی ؟ سیمها چه مشخصاتی باید داشته باشن ؟ فکنم اینجا دیگه زیاد حساسیت نیست نه ؟
    اتفاقا سيم اسپيكر هم خيلي موثره.چون داده ها رو از خروجي آمپ به اسپيكر ميبره. هم قطرش مهم هست و هم نوع و جنس كابل.
    سلام به همگی
    دوستان واسه پخش AVH-X7550BT پايونير بهترين كامپوننتي كه پيشنهاد ميكنيد چيه؟؟
    صداي با كيفيت با بيس نرم ميخوام.. امپ هم ميخوام بزارم.. بودجه واسه كامپوننت ١ تومن..
    گليدن SQX 165 قيمت 735 تومن.
    مخلصم آقاحمید
    استاد من یه سوالی برام پیش اومده .
    اگه یکی نخواد از ساب استفاده کنه آیا ترکیب دو جفت CO609 + کامپوننت واسه درهای جلو + دوتا آمپ میتونه از نظر بیس خواسته هات رو تامین کنه ؟
    و ایا تو این مجموعه اگر ترکیب بشه یه جفت کواک CO609 + یه جفت dls 1073 ( یا هرتز HCX 690 ) نمیتونه ترکیب بهتری باشه ؟ بخصوص 1073 که بیس زدنش مشهوره
    خیلی دلم ساب میخواد ولی چون زیاد اهل سیر و سفر هستم صندوق عقب ماشین برام مهمه
    استاد خودتون هستيد بنده شاگردتونم و دارم درس پس ميدم.
    دو جفت CO زياده.همون يك جفت با كامپو ننت كافيه.ساب هم تو باكس سيلد عالي ميشه. اگر حجم صداي خيلي بالا ميخواهيد باكس بايد پورتد باشه.
    1073 به خاطر ووفر بزرگتر و موتور قويتر حجم بيس بيشتري داره ولي اصلا تفكيك خوبي نداره.هرتز هم به نظر من به پاي CO نميرسه.بدون تعصب عرض ميكنم.

سلام به همه.
    آقا حمید یه راهنمایی میخوام برای تکمیل سیستم ماشین یکی از آشناها.
    الان چیزی که رو ماشین داره :هدیونیت 8016 و باند 3269 هستش
    حالا قصد داره یه آمپ 4 کانال و یه ساب اضافه کنه،بودجشم 700 تومنه.ماشینشم 405 هست.
    ضمنا یه ساب راکفورد دیده مدل ris 412 .خوب هست؟ در کل ممنون میشم راهنمایی کنین.
    آمپ رو ML 75.4 ميتونه تهيه كنند.ساب رو هم Rs 12 اون راكفورد رو تا ميكنه ميزاره تو جيب بغلش.
    آمپ 510 و ساب هم 400 هست.كمي بايد افزايش هزينه رو تقبل نمايند.البته هزينه باكس هم دارند.حدود 60-80 تومن.

11. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

آقا سلام میشه یکی بهم بگه این سیستم چطوره ممنون

component - JBL GT5-650C
    headunit - pioneer 5200bt
    subwoofer - mtx T510S-44
    ampilifire stereo - pioneer GM-6400F
    ampilifire stereo - Kenwood KAC-5204
    ampilifire mono - Boschmann PSX-D2 5000

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ديروز فرصتي دست داد خدمت يكي دو نفر از عزيزان گل فروم بودم.آقا عليرضا و محمد جان
    آقا عليرضا كه رو 206 و استيج جلو يك جفت MX 165 و پخش 7016 همراه با آمپليفاير Ml 75.4 رو نصب داشتند. ايشون يه سورپراز هم برامون داشتند. با استفاده از يك ساب ووفر 6.5اينچي سينماي خانگي كه تو باكس پورتد كوچكي نصب شده بود(فابريك) از طريق بريج ML 75.4 يه بيس خوب رو تو ماشين بهش دست پيدا كرده بود كه واقعا جالب بود. هم براي من و هم براي محمد.خلاصه ابتكار جالبي بود و اگر به شما نمگن كه چه سابي داره تو صندوق به اصطلاح ميكوبه واقعا نميشه گفت تا بريد ببينيد.
    بعدا از كمي موزيك گوش دادن به اتفاق رفتيم داخل ماشين 405 محمد.ايشون قبلا يك جفت Co 609 همراه يه آمپ جي وي سي 8004 با پخش پايونير.آمپ رو با گليدن ML 75.4 و پخش رو با 7016 كن وود جنج كردن.كيفيت صدا كه ديگه نياز به تعريف نداره.
    قطعاتي كه اضافه و به نوعي سيستمشون رو ارتقاء دادن بارت بود از ساب RS12+ آمپ آلپاين PDX 600.1 +باكس پورتد كه طراحيش با بنده حقير بود.حجم خالص 47 ليتر و فركانس تيون 36Hz
    سيستم از نظر گين و فركانس خيلي تنظيم نبود.لذا وارد عمل شدمابتدا گين رو تنظيم كردم بعد هم فركانس رو.

بيس و Low Bass واقعا پر حجم بود. كيفيت باسها در كوبش هم خوب بود.تفكيك CO واقعا بي نظيره .قبلا در حق اين اسپيكر جفا ميش وقتي با 100-120 وات درايو ميشد.تازه صداش در آمده.
    خيلي وقتتون رو نگيرم.دو تا كليپ كوتاه براتون تهيه كردم.اميدوارم لذت ببريد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 15 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •